Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 22 Μαΐου 2021

Εμβόλιο AstraZeneca: Εγκεφαλικά νεκρή η 44χρονη μητέρα τριών παιδιών που έπαθε θρόμβωση!

 


Ο σύζυγος της είπε: «Οι γιατροί με κάλεσαν και μου είπαν ότι υπάρχει εγκεφαλική αιμορραγία και το χειρουργείο θα ήταν μια τελευταία προσπάθεια, θα μπορούσε ο,τιδήποτε να συμβεί και να πεθάνει στη διάρκεια της επέμβασης. Τα νέα δεν είναι καλά… Μου είπαν ότι τώρα πλέον τις επόμενες μέρες θα επέλθει ο εγκεφαλικός θάνατος…».

Και πρόσθεσε: «Η γυναίκα μου είναι ένας άγγελος. Φοβόταν να κάνει το εμβόλιο και πήγαμε να το κάνουμε μαζί. Οι γιατροί έκαναν τα πάντα για να την βοηθήσουν ωστόσο ευθύνεται το σύνδρομο vitt, (ανοσολογικής αρχής θρομβωτική θρομβοπενία μετά από εμβολιασμό), η θρόμβωση και η αιμορραγία».

Παρόλο που άλλοι 2 άνθρωποι νοσηλεύονται μόνο στην Κρήτη με θρομβώσεις μετά τον εμβολιασμό τους με AstraZeneca, ο Άδωνις Γεωργιάδης θεωρεί πως έγινε «λάθος επικοινωνιακή διαχείριση» για το συγκεκριμένο εμβόλιο εννοώντας πως οι άνθρωποι τσάμπα φοβούνται καθώς και «στη Μεγάλη Βρετανία όλοι με AstraZeneca εμβολιάστηκαν».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.pronews.gr/ygeia/988789_emvolio-astrazeneca-pagni-se-stathera-krisimi-katastasi-i-44hroni-poy-emfanise