Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2022

" παρακαλέσαμε μάλλον ¨πιέσαμε¨ ένα Γέροντα να μας πει πότε έρχονται τα πολύ μεγάλα γεγονότα "

 και μας είπε λόγο  : 

- γνωρίζεις ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ δεν δίνει χρόνους αλλά σημεία .

- μπορεί τώρα τα σκοτεινά κέντρα να τρομοκρατούν τον κόσμο  με καταθλιπτικές ειδήσεις που τους εξυπηρετούν, όπως με διακοπές ηλεκτρικού ρεύματος , πείνες , πανδημίες , πτωχεύσεις , δυσκολίες, αλλά δεν ήρθε ακόμα η στιγμή .

- η στιγμή θα έρθει όταν πειράξουν - επιτεθούν στην Ορθόδοξη Ελλάδα οι τούρκοι και οι πίσω από αυτούς ( βλ. και Βαλκάνιους) 

-  αμέσως τότε  θα πάρει φωτιά ο ντουνιάς , θα καεί το πελεκούδι και αυτό θα γίνει για να μην πάθουμε μεγάλη ζημία εμείς .

- επειδή θα προσβάλλουν την Ελλάδα τότε θα πέσει η Οργή πάνω τους και θα είναι πολλών μορφών, θα κτυπιούνται μεταξύ τους οι δυνατοί της γης  και μέσα θα τους κτυπούν οι δικοί τους γιατί θα πεινάνε και θα κρυώνουν. 

- σας το είπα και την προηγούμενη φορά , όχι τώρα πυρηνικά , αυτά θα πέσουν όταν θα έχουν φτάσει οι ισχυροί της γης στο αμήν και θα είναι εξουθενωμένοι από όλες τις πλευρές.

- πρέπει να προηγηθεί η  τρίτη άλωση της Πόλης (εννοεί αυτή υπό των Λατίνων , των Τούρκων και την νέα υπό των Ρώσων) 

- πρέπει να προηγηθεί ο αγριεμένος Ρώσος  να κατέβει στο Σουέζ και να τα κάνει όλα γήπεδο ( τάφος τους η Νεκρά θάλασσα, όπως έλεγε και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ) 

- πρέπει να προηγηθούν " τέρατα και σημεία " στην νέα Βαβυλώνα που τόσα έκανε και ταλαιπωρεί το πλάσμα του ΘΕΟΥ.

- ΜΕΤΑΝΟΙΑ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ - ΜΕΤΑΝΟΙΑ 

-ΑΓΑΠΗ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΛΗΣΙΟΝ 

-ΑΥΤΗ Η ΖΩΗ ΕΊΝΑΙ ΔΙΑΒΑΤΑΡΙΚΟ ΠΟΥΛΙ 

-ΔΙΑΒΑΤΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΙΩΝΙΟΤΗΤΑ ΜΈΣΩ ΤΗΣ ΑΓΙΟΤΗΤΑΣ 

-ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΣΤΑΥΡΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ.

σε ευχαριστούμε γέροντα την ευχή σας και να μας συμπαθάτε που σας "πιέσαμε "  και το κάναμε αυτό γιατί τις τελευταίες ώρες  οι περισσότερες  ειδήσεις έχουν αυτοκαταστροφική δαιμονική χροιά και τρομοκρατούν.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας