Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 8 Μαΐου 2021

ο αποθανών Θεόδωρος Κατσανέβας στο Facebook πριν μέρες «Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο κορωνοϊός αμέσως μετά..»

 Θλίψη σκόρπισε η είδηση θανάτου του πρώην βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Θεόδωρου Κατσανέβα, το μεσημέρι του Σαββάτου.

Ο Θεόδωρος Κατσανέβας είχε νοσηλευτεί με κορωνοϊό στα τέλη Απριλίου και τα ξημερώματα της Κυριακής του Πάσχα κρίθηκε απαραίτητη η διασωλήνωσή του.

Όταν, μάλιστα, διαγνώστηκε με κορωνοϊό, ο Θεόδωρος Κατσανέβας γνωστοποίησε ότι νοσεί μέσω της σελίδας του στο Facebook. Τότε, ενημέρωσε ότι πέντε ημέρες πριν τη διάγνωσή του είχε κάνει το εμβόλιο της Pfizer. «Η ατυχία είναι ότι έκανα το εμβόλιο της Pfizer την περασμένη Τετάρτη 14 Απριλίου, αλλά προφανώς μέχρι την Κυριακή 18/4 που παρουσίασα τα πρώτα συμπτώματα, με πρόλαβε ο κορωνοϊός αμέσως μετά, από άγνωστη αιτία, παρ’ όλες τις προφυλάξεις που έπαιρνα. Έτσι το εμβόλιο δεν πρόφτασε να δημιουργήσει τα απαραίτητα αντισώματα, αν και ίσως βοηθήσει στην ήπια αντιμετώπισή του στο τωρινό διάστημα», είχε γράψει μεταξύ άλλων.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο - https://www.iefimerida.gr/ellada/pos-kollise-koronoio-o-theodoros-katsanebas