Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 31 Μαρτίου 2022

ο Απρίλιος του ΠΑΣΧΑ μπαίνει με ρωσική επιστράτευση - " το ΠΡΩΤΟ ΠΑΣΧΑ θα είναι του αίματος" ( όσιος Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού)

 



Τι πληροφορίες έρχονται η μια μετά την άλλη- δεν διαβάζουμε πλέον τις προφητείες, αλλά τις ζούμε. 
 

"Αποφασίζεται η κλήση σε στρατιωτική θητεία 134.500 Ρώσων πολιτών ηλικίας 18 έως 27 ετών, οι οποίοι δεν ανήκουν στην εφεδρεία και υπόκεινται σε πρόσκληση για στρατιωτική θητεία σύμφωνα με τον ομοσπονδιακό νόμο αριθ. 53-FZ της 28ης Μαρτίου 1998 "Περί στρατιωτικής υποχρέωσης και στρατιωτικής θητείας" από την 1η Απριλίου έως τις 15 Απριλίου 2022", αναφέρεται στο σχετικό διάταγμα σύμφωνα με το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων Ria Novosti.

Το διάταγμα δίνει επίσης εντολή να πραγματοποιηθεί "η απόλυση από τη στρατιωτική θητεία των στρατιωτών, των ναυτικών, των λοχιών και των υπαξιωματικών των οποίων η θητεία έχει λήξει".

Το παρόν διάταγμα τίθεται σε ισχύ από την ημερομηνία της επίσημης δημοσίευσής του, 31 Μαρτίου, τονίζεται στο δημοσίευμα." https://www.capital.gr/diethni/3624857/i-rosia-epistrateuei-134-500-atoma-alla-leei-oti-den-tha-staloun-stin-oukrania

" Ρωσία-δημοσκόπηση: Στο 83% η δημοτικότητα του Πούτιν" 

" Ντράγκι: Ο Πούτιν μου είπε ότι δεν είναι ακόμη κατάλληλες οι συνθήκες για κατάπαυση του πυρός"

" Απρίλιο προκηρύχτηκε δημοψήφισμα στην Οσετία για να ενσωματωθεί στην Ρωσία και έτσι ξανα πυροδοτείτε ο Καύκασος και η Γεωργία" 

ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΕΙ ΕΠΙ ΠΛΕΌΝ ΣΤΡΑΤΟ Ο ΠΟΥΤΙΝ 

Δεν έχουν τέλος οι στρατηγικοί ελιγμοί της Ρωσίας που προκαλούν αντίστοιχους της Δύσης.
Αλλά και η παγκόσμια οικονομία φαίνεται πλέον να μην  σώζεται με τα  " χάπια"  των Κεντρικών Τραπεζών  Δύσης και Ανατολής.
Απλώς δεν θέλουν να το πιστέψουν οι ολιγάρχες , οι πολυεθνικές και οι κλειδοκράτορες του αιώνος του απατεώνος τούτου - the game is over- ανέλαβε ο Ουρανός γιατί πρέπει να γίνει πόλεμος για την Απιστία, την Ασέβεια και την Αμαρτία ( ότι δηλ. είπε ο ΑΓΙΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ ο Ρώσος στον Άγιο Ιάκωβο Τσαλίκη) 
ΝΑ ΔΟΎΜΕ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΓΙΝΑΝ  ΕΝ ΜΕΣΩ ΕΙΡΗΝΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΑΙΜΕ  ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ. 

  ¨το ΠΡΩΤΟ ΠΑΣΧΑ θα είναι του αίματος, το ΔΕΥΤΕΡΟ της πείνας και το ΤΡΙΤΟ της νίκης"  
(2012 όσιος Γέροντας Ιωνάς της Οδησσού)

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας