Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2022

ο κύβος ερρίφθη και σήκωσε κύμα

 " Δεν θα φυλακιστούμε στις ακτές μας" λένε οι τούρκοι και ξεκινούν ταχύρρυθμα μαθήματα για κολύμπι ενόψει της επέκτασης των 12 μιλίων από την Ελλάδα ;

 «Δεν θα περιοριστούμε στις ακτές μας» υποστήριξε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Mevlut Cavusoglu, εξαπολύοντας νέα επίθεση κατά της Ελλάδας, την οποία και χαρακτήρισε «ανέντιμη». «Δεν θα επιτρέψουμε επέκταση των χωρικών υδάτων στο Αιγαίο» υποστήριξε σε άλλο σημείο των δηλώσεων του.

Κι αυτό τη στιγμή που στο Μέγαρο Μαξίμου έχει ανοίξει η συζήτηση για την επέκταση των χωρικών υδάτων νότια της Κρήτης στα 12 ναυτικά μίλια, ενώ παράλληλα, η Άγκυρα θέλει να ενεργοποιήσει το τουρκολιβυκό σύμφωνο.
«Δεν θα επιτρέψουμε ούτε ένα μίλι επέκτασης των χωρικών υδάτων» στο Αιγαίο, διαμήνυσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, Mevlut Cavusoglu, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, για να συμπληρώσει «δεν αποδεχόμαστε απολύτως το τετελεσμένο γεγονός που μας έχει φυλακίσει στις ακτές μας».
«Οι αναφορές ότι η Ελλάδα προετοιμάζεται να επιτεθεί στην Τουρκία σημαίνουν ότι η Αθήνα έχει «χάσει τα λογικά της», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών σύμφωνα με το τουρκικό πρακτορείο Anadolu.
«Η Αθήνα γνωρίζει πολύ καλά τι σημαίνει να εναντιώνεται στην Άγκυρα» δήλωσε προκλητικά ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών.
Η Ελλάδα δεν είναι «ειλικρινής και έντιμη» όσον αφορά τα ζητήματα του Αιγαίου και του αγωγού EastMed, ισχυρίστηκε ακόμα ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών, προσθέτοντας ότι η Αθήνα εμποδίζει το δρόμο προς τη… δικαιοσύνη.

Όλα αυτά όταν σε άρθρο των NYT αναφέρεται ότι οι Ρώσοι αξιωματικοί εξέτασαν το πότε αλλά και το πως θα μπορούσαν να πραγματοποιήσουν τακτικό πυρηνικό πλήγμα στην Ουκρανία.

και η Βόρεια Κορέα -Εξαπέλυσε 23 πυραύλους και 100 βολές πυροβολικού εναντίον Ν.Κορέας!


ΤΟ  ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ 
άνθρωπος που έγγραφε ιστορίες για νέους και παιδιά δηλ. συγγραφέας παιδικών βιβλίων να συλλαμβάνεται για συλλογή αρχείων παιδικής πορνογραφίας και να ισχυρίζεται ότι ήθελε να έχει έτσι έμπνευση 
ΕΔΩ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ Ο ΝΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΑΡΩΤΙΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΑ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΜΑΣ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ;