Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 2 Μαΐου 2022

" το νοιώθουμε , έρχεται χαστούκι"


" το κάθε Έθνος θα κάνει του κεφαλιού του"  , έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ 
( ανανέωση 8 : 58)

Ελληνουρκικά  

Δηλώσεις Ακαρ πριν λίγο , μας ρίχνει το γάντι με ψέματα:  «Ελληνικά μαχητικά παραβιάζουν τον τουρκικό εναέριο χώρο. Σίγουρα θα δείξουμε την αντίδρασή μας ενάντια σε οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον μας. Η Πολεμική μας Αεροπορία δείχνει την απαραίτητη αντίδραση ενάντια στις παραβιάσεις τους».

 «Η Ελλάδα με προβοκάτσιες και ενέργειες σε ασκήσεις προσπαθεί να δημιουργήσει τετελεσμένα. Δεν θα το επιτρέψουμε.

Σίγουρα θα δείξουμε την αντίδρασή μας ενάντια σε οποιαδήποτε ενέργεια εναντίον μας».

https://warnews247.gr/i-tourkia-ethese-se-epifylaki-to-naftiko-apeilei-me-katarripseis-ch-akar-ellinika-machitika-paraviazoun-ton-enaerio-choro-mas/

" Πρωτοφανείς σε αριθμό παραβιάσεις του εθνικού εναέριου χώρου, με την Άγκυρα να ρισκάρει θερμό επεισόδιο, καθώς συγκεντρώνει σε πολύ μικρή περιοχή τρομερή δύναμη ισχύος - Στο στόχαστρο κυρίως η περιοχή των Δωδεκανήσων - Πρόκληση και με ερευνητικό σκάφος στη Σάμο" https://www.protothema.gr/politics/article/1238728/giati-oi-tourkoi-purodotoun-xafnika-edasi-sto-aigaio/

ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ 

" Οι «έξυπνοι» Ευρωπαίοι πληρώνουν χρυσή την ενέργεια , η Τουρκία αγοράζει τζάμπα και ο Πούτιν εισπράττει! Ποιος μας κοροϊδεύει;" 


Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΣΕ ΜΕΤΑ- ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΟ ΣΟΚ και ΔΕΟΣ 

" Γερμανία: Η υπουργός Εσωτερικών συνέστησε στους πολίτες να προμηθευτούν και να αποθηκεύσουν τρόφιμα 

Η Νάνσυ Φίσερ του SPD έδωσε και σχετική λίστα με τα είδη πρώτης ανάγκης που πρέπει να προμηθευτούν οι πολίτες - Απηύθυνε έκκληση το «στοκάρισμα» να γίνει χωρίς πανικό – Αποκάλυψε πόσα καταφύγια έχει η Γερμανία και προειδοποίησε για ενδεχόμενο εκτεταμένων διακοπών ρεύματος.

όπως αναφέρει η γερμανική εφημερίδα, Handelsblatt, σε συνέντευξή της η υπουργός τόνισε πως «οι Γερμανοί πολίτες καλό θα είναι να είναι εφοδιασμένοι στα σπίτια τους με βασικές προμήθειες σε τρόφιμα."