Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 26 Μαρτίου 2022

ΓΕΡΟΝΤΑΣ " από εδώ και πέρα πλαφόν στην δυστυχία δεν θα υπάρχει" "ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΑΝΕΡΓΙΑ - ΥΓΕΙΑ "

 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

τον ρώτησα " μήπως θέλεις Γέροντα να μας πεις τίποτε άλλο πάνω σε αυτό;" 

ΚΑΙ μας συμπλήρωσε:  " ΕΝΕΡΓΕΙΑ - ΑΝΕΡΓΙΑ - ΥΓΕΙΑ " 

" άκου αυτές τις λέξεις, έχουν μέσα τους το άκουσμα της λέξης   ΓΗ, την γη της αμαρτίας και της αποστασίας" 

" Θα τελειώσει αυτός ο πόλεμος και δεν θα γνωρίζουμε που ξεκινούσε το ψέμα και που η αλήθεια , αυτό είναι η πραγματική δυστυχία γιατί διώξαμε τον ΧΡΙΣΤΟ" 

Με τα λεγόμενα του Γέροντα αυτού κάναμε μια προσπάθεια από τις σημερινές ειδήσεις να βγάλουμε κάποιο συμπέρασμα. 

ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΠΟΛΕΜΟΣ 

" Η ποσότητα φυσικού αερίου που εγγυάται να δώσει ο Μπάιντεν είναι πολύ μικρή για να καλύψει τις ανάγκες της Ευρώπης και πάρα πολύ ακριβή! Κάποιοι υπολογίζουν ότι το κόστος του αμερικανικού LNG θα είναι 7 φορές μεγαλύτερο!

Ενεργειακό αδιέξοδο στην Ευρώπη με αμερικανική «βοήθεια» που δεν καλύπτει τις ανάγκες της" 

Οι προβλέψεις για την ακρίβεια ΠΑΓΚΌΣΜΙΟΣ ΕΦΙΑΛΤΗΣ 

Για δύο ακόμα χειμώνες θα χρειασθεί η Γερμανία το ρωσικό φυσικό αέριο


ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑΕΙ- Στη νότια Ουκρανία άρχισε η μετάδοση ρωσικών καναλιών και επιβλήθηκε το ρωσικό ρούβλι στις συναλλαγές-Πολωνός στρατηγός ζητά ενσωμάτωση του Καλίνινγκραντ στην Πολωνία-Ανοίγει νέο μέτωπο ο Πούτιν: Ρωσικά στρατιωτικά γυμνάσια σε νησιά που διεκδικεί η Ιαπωνία! 

ΑΝΕΡΓΕΙΑ και ΠΟΛΕΜΟΣ 

ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ; ΘΑ ΠΡΟΛΑΒΟΥΝ ΑΡΑΓΕ ( πατρό Κοσμάς ο Αιτωλός)  ;  

Μπάιντεν: ''Ιερή'' δέσμευση το άρθρο 5 του ΝΑΤΟ περί αμοιβαίας άμυνας κρατών-μελών

Mεντβέντεφ: Υπάρχουν λόγοι βάσει των οποίων η Ρωσία έχει το δικαίωμα να χρησιμοποιήσει πυρηνικά όπλα

ΥΓΕΙΑ και ΠΟΛΕΜΟΣ 

Ρωσία: «Χάντερ Μπάιντεν, Τζ.Σόρος και CDC εμπλέκονται στα εργαστήρια βιολογικών όπλων της Ουκρανίας»


" από εδώ και πέρα πλαφόν στην δυστυχία δεν θα υπάρχει"
ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ σε ανύποπτο χρόνο και για να μετανοήσουμε

H Γερόντισσα Λαμπρινή Βέτσιου (+2002) από τα Καλομόδια της Άρτας, ασκήτρια μέσα στον κόσμο και σκεύος εκλογής του Κυρίου από την παιδική της ηλικία, Προφητείες από το https://www.orthodoxoiorizontes.gr/Profhteies/Profhteies_fwtismenwn_anthrwpwn/Profhteies_Gerontissas_Labrinhs_Betsiou.htm

" 7 Σεπ. 2002: Επισκέφτηκα τη γερόντισσα στο σπιτάκι της. Ήταν 11 το πρωί.
- Έλα και σε περίμενα μου είπε. Σε λίγες μέρες θα φύγω από τη ζωή! Άρχισε να μου δίνει κάποιες συμβουλές. Της ζήτησα να μου εξηγήσει κάποια πράγματα που έλεγε στο παρελθόν. Τότε ήταν μεταβατική περίοδος, από δραχμή στο ευρώ. Αναφέρω το διάλογο μεταξύ μας.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιαγιά έχω μια διαφωνία μαζί σου. Είχες πει κάποτε ότι η Ελλάδα θα πέσει έξω οικονομικά και τα λεφτά θα χαθούν μια ώρα! Πριν λίγες μέρες μπήκαμε στο ευρώ, είμαστε στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Το ευρώ είναι ισχυρό νόμισμα όπως το δολάριο!

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Αυτό το νόμισμα είναι ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα που δεν είναι ευλογημένο από το Θεό. Αυτό το νόμισμα έγινε για να εξυπηρετήσει κάποιους σκοπούς του σκότους!! Θα τους δεις λίγα χρόνια αργότερα! Πέντε χρόνια θα περνάει καλά ο κόσμος και μετά έρχεται ο κατήφορος! Θα έχετε όλα τα καλά μπροστά σας, αλλά δεν θα μπορείτε να τα αποκτήσετε… Τα παλιά σου ρούχα δε θα τα πετάς, να τα βάλεις κάπου να τα φυλάς… Δεν θα μπορεί ο κόσμος να αγοράζει καινούργια ρούχα…
Έρχεται μεγάλη φτώχεια... Θα αναγκαστείς να φοράς τα παλιά σου ρούχα και θα λες «είχα εγώ τόσο ωραία ρούχα»; Δεν θα μπορείτε να φτιάξετε τίποτα! Όποιος πρόλαβε και έφτιαξε σπίτι πρόλαβε.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Γιαγιά λες ότι έρχεται φτώχεια! Τι είδους φτώχεια έρχεται;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Θα τρως ξερό ψωμί στο σπίτι σου και ο γείτονας θα σε ζηλεύει γιατί αυτός δεν θα έχει!!

ΕΡΩΤΗΣΗ: Δηλαδή θα είναι όπως στη κατοχή;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Χειρότερα από τότε! Φαντάσου ένα παιδί που γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αθήνα με το πρωινό του, το μεσημεριανό του, το βραδινό του και αναγκαστικά θα έρθει στο χωριό του, να τρώει ένα κομμάτι καλαμποκίσιο ψωμί και ένα αυγό τηγανιτό και αυτή μπορεί να είναι η τροφή του για όλη τη μέρα!...
Θα περιποιείσαι το κήπο σου και θα περνάει κάποιος στο δρόμο, θα βλέπει τον κήπο σου, θα παίρνει φόρα, θα ρίχνει το φράχτη και δε θα μπορείς να τον σταματήσεις! Θα λέει φίλε πεινάω, πεινάνε τα παιδιά μου, για τέτοιες καταστάσεις μιλάμε και έδειξε ταραγμένη!...

ΕΡΩΤΗΣΗ: Όταν σου μιλά ο Κύριος γιαγιά σε ποια γλώσσα σου μιλάει;

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Στη γλώσσα που είναι γραμμένα τα Ευαγγέλια!
...Θα γίνονται εκλογές και δεν θα έχουμε κυβέρνηση! Θα έρθει καιρός που θα μας φέρουν άτομο απ’ έξω να μας κυβερνήσει. Θα μας φέρουν και Βασιλιά! Αμέσως ρώτησα τη γιαγιά… Το Σύνταγμά μας δεν επιτρέπει βασιλιά...

ΑΠΑΝΤΗΣΗ: Και ποιος είναι αυτός που θα υπολογίσει Σύνταγμα; Ο Κύριος έχει (προσωρινά) αποστρέψει το πρόσωπό του από εμάς τους Έλληνες.

Όταν τα παιδιά έδιναν πανελλήνιες εξετάσεις προσευχόμουν συνέχεια για αυτά. Τότε παρουσιάστηκε ο Κύριος μπροστά μου στενοχωρημένος, γιατί οι άνθρωποι δεν κάνουν προσευχή. Μου είπε ο Κύριος:

- Δεν ζητάω πολλά από τους ανθρώπους, έστω λίγη προσευχή σε Μένα γιατί δεν κάνουν; Από τα παιδιά δεν ζητάω πολλά, καταλαβαίνω την αγωνία τους και το κόπο τους! Όλη μέρα σχολείο και διάβασμα, αλλά για Μένα τίποτα! Από τα παιδιά θέλω έστω 10΄ λεπτά προσευχή την ημέρα για Μένα! Έχω δώσει τα πάντα στους ανθρώπους! Μέχρι να μιλάει και να βλέπει ο γονιός το παιδί του που είναι στην άλλη άκρη της γης! Αλλά αυτοί συνεχίζουν να προσκυνούν αυτόν και μου έδειξε τον διάβολο που στεκόταν έξω από το σπίτι μου! Όποιος θέλει ας με ακολουθήσει, μόνον αυτούς θα σώσω. Και από τον αέρα που θα αναπνέουν θα χορταίνουν!"
Την δυστυχία δεν μπορούμε να την διαχειριστούμε την ώρα που η ανθρωπότητα ξεκίνησε για να ταξιδέψει στην καρδιά του σκότους , απομένει η ΜΕΤΑΝΟΙΑ , η ΠΙΣΤΗ και το ΘΕΙΟ ΕΛΕΟΣ.
Να βάλουμε έμπροσθεν μας τον ΤΙΜΙΟ και ΖΩΟΠΟΙΟ ΣΤΑΥΡΟ του Κυρίου μας και να πορευθούμε καθώς πρέπει.

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας