Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 22 Μαρτίου 2022

"να γιατί ματώνει ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ και κλαίνε οι Εικόνες της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ" ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ

 

φώτο - το εμπορικό κέντρο στο Κίεβο που ισοπεδώθηκε με ένα συμβατικό ρωσικό πύραυλο - ας σκεφτούμε αν αυτός είχε πυρηνική γόμωση.

ήδη ο Ουρανός μας προετοιμάζει με τέτοιες εικόνες ότι φρικτά γεγονότα μας χτυπούν την πόρτα και έτσι μπορούν να γίνουν οι όμορφες πρωτεύουσες, αλλά ποιος σαλπίζει ακόμα και τώρα μετάνοια;


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας 


Οι ξένοι με την ψυχρή λογική τους ετοιμάζονται για μια άλλη καθημερινότητα δίχως αύριο , όπως το ξέραμε ( βλ. παρακάτω άρθρο των New York Times) 

Φυσικά εδώ στην Ορθόδοξη Ελλάδα που οι ξένοι την καταπάτησαν και αδίκησαν ουκ ολίγες φορές , ο Ουρανός μιλάει από μόνος του με ΕΚΤΑΚΤΑ ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ εδώ και πολύ καιρό και εμείς τυρβάζουμε περί άλλων. 

Μακάρι να μην δούμε πυρηνικά ολοκαυτώματα, αλλά οι ισχυροί της γης έχουν γίνει ξεδιάντροποι και προκαλούν με τα πυρηνικά τους φονικά παιχνίδια.

Αλλά γιατί αδελφοί να ξεχάσουμε καθώς το επιδιώκουν κάποιοι που εφησυχάζουν τον κόσμο με όνειρα και κορδέλες , αυτό που έλεγε ο Όσιος Γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης 

"τα πυρηνικά φτιάχτηκαν για να καταστρέψουν το βδέλυγμα της αμαρτίας" ;

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 

διαβάζουμε 

" Πόλεμος στην Ουκρανία: Εφιαλτικό σενάριο πυρηνικού πολέμου ΗΠΑ - Ρωσίας με 90 εκατ. θύματα παρουσιάζουν οι New York Times

Οι New York Times, σε άρθρο που υπογράφει ο William J. Broad, σημειώνουν πως αυτά που έχουν παρουσιάσει στο παρελθόν τόσο η Ρωσία όσο και οι ΗΠΑ έχουν ήδη ξεπεράσει την ατομική βόμβα που ισοπέδωσε τη Χιροσίμα. Συγκεκριμένα, πυρηνική δοκιμή που πραγματοποίησαν οι Αμερικανοί ξεπέρασε την ισχύ της έκρηξης εκείνης της Χιροσίμα κατά 1.000 φορές, ενώ αντίστοιχη δοκιμή των Ρώσων κατά 3.000 φορές. Και στις δύο περιπτώσεις, η ιδέα ήταν να αποτραπούν χτυπήματα με ταυτόχρονη «αμοιβαία εξασφαλισμένη καταστροφή».
Σήμερα, τόσο η Ρωσία όσο και οι Ηνωμένες Πολιτείες διαθέτουν πυρηνικά όπλα που είναι πολύ λιγότερο καταστροφικά - η ισχύς τους είναι μόνο κλάσματα της δύναμης της βόμβας της Χιροσίμα, η χρήση τους ίσως λιγότερο τρομακτική. Ο αγώνας σε παγκόσμια κλίμακα για τον περιορισμό των όπλων συνεχίζεται, ωστόσο οι σύγχρονες εκτιμήσεις δείχνουν ότι εάν πυροδοτηθεί στο κέντρο του Μανχάταν το ισοδύναμο μισής βόμβας της Χιροσίμα, τότε θα σκοτώσει ή θα τραυματίσει μισό εκατομμύριο ανθρώπους.
Παράλληλα, μια προσομοίωση πυρηνικού πολέμου που επινοήθηκε από ειδικούς στο Πανεπιστήμιο του Πρίνστον, ξεκινά με τη Μόσχα να εκτοξεύει πυρηνική προειδοποιητική βολή. Το ΝΑΤΟ απαντά με ένα μικρό χτύπημα και ο γενικευμένος πόλεμος που ακολούθησε, προκάλεσε περισσότερα από 90 εκατομμύρια νεκρούς και τραυματίες τις πρώτες του ώρες!"