Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 14 Μαΐου 2021

ο κ. Μπουρλά είπε ότι το εμβόλιο της Pfizer καλύπτει τουλάχιστον έξι μήνες και πρόσθεσε ότι η πρόβλεψή του είναι ότι θα χρειαστεί μία τρίτη δόση στους 8-12 μήνες.

 Στο 6ο Οικονομικό Φόρουμ των Δελφών μίλησε ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος του αμερικανικού κολοσσού Pfizer, Άλμπερτ Μπουρλά, με θέμα την πανδημία του κορωνοϊού και, φυσικά, τα εμβόλια κατά της Covid-19.

Αυτό που χρειάζεται η ανθρωπότητα για να ξεπεράσει την πανδημία είναι η αύξηση της παραγωγής εμβολίων σε προσιτές τιμές και σε καμία περίπτωση η απελευθέρωση των πνευματικών δικαιωμάτων και των πατεντών καθώς κάτι τέτοιο θα καθυστερούσε τα παγκόσμια προγράμματα εμβολιασμού, υποστήριξε...

Ως προς το πόσο διαρκεί η ανοσία, ο κ. Μπουρλά είπε ότι το εμβόλιο της Pfizer καλύπτει τουλάχιστον έξι μήνες και πρόσθεσε ότι η πρόβλεψή του είναι ότι θα χρειαστεί μία τρίτη δόση στους 8-12 μήνες.

Σε ερώτηση αν θα χρειαστεί επανάληψη του εμβολιασμού κάθε χρόνο, ο ίδιος δήλωσε ότι η πρόβλεψή του είναι ότι θα έχουμε ετήσιους εμβολιασμούς μετά την τρίτη δόση.


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.protothema.gr/greece/article/1123968/foroum-ton-delfon-bourla-triti-dosi-tou-emvoliou-meta-tous-okto-mines-kai-meta-mia-fora-to-hrono/

ΤΕΛΙΚΑ Η  ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΖΩΗ ΘΑ ΤΑΥΤΙΣΤΕΙ ΜΕ ΣΕΙΡΑ ΕΜΒΟΛΙΩΝ  ΓΙΑ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΙΟ;

ΜΠΛΕΞΑΜΕ ΑΣΧΗΜΑ;