Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 29 Μαΐου 2021

ΕΓΚΛΗΜΑ και ΤΙΜΩΡΙΑ -κορωνοϊός - εθνικά Εμβόλια και Τρίτος Παγκόσμιος όλα σε ευθεία .


 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Έχουν αποφασίσει να συγκρουστούν και ξεκινούν με αλληλοκατηγορίες για την προέλευση αυτής της πανδημίας , μετά θα πάνε στα εθνικά τους εμβόλια και θα  καταλήξουν στον Τρίτο Παγκόσμιο

Όλοι αυτοί λένε πως νοιάζονται για το καλό της ανθρωπότητας.

Μετά την πρόσφατη αποκαθήλωση του γνωστού " φιλάνθρωπου της παγκοσμιοποίησης" με ψίθυρους και ειδήσεις ότι έκανε παρέα  με τον άλλο γνωστό παιδεραστή και σήμερα μακαρίτη, αίφνης άρχισαν να σπάζουν τα στεγανά της σιωπής και να έρχονται πράγματα που φυσικά πάντα όλο το προηγούμενο διάστημα βασάνιζαν το κοινό μυαλό μας που προσπαθούν σήμερα  να το  καθυποτάξουν οι " αντίχριστοι"  

" Έρευνα που υποστηρίζει ότι ο νέος κορωνοϊός δεν έχει φυσική προέλευση αλλά αντίθετα ότι δημιουργήθηκε από Κινέζους επιστήμονες οι οποίοι στη συνέχεια προσπάθησαν να καλύψουν τα ίχνη τους, δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα Daily Mail. Σύμφωνα με το δημοσίευμα, που επικαλείται μια έκθεση 22 σελίδων του Βρετανού καθηγητή Angus Dalgleish και του Νορβηγού επιστήμονα Birger Sørensen, η οποία πρόκειται να δημοσιευτεί σε επιστημονικό περιοδικό (Quarterly Review of Biophysics Discovery), ο κορωνοϊός φαίνεται να προήλθε από Κινέζους επιστήμονες σε εργαστήριο στην Ουχάν, που έκαναν πειράματα σε έναν ιό που εντόπισαν σε νυχτερίδες, αυξάνοντας την μεταδοτικότητά του (Gain of function research), με σκοπό να μπορέσουν να προετοιμαστούν καλύτερα για μια πιθανή πανδημία. 

Όπως αναφέρει η βρετανική εφημερίδα, οι Κινέζοι επιστήμονες προσπάθησαν στη συνέχεια με "ανάστροφη μηχανική" να δείξουν ότι ο ιός προήλθε από νυχτερίδες. Η εν λόγω μελέτη υποστηρίζει ακόμα ότι Κινέζοι επιστήμονες που ήθελαν να μοιραστούν τα ευρήματά τους δεν ήταν σε θέση να το πράξουν ή έχουν εξαφανιστεί.

Μέχρι πρόσφατα, οι περισσότεροι ειδικοί υποστήριζαν ότι ο ιός έχει φυσική προέλευση, ωστόσο μόλις προσφάτως, ο επικεφαλής Αμερικανός επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι, αποκάλυψε ότι οι  ΗΠΑ χρηματοδότησαν με 600.000 δολάρια το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν σε μια περίοδο 5 ετών, ώστε να μελετηθεί αν οι κορωνοϊοί της νυχτερίδας μπορούν να προσβάλουν τον άνθρωπο." 
 
Στις 26 ΜΑΙΟΥ επισημάναμε:  
ΠΟΥ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ  ΟΤΑΝ ΒΓΕΙ ΠΑΣΑ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ;
«Βόμβα» Φάουτσι: Οι ΗΠΑ χρηματοδοτούσαν το εργαστήριο της Ουχάν για πέντε χρόνια

«Φονιάδες των λαών , Αμερικάνοι.» ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ- Όλοι πάγωσαν με τη συμπεριφορά του, χωρίς να καταλαβαίνουν τι ακριβώς εννοούσε με αυτά τα λόγια.  

ΠΑΡΑΘΕΤΟΥΜΕ ΑΠΛΑ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΑΙ ΑΣ ΔΟΥΛΕΨΕΙ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΝΟΥΣ - ΦΥΣΙΚΑ ΟΤΙ ΕΓΙΝΕ - ΕΓΙΝΕ ΣΤΗΝ ΚΙΝΑ - ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ή ΠΟΙΟΙ πειραματιζόταν για το " καλό της ανθρωπότητας" όταν έχουν φύγει τόσοι συνάνθρωποι μας από την ΠΑΝΔΗΜΙΑ αυτή και φυσικά τώρα μετράμε αθώους από τις παρενέργειες των εμβολίων; 

 Σε μία παραδοχή-«βόμβα» προχώρησε ο επικεφαλής Αμερικανός επιδημιολόγος Άντονι Φάουτσι, καθώς, αποκάλυψε ότι οι  ΗΠΑ χρηματοδότησαν με 600.000 δολάρια το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν σε μια περίοδο 5 ετών, ώστε να μελετηθεί αν οι κορωνοϊοί της νυχτερίδας μπορούν να προσβάλουν τον άνθρωπο.


Τα 600.000 δολάρια της δωρεάς της ΝIAID (National Institute of Allergy and Infectious Diseases) δηλαδή της αμερικανικής κρατικής οντότητας που διερευνά και καθορίζει μέτρα για τις μολυσματικές ασθένειες, επικεφαλής της οποίας είναι ο κ. Φάουτσι, διοχετεύθηκαν σε ένα γκρουπ ονόματι EcoHealth Alliance, το οποίο με τη σειρά του πλήρωσε το Ινστιτούτο Ιολογίας της Ουχάν για να εξετάσει το ρίσκο μετάδοσης του κορωνοϊού των νυχτερίδων στον άνθρωπο." ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο 


" Μαρτυρία του Βαλίδη Σταύρου, αντιστρατηγου ΕΛ.ΑΣ ε.α., θεολόγου , πρώην Διοικητή Α.Τ. Αγίου Όρους.
Κάποτε είχε πάει στο Άγιον Όρος ένας Ελληνοαμερικανός γερουσιαστής.

Τού μίλησαν για τον γέροντα κι αποφάσισε να τον συναντήσει.
Όταν έφτασε στο κελί μαζί με τους δύο συνοδούς του, εμφανίστηκε ο Γέροντας , ο οποίος μόλις τούς είδε , χαμήλωσε τα μάτια και είπε:
«Φονιάδες των λαών , Αμερικάνοι.»
Αυτό φάνηκε πρωτάκουστο στους παρισταμένους και κάποιος επιχείρησε να διορθώσει τα πράγματα λέγοντας: «Μα, Γέροντα, δεν είναι ακριβως Αμερικανοί. Είναι Έλληνες πού ήρθαν να προσκυνήσουν στο Άγιον Όρος και ήλθαν να σας δουν.»

(Ήταν η εποχή του πολέμου στη Γιουγκοσλαβία με τις αποσχίσεις της Βοσνίας-Ερζεγοβίνης, της Κροατίας κλπ. Στον πόλεμο αυτό καταλάβαινε ο καθένας τον καταλυτικό ρόλο των Αμερικανών.)

Ο Γέροντας ωστόσο δεν άλλαξε στάση. Άρχισε να τους μιλά, λέγοντας ότι χωρίς τους Αμερικανούς θα υπήρχε ειρήνη στον κόσμο. 

Όλοι πάγωσαν με τη συμπεριφορά του, χωρίς να καταλαβαίνουν τι ακριβώς εννοούσε με αυτά τα λόγια" .
(Από το αρχείο πληροφοριών των Εκδόσεων Αγιοτόκος Καππαδοκία).
http://misha.pblogs.gr/2012/09/g-pa-sios-foniades-twn-lawn-amerikanoi.html

https://www.pentapostagma.gr/ekklisia/pneymatika-ofelima/993418_gpaisios-foniades-ton-laon-amerikanoi

Η ανθρωπότητα δρέπει τους καρπούς του αντίχριστου πνεύματος που την εξυπηρετούσε στις ανομίες της.

Ας τα βλέπουν αυτά οι "εκκλησιαστικοί λοιμοξιωλόγοι" που εξ άμβωνος προσπαθούν να μας  πείσουν ότι με όλα αυτά δεν ενεργεί το μυστήριο της ανομίας.

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

 Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας