Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2022

η συνομωσία των αψέκαστων ή των ψεκασμένων;;

ΤΟΣΑ ΠΟΛΛΑ ΚΟΛΟΚΥΘΙΑ ΠΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΓΗ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΚΟΠΟΥΣ.
ΝΑ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΡΟ ΚΟΣΜΑΣ ΠΡΟΦΗΤΕΥΕ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ..." θα έρθει μια στιγμή που ο πονηρός θα γυρίζει με το κολοκύθι του"
Τα έλεγε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός για όλους μας ανεξάρτητου βαθμού ψεκασματος.
Σιγά σιγά έρχεται η αλήθεια προς τα έξω...
ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ
 Φινλανδικό Ινστιτούτο Υγείας αποκαλύπτει την μεγάλη απάτη – Το 40% των θανάτων από Covid19 δεν είχαν σχέση με τον κορωνοϊό
Η σκόπιμα σχεδιασμένη πανδημία του covid 19 ξεκίνησε στα μέσα Φεβρουαρίου 2020 προκαλώντας μέχρι και σήμερα μια μαζική υστερία στον κόσμο.
Ο τρόμος πήρε σάρκα και οστά όταν ένας μαθημετικός ονόματι Ferguson, που εργαζόταν στο Imperial College του Λονδίνου, προέβλεψε ότι 600.000 άνθρωποι θα μπορούσαν να πεθάνουν μόνο στο Ηνωμένο Βασίλειο. Άρχισε να γίνεται λόγος για εκατομμύρια ασθενείς που αρρώστησαν
Ηνωμένο Βασίλειο.
 Άρχισε να γίνεται λόγος για εκατομμύρια ασθενείς που αρρώστησαν στη Βρετανία και για νοσοκομεία σε όλο τον κόσμο που κατακλύζονταν από αρρώστους.
Τα μέσα ενημέρωσης οδήγησαν τον πανικό, ως... συνήθως, και μέσα σε λίγες μέρες οι άνθρωποι ακύρωναν τις διακοπές, αγόραζαν χαρτί υγείας, σαπούνι και καρβέλια ψωμιά.
Οι Βρετανοί αγοράζουν πάντα ψωμάκια τουαλέτας, σαπούνι και καρβέλια ψωμί σε περιόδους κρίσης.
Το χρηματιστήριο έπαθε... νευρικό κλωνισμό και κατέρρευσε, όπως συμβαίνει πάντα σε τέτοιες στιγμές, και ο Μάστορας που ονομάζονταν Φέργκιουσον έδινε παντού συνεντεύξεις μοιράζοντας απλώχερα τις ζοφερές του προβλέψεις .
Όπως γράφει ο Vernon Kollman τον Φεβρουάριο του 2020 η όλη... φάρσα μπορούσε να είναι μέρος ενός σχεδίου για την εισαγωγή υποχρεωτικού εμβολιασμού.
Όταν κοίταξε τα στοιχεία που ήταν διαθέσιμα, ήταν αμέσως προφανές ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Εξέφρασε τις αμφιβολίες μου στο www.vernoncoleman.com και επεσήμανε ότι σύμφωνα με τον ΠΟΥ δεν ήταν ασυνήθιστο για 650.000 ανθρώπους να πεθάνουν από γρίπη σε μία μόνο σεζόν.
Άρχισε να ψάχνει για μια κρυφή ατζέντα και κατέληξε σε μια συγκεκριμένη..
Στις 2 Μαρτίου επεσήμανε ότι τα στοιχεία θνησιμότητας που αναφέρονταν ήταν λανθασμένα επειδή οι αρχές εντόπιζαν μόνο άτομα που είχαν τη νόσο και νοσηλεύονταν στο νοσοκομείο. Δεν υπολόγιζαν τα χιλιάδες άτομα που είχαν τη νόσο, αλλά είχαν μόνο ήπια συμπτώματα. Τόνισε ότι εάν 1.000 άτομα πάνε στον γιατρό τους με τη γρίπη και ένας ασθενής πεθάνει τότε το ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,1%, αλλά εάν άλλα 9.000 άτομα έχουν γρίπη αλλά δεν πάνε στον γιατρό τους, τότε το ποσοστό θνησιμότητας είναι 0,01%.
Οι προβλέψεις ανέφεραν ότι κυβερνήσεις θα χρησιμοποιούσαν την κρίση για να δημιουργήσουν μια κοινωνία χωρίς μετρητά και για να απαλλαγούν από τους ηλικιωμένους.
Στις 3 Μαρτίου 2020, όλοι προειδοποιούσαν πως πλησίαζε ο υποχρεωτικός εμβολιασμός.

Πανικός, πανικός, πανικός...
 
Ο πανικός μεγάλωσε και οι άνθρωποι άρχισαν να κυκλοφορούν με πλαστικά «κουτιά» στο κεφάλι και μάσκες. 
Μέσα σε λίγες μέρες, οι γιατροί παντού προειδοποιούσαν ότι οι ηλικιωμένοι θα έπρεπε να αφεθούν να πεθάνουν για να καθαρίσουν... τα νοσοκομειακά κρεβάτια, είπε ένας σχολιαστής.
.