Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 16 Μαρτίου 2022

Πούτιν «τι να τον κάνεις έναν κόσμο από τον οποίον θα απουσιάζει η Ρωσία, (…μετά από πυρηνική επίθεση των Αμερικανών)» η φράση αυτή δείχνει πού ακριβώς βρίσκεται ο πλανήτης.


Η εξολόθρευση της Ρωσίας βάσει αμερικανικών εγγράφων. Τα Επιτελικά Σχέδια εξόντωσης των Ρωσόφωνων " 

μια τεκμηριωμένη εργασία - δοκίμιο του Γιώργου Ρωμανού - Συγγραφέα – Αναλυτή, Ιστορικού ερευνητή που θέτει τα πράγματα σε εκείνες τις γεωπολιτικές και ιστορικές διαστάσεις που θέλουν σήμερα να κουκουλώσουν κάποιοι και να ταίσουν τον κόσμο με φρέσκο κουτόχορτο 

Δοκίμιο μελέτης από το  https://www.militaire.gr/i-exolothreysi-tis-rosias-vasei-amerikanikon-eggrafon-g-romanos/

Στην Ουκρανία πρέπει να συναφθεί αμέσως ειρήνη, σταθερή και βιώσιμη για όλες τις πλευρές. Όμως η Ρωσία δεν μπορεί να συνάψει ειρήνη με τον εαυτό… της, πρέπει να θέλει και η άλλη πλευρά. Και η άλλη πλευρά πρωτίστως είναι η Αμερική και δευτερευόντως η Ουκρανία η οποία διαπραγματεύεται με αμερικανικές εντολές. Οι άμεσες συνομιλίες μεταξύ Πούτιν και Μπάιντεν, η συνεννόηση Ρωσίας–ΗΠΑ είναι το μόνο που θα σταματούσε τον όλεθρο του πολέμου και έναν Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο ο οποίος επιτελικά ήδη μαίνεται. 

Έχει γραφεί σε πολλά Δυτικά ΜΜΕ (BILD, Το Βήμα, η βρετανική Daily Star κ.α.), ότι μέσα στην Ουκρανία δρουν κατά χιλιάδες Αμερικανοί, Άγγλοι, κ.α. «Σύμβουλοι», «Εκπαιδευτές», πράκτορες, μισθοφόροι, και μέλη της αμερικανικής ιδιωτικής εταιρείας μισθοφόρων κομάντος «Security Academy». Αρωγοί των Ουκρανών είναι και οι Τούρκοι χειριστές των UAV Bayraktar TB2. Αυτοί στην ουσία διοικούν πληροφοριακά και επιτελικά τα ουκρανικά στρατεύματα, με δεδομένο ότι ο κύριος όγκος των επιτελικών σχεδίων έχουν εκπονηθεί εδώ και χρόνια από τους Αμερικανούς. Όλες οι κρίσιμες πληροφορίες μάχης προέρχονται από αμερικανικά μέσα που μετέχουν φανερά, όπως: ιπτάμενα ραντάρ, κατασκοπευτικά αεροπλάνα και δορυφόροι που στοχοποιούν τα ρωσικά στρατεύματα και καθοδηγούν τα ουκρανικά. Δημοσίως η Αμερική γνωστοποιεί καθημερινά την παροχή γιγαντιαίας οπλικής και οικονομικής βοήθειας στην Ουκρανία. Το μόνο που δεν κάνουν μέχρι στιγμής οι Αμερικανοί είναι να πολεμούν με δικές τους τακτικές δυνάμεις  στο έδαφος της Ουκρανίας, γιατί ξέρουν ότι η απάντηση θα είναι άμεση και πυρηνική. Η ανατριχιαστική φράση που αποδίδεται στον πρόεδρο Πούτιν «τι να τον κάνεις έναν κόσμο από τον οποίον θα απουσιάζει η Ρωσία, (…μετά από πυρηνική επίθεση των Αμερικανών)» δείχνει πού ακριβώς βρίσκεται ο πλανήτης. Το κλειδί της πρωτοφανούς αυτής κατάστασης στην σύγχρονη Ιστορία εντοπίζεται στο εάν η Αμερική θα επιμείνει στα πολυετή σχέδιά της (βλ. έγγραφα στη συνέχεια) για ολοκληρωτική εξολόθρευση της Ρωσίας ή θα δεχθεί την ύπαρξη και φυσική της υπόσταση, όπως δεν την έχει δεχθεί ποτέ άλλοτε. Στην πραγματικότητα πρέπει να δεχθεί έναν πολυπολικό… νέο κόσμο, με ό,τι αυτό σημαίνει.

Η επιχειρησιακή εξάπλωση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ σε ολόκληρο τον πλανήτη

Προ λίγων ημερών είχα εντοπίσει και δημοσιεύσει για πρώτη φορά δύο έγγραφα του ΝΑΤΟ με τις ασκήσεις του για όλο το 2022, (NATO EXERCISES AND ACTIVITIES, 2022) https://shape.nato.int/nato-exercises σε αέρα, ξηρά και θάλασσα, με σχέδια για επιθέσεις χημικές, βιολογικές, ραδιολογικές, πυρηνικές, ηλεκτρομαγνητικές και κυβερνοεπιθέσεις, οι οποίες γίνονται σε επαφή με τα σύνορα της Ρωσίας, στη Μαύρη Θάλασσα, τη Γεωργία και αλλού. Τα έγγραφα ξαναδημοσιεύονται και εδώ. Οι Ρώσοι θεωρούν αυτές τις ασκήσεις αδιανόητες για την ύπαρξη της χώρας τους. Έτσι η σύγκρουση ΗΠΑ-ΝΑΤΟ με τη Ρωσία βρίσκεται σε απρόβλεπτη κλιμάκωση πολύ πέραν του ουκρανικού. Όπως έχω τονίσει σε συνεντεύξεις μου η Γεωργία θα είναι το επόμενο θέατρο μεγάλης σύγκρουσηςακόμη και πολεμικής, πριν από την Σερβία και την επαρχία της το Κοσσυφοπέδιο, το οποίο οι ΗΠΑ-ΝΑΤΟ ώθησαν σε βίαιη ανεξαρτητοποίηση και το ονομάζουν «Κόσοβο». Σημειώνουμε πως και σήμερα Αμερικανοί και ΝΑΤΟ απειλούν ξανά την Σερβία, πάλι για το Κοσσυφοπέδιο, με βομβαρδισμούς σαν εκείνους με τους οποίους διέλυσαν το κράτος της Γιουγκοσλαβίας και ισοπέδωσαν χωριά και πόλεις βομβαρδίζοντάς τες συνεχώς επί ογδόντα επτά (87) ημέρες, από τις 24 Μαρτίου έως τις 10 Ιουνίου του 1999, με βόμβες πυρηνικών στοιχείων, Απεμπλουτισμένου Ουρανίου, οι οποίες εκτός από τις χιλιάδες θανάτους, αύξησαν μόνιμα έκτοτε τις καρκινογενέσεις και άλλες θανατηφόρες ασθένειες. Τότε ρίχθηκαν δεκαπέντε (15) τόνοι πυρομαχικών, περισσότερες από πενήντα χιλιάδες (50.000) βόμβες και πύραυλοι. Μετά από αυτόν τον όλεθρο η ΕΕ απαγόρευσε την χρήση των συγκεκριμένων πυρηνικών όπλων με το ψήφισμα RC-B5-0116/2003, στις 10/2/2003.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.militaire.gr/i-exolothreysi-tis-rosias-vasei-amerikanikon-eggrafon-g-romanos/