Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 6 Μαρτίου 2022

Το θέτουμε άμεσα. Η Ρωσία γνωρίζει τις επόμενες κινήσεις της τουρκίας κατά της Ελλάδος στο παγκόσμιο τρελοκομείο που άνοιξε;


Aνησυχητικό ερώτημα της Ρωσίας προς την Ελλάδα «ο χρόνος θα τα βάλει όλα στη θέση τους και θα δείξει ποιος είχε δίκιο και ποιος την κρίσιμη στιγμή έδειξε μυωπία, έκανε λάθος επιλογή». ΤΙ ΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ; ΤΟ ΘΕΤΟΥΜΕ ΑΜΕΣΑ 

Η Ρωσία γνωρίζει τις επόμενες κινήσεις της τουρκίας κατά της Ελλάδος στο παγκόσμιο τρελοκομείο που άνοιξε; 

 " Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσικής Ομοσπονδίας αναφερόμενο στην αντιρωσική προπαγάνδα που ασκείται στην Ελλάδα γράφει στο Twitter  ότι «ο χρόνος θα τα βάλει όλα στη θέση τους και θα δείξει ποιος είχε δίκιο και ποιος την κρίσιμη στιγμή έδειξε μυωπία, έκανε λάθος επιλογή».

Συνεχίζει:

«Πιστεύουμε ότι οι πανάρχαιοι δεσμοί που δένουν τους λαούς της Ρωσίας και της Ελλάδας θα αντέξουν και σε αυτές τις δοκιμασίες». ΠΗΓΗ https://www.echedoros-a.gr/2022/03/blog-post_31.html#more

 ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΠΛΗΘΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΦΩΝΕΣ ΟΤΙ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ ΕΊΝΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΟΥΚΡΑΝΙΑ

" H Ειρηνευτική Δύναμη της Ευρωπαϊκής Ένωσης στη Βοσνία (EUFOR) ανακοίνωσε σήμερα ότι η Γαλλία θα πραγματοποιήσει εκπαιδευτικές πτήσεις με μαχητικά στον εναέριο χώρο της Βοσνίας, μετά από την επιδείνωση της κατάστασης ασφάλειας σε παγκόσμιο επίπεδο.

Η Βοσνία βρίσκεται σε απόσταση εκατοντάδων χιλιομέτρων από τις μάχες στην Ουκρανία, αλλά αντιμετωπίζει ένα ουσιαστικά επιθετικό σερβικό αποσχιστικό κίνημα. Μερικοί αναλυτές υποστηρίζουν ότι το κίνημα αυτό, έχει τουλάχιστον τη σιωπηρή υποστήριξη της Μόσχας.

“Το αεροπλανοφόρο Σαρλ ντε Γκολ διεξάγει επιχειρησιακές εκπαιδεύσεις στη Μεσόγειο Θάλασσα και από τη Δευτέρα (7 Μαρτίου) τα αεροσκάφη τύπου Rafale που διαθέτει, θα πραγματοποιούν υπερπτήσεις πάνω από τα Δυτικά Βαλκάνια, συμπεριλαμβανομένης και της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης” σύμφωνα με την EUFOR.

Υψηλόβαθμοι αξιωματούχοι του ΝΑΤΟ και της Ευρωπαϊκής Ένωσης προειδοποίησαν ότι η αστάθεια από τον πόλεμο στην Ουκρανία μπορεί να επεκταθεί στα Δυτικά Βαλκάνια, τη Μολδαβία και τη Γεωργία." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://warnews247.gr/fovoi-gia-ti-vosnia-yperptiseis-apo-gallika-rafale-sta-dytika-valkania/ 

Η ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΜΠΕΡΔΕΥΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ και μας θυμίζει την γνωστή πρόρρηση προφητεία του ΑΓΙΟΥ ΚΟΣΜΑ " μια με την πέννα και 99 με τον πόλεμο" 

" ΗΠΑ: Πράσινο φως σε χώρες μέλη του ΝΑΤΟ – Παραδώστε μαχητικά στην Ουκρανία

Ο υπουργός Εξωτερικών των ΗΠΑ, Α.Μπλίνκεν, δήλωσε νωρίτερα ότι οι χώρες μέλη του ΝΑΤΟ έχουν το “πράσινο φως” να στείλουν μαχητικά στην Ουκρανία καθώς οι ΗΠΑ και οι σύμμαχοι συνεχίζουν τις πΕφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι η χρήση του δικτύου αεροδρομίων αυτών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ ως έδρα  της ουκρανικής Αεροπορίας με επακόλουθη χρήση κατά των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων μπορεί να θεωρηθεί ως εμπλοκή αυτών των ΝΑΤΟϊκών κρατών σε ένοπλη σύγκρουση.

Οποιαδήποτε χώρα προσφέρει τα αεροδρόμιά της στην Ουκρανία για επιθέσεις στη Ρωσία μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει εισέλθει στη σύγκρουση, δήλωσε o εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.ροσπάθειές τους να βοηθήσουν την Ουκρανία να αμυνθεί ενάντια στη ρωσική εισβολή.

«Έχουν πάρει το πράσινο φως», είπε ο Μπλίνκεν σε συνέντευξή του στο «Face the Nation» όταν ρωτήθηκε εάν η πολωνική κυβέρνηση, χώρα-μέλος του ΝΑΤΟ, θα μπορούσε να στείλει μαχητικά στην Ουκρανία.

Ρωσία: Χώρες μέλη του ΝΑΤΟ θα εμπλακούν σε πόλεμο

“Οι χώρες στις οποίες θα προσγειώνονται τα ουκρανικά μαχητικά ενδέχεται να εμπλακούν σε ένοπλη σύγκρουση.

Είναι γνωστό πώς ουκρανικά μαχητικά είχαν προηγουμένως προσγειωθεί στη Ρουμανία και σε άλλες συνοριακές χώρες. Εφιστούμε την προσοχή σας στο γεγονός ότι η χρήση του δικτύου αεροδρομίων αυτών των χωρών-μελών του ΝΑΤΟ ως έδρα  της ουκρανικής Αεροπορίας με επακόλουθη χρήση κατά των ρωσικών Ενόπλων Δυνάμεων μπορεί να θεωρηθεί ως εμπλοκή αυτών των ΝΑΤΟϊκών κρατών σε ένοπλη σύγκρουση.

Οποιαδήποτε χώρα προσφέρει τα αεροδρόμιά της στην Ουκρανία για επιθέσεις στη Ρωσία μπορεί να θεωρηθεί ότι έχει εισέλθει στη σύγκρουση, δήλωσε o εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Άμυνας Ιγκόρ Κονασένκοφ.Αρθρογράφος: Bασίλης Καπούλας https://warnews247.gr/ektakto-rosia-pagkosmios-polemos-an-chores-tou-nato-dosoun-machitika-aerodromia-stin-oukrania-prasino-fos-apo-ipa/

ΕΚΤΑΚΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΓΕΡΟΝΤΑ - Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΑΦΗΣΕΙ 


ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΒΙΝΤΕΟ https://youtu.be/88uxGdNJhWU