Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 25 Μαΐου 2021

ΑΝΑΤΡΟΠΗ στην Αν. Μεσόγειο - πρώτη φορά η Ρωσία στέλνει τέτοια βομβαρδιστικά εμβέλειας που φτάνει μέχρι και το ΑΙΓΑΙΟ

 

ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΗΝ ΛΕΚΑΝΗ ΤΗΣ ΑΝ.ΜΕΓΟΓΕΙΟΥ- ΚΡΗΤΗ ;

" Τρεις βομβαρδιστικά Tu-22m3 μεγάλων αποστάσεων πέταξαν στη ρωσική αεροπορική βάση Χμέιμιμ στη Συρία.

Η προσγείωση αεροσκαφών αυτού του τύπου στο αεροδρόμιο Χμέιμιμ πραγματοποιείται για πρώτη φορά, ανέφερε το ρωσικό υπουργείο Άμυνας την Τρίτη 24 Μαΐου, γράφει η Interfax .

Αναφέρεται ότι τα πληρώματα βομβαρδιστικών μεγάλων αποστάσεων θα αποκτήσουν πρακτικές δεξιότητες για την άσκηση εκπαιδευτικών καθηκόντων σε νέες γεωγραφικές περιοχές κατά τη διάρκεια πτήσεων στον εναέριο χώρο πάνω από τη Μεσόγειο Θάλασσα. 

Μετά την ολοκλήρωση των εκπαιδευτικών καθηκόντων για «έλεγχο του εναέριου χώρου στη θαλάσσια ζώνη της Μεσογείου, τα βομβαρδιστικά μεγάλης εμβέλειας θα επιστρέψουν σε μόνιμα αεροδρόμια στο έδαφος της Ρωσικής Ομοσπονδίας», αναφέρει το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσικής Ομοσπονδίας." 

από το https://www.echedoros-a.gr/2021/05/blog-post_169.html

ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΒΑΙΝΟΥΝ ΕΠΙΔΕΙΝΟΥΜΕΝΕΣ ΛΟΓΩ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΠΡΟΚΛΉΣΕΝ ΕΡΕΥΝΩΝ ΠΟΥ ΕΞΑΓΓΕΛΘΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΗΣ ΑΝ. ΜΕΣΟΓΕΙΟΥ.

 ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΡΩΣΟΤΟΥΡΚΙΚΕΣ ΣΧΕΣΕΙΣ ΔΙΑΡΗΓΝΥΟΝΤΑΙ  ΕΞ ΑΙΤΙΑΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΕΙ ΦΙΛΙΚΗ ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΟΥΚΡΑΝΙΑ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΕΙ ΜΗ ΕΠΑΝΔΡΩΜΕΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΩΝΙΑ.

ΚΑΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ 24ΩΡΑ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΜΑΣ. 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

 Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας