Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

" πίσω από τις πλάτες μας ο θάνατος" - "από μπροστά μας το έπαιζαν σωτήρες"


Πούτιν σε πρωθυπουργό Λουξεμβούργου: ”οι στρατιωτικές βιολογικές δραστηριότητες στην Ουκρανία αποτελούν τεράστιο κίνδυνο για Ρωσία και Ευρώπη!!” Πούτιν: σε Ουκρανία το Πεντάγωνο ανέπτυξε στρατιωτικά προγράμματα βιολογικών όπλων με πειράματα σε δείγματα κορονοιών!!!

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν, σε συνομιλία με τον πρωθυπουργό του Λουξεμβούργου, Xavier Bettel, σημείωσε την απαράδεκτη φύση των αμερικανικών στρατιωτικών-βιολογικών δραστηριοτήτων στην Ουκρανία, αναφέρει η υπηρεσία Τύπου του Κρεμλίνου.
Ο Πούτιν σημείωσε τον απαράδεκτο χαρακτήρα των στρατιωτικών-βιολογικών δραστηριοτήτων των ΗΠΑ στην Ουκρανία, που αποτελεί τεράστιο κίνδυνο τόσο για τη Ρωσία όσο και για ολόκληρη την Ευρώπη.
Aυτά στις 18/3/22 ενώ στις 16/3/22 ο Πούτιν σε τηλεδιάσκεψη τόνισε:

''υπήρχε επίσης ένα δίκτυο δεκάδων εργαστηρίων που λειτουργούσε στην Ουκρανία όπου στρατιωτικά προγράμματα βιολογικών όπλων συμπεριλαμβανομένων πειραμάτων με δείγματα κορονοιών, άνθρακα , χολέρας, αφρικανικής πανώλης των χοίρων και άλλων θανατηφόρων ασθενειών διεξάγονταν υπό την καθοδήγηση και την οικονομική υποστήριξη του Πεντάγωνου. Τα ίχνη αυτών των μυστικών προγραμμάτων καλύπτονται τώρα με επιμονή...''

ΠΗΓΗ https://dimpenews.com/2022/03/19/%cf%80%ce%bf%cf%8d%cf%84%ce%b9%ce%bd-%cf%83%ce%b5-%cf%80%cf%81%cf%89%ce%b8%cf%85%cf%80%ce%bf%cf%85%cf%81%ce%b3%cf%8c-%ce%bb%ce%bf%cf%85%ce%be%ce%b5%ce%bc%ce%b2%ce%bf%cf%8d%cf%81%ce%b3%ce%bf%cf%85/