Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 1 Νοεμβρίου 2022

πριν ένα χρόνο λάβαμε ένα μήνυμα από τον πατέρα Τιμόθεο σήμερα Πατριαρχικό επίτροπο του Πατριαρχείου Αλεξανδρείας με την φράση " πεινάμε". Από τότε τα Ελληνορωμαϊκά κάνουν το ελάχιστον χρέος τους.

ΣΤΙΓΜΙΟΤΥΠΑ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΑΓΑΠΗΣ ΣΕ ΦΤΩΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΓΚΟΜΑΣ ( ΑΝΑΤΟΛΙΚΟ ΚΟΝΓΚΟ)
Επειδή είναι πολύ ακριβά τα προϊόντα εδώ, και οι ενδεείς συνάνθρωποί μας πολλοί, και τα παιδιά πάρα πολλά που πεινάνε και πεθαίνουν από την πείνα τους, τους κάνουμε επίσημα και ανεπίσημα γεύματα ( περνάνε και παίρνουν σε σακούλες), 

Για να γίνει ένα καλό γεύμα για ένα μεγάλο αριθμό παιδιών, χρειαζόμαστε γύρω στα 300 Ευρώ για ένα γεύμα (καλό φαγητό με κρέας ή ψάρια, κλπ.), διότι τα παιδιά είναι πολλά, διαφορετικά με ό τι οικονομήσει ο Θεός, ανάλογα με τις δυνατότητες που υπάρχουν προχωρούμε αποφασιστικά. 
Κάνουμε επίσημα συσσίτια τις Κυριακές και σε μεγάλες εορτές, ενώ σε άλλες μέρες όταν έχουμε δυνατότατα κάνουμε ανεπίσημες, περνάνε και παίρνουν έτοιμο φαγητό και το βάζουν σε σακούλες.  
Δεν ξεχνάμε και όλους όσους μαγειρεύουν, πλένουν, κουβαλούν νερό από την πηγή…. Τους δίνουμε πάντα μια βοήθεια για την δουλειά τους και για τις ατέλειωτες ώρες που περνάνε αγοράζοντας και μαειρεύοντας για τόσα παιδιά.


Ο πατήρ Τιμόθεος σήμερα ταιζει και κτίζει 

Αγαπητοί μας στηρικτές του φιλανθρωπικού και οικοδομικού έργου της Ιεράς μας Επισκοπής Γκόμας ( Ανατολικό Κονγκό), Καλό και ευλογημένο μήνα! Χρόνια σας πολλά και ευλογημένα! Υγεία και κάθε ευλογία Θεού να έχετε στην ζωή σας!! Ο Άγιος μας Νεκτάριος ο Θαυματουργός να σας ευλογεί όλους σας μαζί με τις οικογένειες σας, χαρίζοντάς σας υγεία και ό, τι επιθυμείτε!  
ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΝΗΓΥΡΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΝΕΚΤΑΡΙΟΥ ΠΡΟΣΤΑΤΟΥ ΚΑΙ ΕΦΟΡΟΥ ΤΗΣ ΤΟΠΙΚΗΣ ΜΑΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΣΤΙΣ 09/11/ 2022, ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΤΗΣ ΙΕΡΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑ ΜΑΣ ΕΠΙΣΚΟΠΗ ΓΚΟΜΑΣ, 
Ο Λογαριασμός της Ι. Επισκοπής Γκόμας στο Κονγκό είναι: 
Όνομα: TIMOTHEE NTUMBA MUSUNGAYI. Χώρα: Λαϊκή Δημοκρατία του Κονγκό. Αριθμός τραπεζικού μας λογαριασμού: 520000138271793. Το IBAN: 00011150520000138271793. Επωνυμία της τράπεζας: BCDC (EQUITY BANK). Swift (BIC) : BCDCCDKI.

Μπορείτε να προσφέρετε τις δωρεές σας επίσης και μέσω των κάτωθι λογαριασμών του Συλλόγου μας στην Ελλάδα «Φίλοι Ιεραποστολικού Έργου π. Τιμοθέου Ntumba στο Κονγκό » . 
1)Τράπεζα Πειραιώς. Swift-Bic Τράπεζας : PIRBGRAA.
Το ΙΒΑΝ του λογαριασμού της Πειραιώς είναι: GR2701720980005098107308162.
2) Alpha Bank. Swift-Bic Τράπεζας: CRBAGRAA
Το IBAN είναι: GR4501401620162002002015349
Γράψετε ως αιτιολογία το ονοματεπώνυμό σας για να ξέρουμε ότι είναι από σας για να σας ενημερώσουμε ότι τα λάβαμε. Επίσης γράψετε ότι τα στέλνετε για την Ιεραποστολή στην Ι. Επισκοπή Γκόμας ( Ανατολικό Κονγκό). 
Η Σελίδα Face book του Συλλόγου μας είναι: Φίλοι Ιεραποστολικού έργου π. Τιμοθέου Ntumba. Ο Σύνδεσμος της σελίδας είναι: https://m.facebook.com/108781591982729/

ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ είναι να στείλετε μέσω των κάτωθι υπηρεσιών που υπάρχουν στον τόπο μας: Western Union, Money Gram, Ria και Express Union ( WorldRemit). Να σας δώσουμε, αν είναι τα στοιχεία, αναλόγως με την υπηρεσία που θα στείλετε.  

Τα στοιχεία επικοινωνίας μας στην Αφρική είναι:
Τηλ : +243815386620
E-mail : timotheosntumba@gmail.com
Face Book: Timotheos Ntumba
E-mail της Ι. Επισκοπής: eglisegoma@gmail.com
Blog : https://timotheosntumba.blogspot.com


ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΣΤΕ