Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 17 Μαρτίου 2022

η Ελληνιστική ΜΑΡΙΟΥΠΟΥΛΗ με το όνομα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ ουσιαστικά σε χέρια Ρωσικά.

 

Χάρτης του Sky News δείχνει τις ρωσικές επιθέσεις στη Μαριούπολη
Με βαρύ τίμημα σχεδόν έπεσε η πολιτεία αυτή που έχει τόση μεγάλη σχέση με την Ελλάδα και τον Ελληνισμό για αυτό και τόση λύσσα να την καταστρέψουν. Μέσα σε αυτήν και ανάμεσα στον τακτικό στρατό της Ουκρανίας φώλιαζαν ναζιστές του γνωστού τάγματος του ΑΖΟΦ. Όταν θα τελειώσουν εκεί όλα θα μάθουμε πολλά από τους πολίτες που έζησαν την φρίκη όχι μόνο του πολέμου αλλά των βιαιοπραγιών που έγιναν άσχετα αν τα δυτικά ΜΜΕ εκθείαζαν τους ναζιστές ως ήρωες.

Ξεκινούν πόρτα - πόρτα εκκαθαριστικές επιχειρήσεις για  τους ναζιστές που σε πλείστες περιπτώσεις όπως φαίνεται χρησιμοποιούν ανθρώπινες ασπίδες. Αυτοί δεν έχουν καμία σχέση με τον τακτικό στρατό της Ουκρανίας και τους εφέδρους της αλλά φαίνεται να   σχετίζονται  με τους χορηγούς τους στην δύση που τους μισθοδοτούν.

διαβάζουμε:   

 " Ο ανταποκριτής του Guardian στην Ουκρανία μεταδίδει πως οι παγιδευμένοι κάτοικοι της Μαριούπολης ξεμένουν από πόσιμο νερό και αναγκάζονται να βρίσκουν εναλλακτικές πηγές. Σε φωτογραφία που δημοσιεύει, ο δημοσιογράφος του Guardian δείχνει πώς οι κάτοικοι λιώνουν το χιόνι σε φωτιές για να γεμίσουν κουτιά χυμού με το νερό που προκύπτει."