Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Βήμα - βήμα επιβεβαιώνεται .Θα πιαστούμε κυρίως στα νερά γιατί δεν έχουν πιλότους οι απέναντι .

 


ΤΙ ΝΕΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ 

" ΗΠΑ: Δεν υπάρχουν πιλότοι για να πετάξουν τα τουρκικά F-16

Στο όνομα της πολιτικής, η Τουρκία έχει εκκαθαρίσει την πολεμική της αεροπορία τόσο πολύ που δεν έχει αρκετούς πιλότους για να πετάξουν τα μαχητικά αεροσκάφη F-16, όπως υποστηρίζει σε άρθρο το αμερικανικό περιοδικό The American Interest.

Μετά την απόπειρα πραξικοπήματος το 2016, η τουρκική κυβέρνηση αποδέσμευσε από τα καθήκοντά τους περισσότερους από 300 πιλότους F-16, και αυτό έχει αφήσει την τουρκική πολεμική αεροπορία χωρίς εκπαιδευμένο προσωπικό, σημειώνει ο αρθρογράφος Michael Peck. Αντ' αυτού, η τουρκική κυβέρνηση ψάχνει στο εξωτερικό για μια λύση."

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.capital.gr/diethni/3547676/ipa-den-uparxoun-pilotoi-gia-na-petaxoun-ta-tourkika-f-16


ΤΙ ΕΛΕΓΕ Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ ( που σήμερα βγαίνουν και τον αμφισβητούν κάποιοι  εκκλησιαστικοί, ενώ θα έπρεπε να σημάνουμε συναγερμό για ΕΘΝΙΚΟ ΕΡΑΝΟ να αγοράσουμε εδώ και τώρα με ολοκάθαρες διαδικασίες πολεμικά πλοία) 

" Ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός είχε δίκιο που είπε για τα «Εξαμίλια», διότι τα «Εξαμίλια» δεν είναι ούτε χωριά, ούτε πόλεις, αλλά είναι τα έξι ναυτικά μίλια, η ζώνη των έξι μιλίων που περιβάλλει τα παράλια της Ελλάδας και κάθε νησί μας. «Εξαμίλι» είναι κάθε σημείο που απέχει έξι μίλια από τις ακτές της Ελλάδας, χερσαίες ή νησιωτικές. Εκεί, λοιπόν, θα γίνει εκείνο που είπε ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός».σελ. 417

«Όταν ο τουρκικός στόλος ξεκινήσει να κατευθύνεται κατά της Ελλάδος και φθάσει στα έξι μίλια, πράγματι θα καταστραφεί. Θα είναι η ώρα που θα έχουν τα κόλλυβα στο ζωνάρι τους. Αλλά, αυτό δε θα γίνει από εμάς. Αυτό είναι το θέλημα του Θεού. Το «Εξαμίλι» θα είναι η αρχή του τέλους…..Μετά θα αρχίσουν όλα τα γεγονότα, που θα καταλήξουν στο να πάρουμε την Πόλη…. Την Πόλη θα μας τη δώσουν….. Θα γίνει πόλεμος μεταξύ Ρωσίας και Τουρκίας. Στην αρχή, οι Τούρκοι θα νομίσουν ότι νικάνε, αλλά αυτό θα είναι η καταστροφή τους. Οι Ρώσοι, τελικά, θα νικήσουν και θα πέσει η Πόλη στα χέρια τους. Μετά θα την πάρουμε εμείς…… Θα αναγκασθούν να μας τη δώσουν…»σελ. 417 – 418  Νικολάου Ζουρνατζόγλου «Γέροντας Παΐσιος ο Αγιορείτης, 1924 – 1994». https://www.f-news.gr/o-agios-kosmas-o-aitolos-eiche-dikio-gia-ta-eksamilia/ 

ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΕΛΛΑΔΑ - πρέπει πάντα να προσεύχεσαι και να ελπίζεις στην ΑΡΧΙΣΤΡΑΤΗΓΟ σου σε σχέση με αυτά που θα γίνουν στο ΑΙΓΑΙΟ και στα νησιά του, γιατί μέχρι να δούμε τις χαρές θα αντικρύσουμε την γυμνή αλήθεια που θα πονέσει.

ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ

 https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας