Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 26 Μαΐου 2021

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα»(!) δήλωσε ο Montagnier.

 


ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΡΟΔΙΚΑΖΟΝΤΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΝΙΚΑΕΙ Ο ΦΟΒΟΣ ΚΑΙ ΝΙΚΙΕΤΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ .

ΓΙΑΤΙ ΥΠΆΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΑΚΡΑΙΑ ΔΙΑΣΤΑΣΗ  ΑΠΟΨΕΩΝ;

ΤΟ  ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΠΑΕΙ ΔΙΧΩΣ ΝΑ ΤΟ ΘΕΛΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΙΝ ΑΝΑΡΤΗΣΑΜΕ -  2018 ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ " έρχεται μεγάλο κακό στον κόσμο" 

βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2021/05/2018-2021.html


ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ τα παρακάτω και αναρωτιόμαστε τι να πιστέψεις , ποιον να πιστέψεις;

ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ να μας φωτίζει

( ανανέωση σύμφωνα με νέα καταγραφή δηλώσεων) 

" Ο Γάλλος νομπελίστας ιολόγος Luc Montagnier μίλησε με σφοδρότητα κατά των μαζικών εμβολιασμών οι οποίοι γίνονται εν μέσω πανδημίας, καθώς όπως χαρακτηριστικά τόνισε αυτό είναι «το μεγαλύτερο λάθος που έγινε ποτέ». 

Παράλληλα, σύμφωνα με το naturalnews.com τόνισε πως «δεν υπάρχει ελπίδα και καμία πιθανή θεραπεία» για τον «κινεζικό» ιό, όπως χαρακτηρίζει τον κορωνοϊό. 

«Πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι να αποτεφρώσουμε τα πτώματα» φέρεται να είπε.

Αφού μελέτησε σε βάθος τα συστατικά που περιέχονται στις ενέσεις και τι κάνουν, ο Montagnier αναφέρει επίσης ότι κατέληξε στο συμπέρασμα ότι κάθε άτομο που παίρνει το εμβόλιο τελικά θα πεθάνει από το ανοσιακό φαινόμενο ή εξαρτώμενη από αντισώματα ενίσχυση ή ADE.

«Αυτό μπορεί να λεχθεί», πρόσθεσε.

Ο Montagnier δήλωσε επίσης πέρυσι ότι «η παρουσία στοιχείων του HIV και των μικροβίων της ελονοσίας στο γονιδίωμα του κορωναϊού είναι πολύ ύποπτη και τα χαρακτηριστικά του ιού δεν θα μπορούσαν να προκύψουν φυσικά».

Σύμφωνα με αυτά που αναφέρει στο βίντεο ο Montagnier είπε πως είναι αδιανόητο και μέγα λάθος να εμβολιάζεται κάποιος εν μέσω της πανδημίας. Σημείωσε κατηγορηματικά ότι ο μαζικός εμβολιασμός την ώρα που η πανδημία μαίνεται είναι το μεγαλύτερο λάθος που έχει γίνει ποτέ και αυτό δημιουργεί τις μεταλλάξεις." 

ΥΓ:  ( όταν αναφερόμαστε σε τέτοια κρίσιμα θέματα θα πρέπει η μετάφραση των δηλώσεων να είναι επακριβής- έτσι ανανεώσαμε τις δηλώσεις όπως αυτές καταγράφτηκαν εκ νέου - ευτυχώς διατηρήσαμε τις επιφυλάξεις εξ αρχής- από το ιστολόγιο ΕΛΛΗΝΟΡΩΜΑΙΚΑ )