Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ.

 

" Ερευνητές από το Columbia Engineering αναφέρουν ότι δημιούργησαν το μικρότερο σύστημα μεμονωμένου τσιπ (single-chip system), όγκου κάτω του 0,1 κυβικού χιλιοστού- μικρό σαν κόκκο σκόνης και ορατό μόνο με μικροσκόπιο.

Η έρευνα που δημοσιεύτηκε στο Science Advances δείχνει ότι η επικοινωνία με αυτό, καθώς και η τροφοδοσία του με ενέργεια, γίνεται μέσω μικροκυμάτων.

«Θέλαμε να δούμε πόσο μακριά μπορούσαμε να πάμε τα όρια ως προς το πόσο μικρό θα μπορούσαμε να κάνουμε ένα λειτουργικό τσιπ» ανέφερε ο επικεφαλής της έρευνας, Κεν Σέπαρντ.

«Είναι μια νέα ιδέα “τσιπ ως σύστημα”- ένα τσιπ που μόνο του αποτελεί ένα πλήρως λειτουργικό ηλεκτρονικό σύστημα. Αυτό θα ήταν επαναστατικό για την ανάπτυξη ασύρματων, μικροσκοπικών ιατρικών συσκευών που μπορούν να αντιλαμβάνονται διαφορετικά πράγματα, να χρησιμοποιούνται σε κλινικές εφαρμογές και να εγκριθούν για ανθρώπινη χρήση».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ https://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/kosmos/341738/epistimones-dimioyrgisan-tsip-pou-eisagetai-sto-soma-meso-enesis?m&fbclid=IwAR3GesykGkIM3Ke0rGG-zrdxiAEX_JEX_e4AHUnyEndh9QipWIfTLy3kKVg

ΚΑΙ ΟΜΩΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ. 

ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΕΚΑΕΤΙΑ του 2000 ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΤΟΥ ΕΚΠΑ ΜΑΣ ΕΛΕΓΕ ΟΤΙ: 


" Θα δεις σε λίγα χρόνια τα νανοσωματίδια να εισέρχονται κατά πακέτα δις σε αριθμό στις ζωές μας" 

"έχουν φτιάξει κυκλώματα ηλεκτρικής ενέργειας  με την ιδιότητα της κυτταρικής μεμβράνης μέσω της οποίας εισέρχονται οι υδατοδιαλύτες στον οργανισμό μας που ενεργοποιούνται με συγκεκριμένο φάσμα ακτινοβολιών"

ΤΟΤΕ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟ 

ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΌ;

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς