Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

Εάλω και οι σαρδέλες στο ΑΙΓΑΙΟ ; έτσι ακριβώς όπως το ρωτάμε - διαβάστε και θα καταλάβετε

 

" Η “ελεύθερη αγορά” φαίνεται ότι υπερτερεί κατά πολύ των όποιων συμφερόντων της χώρας. Το θέμα -ειδικά για τη σημερινή κυβέρνηση- είναι να παράγεται χρήμα.Τώρα αν αυτό έχει και κάποιες …επιπτώσεις, τι να κάνουμε!

Έχουμε γράψει πάρα πολλές φορές ότι η αλιεία στο Αιγαίο, σε περιοχές ελληνικών συμφερόντων έχει περάσει στην Τουρκία που με σύγχρονο αλιευτικό στόλο είναι παντού, εις βάρος των Ελλήνων ψαράδων που διαπιστώνουν κάθε μέρα ότι δεν έχουν καμία απολύτως προστασία από το ελληνικό κράτος. Δεν έχει συγκινηθεί ουδείς από την κυβέρνηση να δώσει ούτε μία εξήγηση.

Τώρα μαθαίνουμε ότι εταιρεία ελληνικών συμφερόντων περνά 100% σε χέρια Τούρκων με διευκόλυνση κουρέματος χρεών μάλιστα. Πολλά συγχαρητήρια…

Η Καλλιμάνης, που ιδρύθηκε το 1956, τα τελευταία χρόνια, από market leader στην ελληνική αγορά των κατεψυγμένων αλιευμάτων με μερίδιο 25% και κύκλο εργασιών άνω των 42 εκατ. ευρώ πριν λίγα χρόνια όπου φιγούραρε στο top 40 των μεγαλύτερων ελληνικών επιχειρήσεων του κλάδου τροφίμων και ποτών και απασχολούσε 150 άτομα προσωπικό.

Στη φωτογραφία ο Ερντογάν σ΄ ένα από τα υπερσύγχρονα αλιευτικά των Τούρκων"

ΠΗΓΗ από το https://www.militaire.gr/oi-toyrkoi-kai-psareyoyn-sto-aigaio-kai-tha-ta-poylane-exagora-ellinikis-etaireias-apo-toyrkoys/