Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 24 Μαΐου 2022

Μας ήρθε μια πληροφορία από την ΠΟΛΗ που απαντά γιατί ξύνουν οι αγαρηνοί τους τοίχους της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ .

Όλα αυτά τα τραγικά που συμβαίνουν αυτές τις ώρες δείχνουν ότι πάμε για το τελικό ξεκαθάρισμα λογαριασμών  αιώνων.
Μας τα είπαν οι παλαιοί και οι νέοι ΑΓΙΟΙ βλ. φώτο με τον νέο Άγιο μας Ευμένιο Σαριδάκη. (φώτο σύνθεση από το fb και την Φιλιππία Βενετσάνου που βάζει τον κόπο και το μεράκι της για να μας δίνει σε εικόνες μηνύματα όμορφα.)
Πάμε να δούμε τι συμβαίνει ...


" Απίστευτες φωτογραφίες δύο γυναικών που παίρνουν κομμάτια από τον τοίχο του κτιρίου και τα τοποθετούν σε σακούλες - Τα τουρκικά μέσα ενημέρωσης, που πρόσκεινται στο αντιπολιτευόμενο Ρεπουμπλικανικό κόμμα, κυκλοφορούν την είδηση μαζί με φωτογραφίες που αποδεικνύουν το γεγονός
Νέες εικόνες-ντροπής που προκαλούν οργή, δεδομένου ότι η Αγιά Σοφιά είναι μνημείο παγκόσμιας πολιτιστικής κληρονομιάς, βλέπουν το φως της δημοσιότητας και δείχνουν ξεκάθαρα τους νέους βανδαλισμούς που έχουν συντελεστεί." 
φώτο από https://www.protothema.gr/world/article/1246858/eikona-dropis-stin-agia-sofia-xunoun-tous/

Μας ήρθε η εξής πληροφορία πριν λίγο από την ΠΟΛΗ. 
Εδώ και καιρό κυκλοφόρησε στην Κωνσταντινούπολη το εξής παραμύθι με πονηρή σκοπιμότητα.
Διέδωσαν ότι στα κονιάματα της τοιχοποιίας της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ υπάρχουν κόκκοι χρυσού , λέγοντας ότι τότε έτσι ανοικοδομήθηκε αυτή.
Πολλοί μάλιστα επιβεβαίωναν αυτό το παραμύθι με αποτέλεσμα να το πιστέψουν αρκετοί και λόγω των χαλαρών μέτρων που υπάρχουν σήμερα μετά την βεβήλωση της ΑΓΙΑΣ ΣΟΦΙΑΣ σε τζαμί να προστρέξουν και να αρχίσουν  να ξύνουν και να καταστρέφουν.
Ποια είναι η πονηρή σκοπιμότητα;
Κάποιοι βάλθηκαν να καταστρέψουν το ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ αυτό ΤΕΜΕΝΟΣ της Ρωμιοσύνης και του Παγκόσμιου Πολιτισμού και κατά ανάγκη αυτοί οι υποκινητές δεν είναι μόνο τούρκοι.
Λυσσάει ο αντίχριστος και τα όργανα του γιατί μύρισαν ότι κάτι έρχεται.
  ΣΤΩΜΕΝ  Καλώς 

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.