Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 31 Μαΐου 2021

Όλα τα ΣΠΟΥΔΑΙΑ αυτόν τον Ιούνιο ξεκινούν.

 


Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Τον Ιούνιο ξεκινά ο Ερντογάν την κατασκευή της διώρυγας της Κων/πολης - Ύψους $15 δισ

Αντιδρά σφόδρα η Ρωσία για παραβίαση της Συνθήκης του Μοντραί.
Ο σουλτάνος ανοίγει το ΘΕΜΑ των ΣΤΕΝΩΝ με τον χειρότερο τρόπο και μάλιστα σε μια στιγμή που το διπλανό ΑΙΓΑΙΟ παίρνει φωτιά με επικείμενες παραβιάσεις και εν δυνάμει παράνομες γεωτρήσεις.

ΙΟΥΝΙΟΣ και πάμε ντουγρού για την επιβαλλόμενη κανονικότητα της νέας επανεκκίνησης της παγκοσμιοποίησης  παντού και εδώ.

Σε ισχύ από αύριο ο νέος πτωχευτικός νόμος.

1 ΙΟΥΝΙΟΥ το πρωτοποριακό πράσινο ψηφιακό πιστοποιητικό ελληνικής έμπνευσης.

Φωνάζουν τα ιερά  τέρατα της επιδημιολογίας " δεν τελειώσαμε με την πανδημία αυτή και τις μεταλλάξεις , πρέπει να εμβολιαστείτε όλοι για να κοιμηθούμε ήσυχα" 

ΙΟΥΝΙΟ αλλάζει η κυβέρνηση Νετανιάχου στο Ισραήλ μετά από 12ετια φυσικής παρουσίας του ως πρωθυπουργού και δικαιολογημένα πολλοί ανησυχούν αν θα αλλάξει το μίγμα της εξωτερικής πολιτικής της χώρας στο καυτό θέμα του Ιράν και του Περσικού κόλπου.
 
ΙΟΥΝΙΟ η ζύμωση για την αλλαγή των συνόρων στα Δυτικά  Βαλκάνια πάει να δώσει το καρπό της,  το κρασί της οργής.

ΑΥΤΆ είναι που φαίνονται - υπάρχουν και αλλά που έρχονται μέσα στον Ιούνιο και  μάλιστα με την σειρά τους  δρομολογούν πάρα πολλά.

Από πνευματικής χροιάς τα έκτακτα ΘΕΟΣΗΜΕΙΑ αυξάνουν εκθετικά και συνηγορούν για ΜΕΤΑΝΟΙΑ.

Πολλοί όσιοι πατέρες και γερόντισσες αναχώρησαν για τα επουράνια αφήνοντας μάλιστα σε εμάς πνευματική παρακαταθήκη, ότι έρχονται δύσκολα και με ότι  αυτό συνεπάγεται για το ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟ ΣΧΕΔΙΟ του ΑΓΙΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ που θέλει να σώσει κυρίως τα νέα παιδιά από την επιβαλλόμενη ΔΙΑΣΤΡΟΦΗ  και την ΓΕΝΕΤΙΚΗ ΜΕΤΑΛΑΞΗ.   

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

 Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας