Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 15 Μαρτίου 2022

η Βουλγαρία ανησυχεί σφόδρα " ο πόλεμος μας χτυπάει την πόρτα" ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ ΕΜΑΣ


 " Ο πρώην υπουργός Άμυνας της Βουλγαρίας προτρέπει την ηγεσία της χώρας να ζητήσει βοήθεια από το ΝΑΤΟ για να προστατεύσει τον εναέριο χώρο της.

«Ο πόλεμος μας χτυπάει την πόρτα. Εσκεμμένα ή όχι, ρωσικά μη επανδρωμένα αεροσκάφη εισέρχονται ήδη στον εναέριο χώρο της Πολωνίας και της Ρουμανίας (το drone στην Κροατία ήταν πιθανώς ουκρανικό)», δήλωσε ο Τοντόρ Ταγκάρεφ, ο οποίος είναι τώρα λέκτορας σε στρατιωτική ακαδημία.

Ο ειδικός πιστεύει ότι χρειάζεται μια κατηγορηματική θέση για την προστασία της κυριαρχίας της χώρας.

Η κυβέρνηση θα πρέπει να ζητήσει αμέσως από τους Συμμάχους να πάρουν τον έλεγχο του βουλγαρικού εναέριου χώρου, ο οποίος αποτελεί μέρος του εναέριου χώρου του ΝΑΤΟ, μεταξύ άλλων με την ανάπτυξη πρόσθετων συμμαχικών μαχητικών αεροσκαφών στο βουλγαρικό έδαφος, δήλωσε χαρακτηριστικά." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.echedoros-a.gr/2022/03/blog-post_753.html#more


Ιωσήφ Βατοπεδινός: «Κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία»

" Ακούσατε Έθνη και λαοί της Οικουμένης πάσης και εσύ αναγνώστα πρόσεχε σ’ αυτό που θα διαβάσης. Είναι σκληρά και λυπηρά, αλλά είναι πεπρωμένα να γίνουν όσα στας Γραφάς ευρίσκονται γραμμένα. Τάγραψαν οι Πατέρες μας ο κόσμος για να μάθη από αυτόν τον πόλεμο τι μέλλεται να πάθη. Για να προσφύγη στον Θεόν και να μετανοήση αν θέλη για να σωθή και ευτυχής να ζήση. Με μιας θα ανάψη η φωτιά από μικρή αιτία κραυγή πολέμου έρχεται από τη Βουλγαρία"