Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 20 Μαρτίου 2022

Όσιος Γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης : "ανήγγειλε αδελφέ στους Πατέρες ότι ο μεγάλος πόλεμος μέσα στο 22 θα τα αλλάξει όλα"


φωτο - σύνθεση από το fb και την ΦΙΛΙΠΠΙΑ ΒΕΝΕΤΣΑΝΟΥ
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

 Ο μεγάλος άγιος της Αμερικής ολοζώντανος στα  κρίσιμα αυτά 24ωρα μας.

Η Παρρησία του γνωστή γιατί μας έζησε , μας πόνεσε , μας νουθέτησε και σήμερα μας ενισχύει με τις πολύτιμες πρεσβείες του ενώπιον του Ουράνιου Θυσιαστηρίου.

Αυτή η πληροφορία μας ήρθε πρωί- πρωί και παρακαλούμε να την αξιολογήσετε και να την διαχειριστείτε με σεβασμό και σοβαρότητα.

Λίγες μέρες πριν εκδημήσει ένα πνευματικό παιδί του Οσίου Γέροντα Εφραίμ του Αριζονίτη του παρουσιάστηκε και του διαμήνυσε:

 "ανήγγειλε αδελφέ στους Πατέρες ότι ο μεγάλος πόλεμος μέσα στο 22 θα τα αλλάξει όλα" 

" και θα οδηγήσει πολλούς σε μετάνοια, η μετάνοια είναι το διαβατήριο" 

ΕΔΩ τι να προσθέσουμε άλλο αδελφοί παρά μόνο να αντιληφθούμε το μέγεθος της άφατης Φιλανθρωπίας του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που τους καιρούς μας τους στόλισε με τέτοιους αγίους που ολοζώντανα παρουσιάζονται νουθετούν και μας ειδοποιούν.

Πως να μην θυμηθούμε αδελφοί το συγκλονιστικό γεγονός που επισημάναμε και καταγράψαμε ανήμερα της Εκδημίας του Οσίου Γέροντα Εφραίμ την Κυριακή της 8 Δεκεμβρίου του 2019 όταν λίγες μέρες πριν αναχωρήσει εις τας Ουρανίους Μονάς είπε σε πνευματικό του παιδί .

- παιδί μου δεν θα προλάβω την ΠΟΛΗ 

- γιατί παιδί μου  θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ .

βλ. σύνδεσμο https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2019/12/blog-post_8.html

και τι έγινε αδελφοί από εκείνη την ορόσημο ημερομηνία ;

Παγκόσμιοι λιμοί , κυνηγητό της Ορθοδοξίας και των πιστών της και σήμερα βρισκόμαστε ενώπιον παγκόσμιων πολεμικών αναμετρήσεων και λιμών

(πείνας και επισιτιστικής κρίσης ) αλλά και προφητευόμενων γεγονότων που εστιάζουν την εξέλιξη τους στην περιοχή μας που σχετίζεται με τα ΣΤΕΝΑ του Βοσπόρου και την Κωνσταντινούπολη. 


Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας