Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 7 Μαΐου 2022

ΕΙΠΩΘΗΚΑΝ - ΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ - ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΟΝΤΑΙ ; " Σε μια μέρα, η Ρουμανία θα καταληφθεί από 3 ξένες χώρες, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία και τη Ρωσία. Η βροχή της φωτιάς θα πέσει πάνω της. Το Βουκουρέστι θα γίνει δεύτερη Ιερουσαλήμ"

 



ΦΩΤΟ  από  την Φιλιππία Βενετσάνου https://www.facebook.com/permalink.php?


τι θα ζήσουμε ΘΕΕ μου !!!

ξημερώνει η εορτή του ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΡΣΕΝΙΟΥ - 8 ΜΑΙΟΥ και ο  πατέρας Αρσένιος Μπόκα εόρταζε

Προφητείες του π.Αρσενίου Μπόκα

Προφήτευσε την πτώση του κομμουνισμού στην Ευρώπη και ότι η Ρουμανία θα είναι η μόνη χώρα η οποία θα ανατρέψει βίαια την κομμουνιστική κυβέρνησή της, λέγοντας ότι «άλλες χώρες θα στραφούν στον καπιταλισμό ειρηνικά, ακριβώς όπως κάποιος αλλάζει το πουκάμισο του, ενώ η Ρουμανία θα είναι η μόνη χώρα που θα κάνει τη μετάβαση στον καπιταλισμό με αιματοχυσία, και πολλοί θα πεθάνουν», και έτσι ακριβώς συνέβη.

Την ημέρα των Χριστουγέννων του 1989, οι Ρουμάνοι ανέτρεψαν την κομμουνιστική κυβέρνηση και εκτέλεσαν τον δικτάτορα Τσαουσέσκου και την οικογένεια του όπως ακριβώς είπε ο προφήτης. Ο στρατός άνοιξε επίσης πυρ κατά των διαδηλωτών, με αποτέλεσμα να σκοτωθούν συνολικά 1104 άτομα και 3352 να τραυματιστούν.

Επίσης προείπε ότι θα αναχωρήσει για τον Κύριο τρεις εβδομάδες πριν τον Τσαουσέσκου.

Είπε για μετά την επανάσταση, «Πολλοί θα αφήσουν τη Ρουμανία και θα μεταναστεύουν σε χώρες του εξωτερικού, αλλά λίγοι θα επιστρέψουν πίσω. Ωστόσο, θα έρθει ο καιρός που όλοι τους θα θέλουν να επιστρέψουν, αλλά κανείς δεν θα μπορούν επειδή η Ρουμανία θα περιβάλλεται από φλόγες.» Η προφητεία συνεχίζεται με τον π. Αρσένιο να προειδοποιεί ότι «Σε μια μέρα, η Ρουμανία θα καταληφθεί από 3 ξένες χώρες, την Ουγγαρία, τη Βουλγαρία και τη Ρωσία. Η βροχή της φωτιάς θα πέσει πάνω της. Το Βουκουρέστι θα γίνει δεύτερη Ιερουσαλήμ «. Αυτό που εννοούσε ήταν ότι το Βουκουρέστι θα καταστραφεί όπως η Ιερουσαλήμ και δεν θα μείνει πέτρα πάνω στην πέτρα, αλλά ο προφήτης συνεχίζει παρηγορώντας εκείνους που έχουν πανικοβληθεί λέγοντας ότι «η Παναγία γονατιστή θα προσεύχεται στο Θεό για τη συγχώρεση της Ρουμανίας.»

Ο πατέρας Αρσενίος Μπόκα είπε ότι ζούμε στους έσχατους χρόνους και ότι η πρωτεύουσα της Ρουμανίας, το Βουκουρέστι θα σβηστεί από το πρόσωπο του πλανήτη από τη φωτιά.

Προσευχήθηκε στον Θεό για τη σωτηρία των Αμερικανών λέγοντας: «Θεέ μου σε παρακαλούμε μην τιμωρήσεις τους Αμερικανούς, συγχώρεσέ τους και ελέησέ τους, και αυτοί είναι δημιουργήματά Σου», και ο Θεός πήρε το πνεύμα του και του έδειξε σε τι κατάσταση είναι πραγματικά η Αμερική, μετά από αυτό ο π. Αρσενίος είπε: “Ναι Θεέ μου, είναι άξιοι της καταστροφής!”. Αμέσως μετά από αυτό, ζωγράφισε στην εκκλησία Draganescu, αυτό που παρουσιάστηκε στον ορίζοντα της Νέας Υόρκης με το Παγκόσμιο Κέντρο Εμπορίου φλεγόμενο, προφητεύοντας έτσι τις τρομοκρατικές επιθέσεις της 11/9.

Ανάμεσα σε πολλά άλλα πράγματα που σχετίζονται με την Αμερική, ο π. Αρσένιος προφήτευσε επίσης την καταστροφή της αποστολής του Apollo 13, την εφεύρεση των κινητών τηλεφώνων, ακόμα και τα διαστημικά λεωφορεία.

Προειδοποίησε επίσης ότι τις έσχατες ημέρες οι θρησκείες όλο και περισσότερο θα ενδιαφέρονται για τον οικουμενισμό (ένωση), αυτή είναι μια από τις μεγαλύτερες αρέσεις όλων των εποχών. Είναι η αίρεση όλων των αιρέσεων! Η πτώση της Εκκλησίας από τους ιδίους της τους υπηρέτες, τα όργανα της Δύσης. Τα αποτελέσματά του είναι τα σάπια συντρίμμια που πέφτουν, ακόμα κι αν είναι επίσκοποι, ιερείς, μοναχοί η λαϊκοί. Ας επιστρέψουμε στην αγία παράδοση, στα δόγματα και στους κανόνες των αγίων πατέρων των 7 οικουμενικών Συνόδων. Διαφορετικά, θα πάμε στην κόλαση, συμπεριλαμβανομένων και των επισκόπων μας! Θεός φυλάξοι! ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τις πηγές 

https://immorfou.org.cy/%CF%8C%CF%83%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B1%CF%81%CF%83%CE%AD%CE%BD%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%BC%CF%80%CF%8C%CE%BA%CE%B1-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%81%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B1%CE%BD%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CE%BF-%CF%80/

https://orthodoxoiorizontes.gr/Paterika_keimena/Osios_Arsenios_Mpoka/Oi_profhteies_tou_p.Arseniou_Mpoka_gia_thn_Ekklhsia_kai_th_Roumania.htm

" Ο Όσιος πατέρας μας Αρσένιος Μπόκα, είναι ένας από τους πιο γνωστούς πνευματικούς πατέρες της Ρουμανίας  των τελευταίων 50 χρόνων. Μάρτυρες αυτού, οι χιλιάδες άνθρωποι που επισκέπτονται καθημερινά τον τάφο του στην Μονή Πρίσλοπ,25 χρόνια μετά την κοίμησή του. Ο άγιος βίος του τον έκανε ανεπιθύμητο για το κομμουνιστικό καθεστώς το οποίο τον έδιωξε από το μοναστήρι. Παρότι ήταν υπό συνεχή παρακολούθηση και έτσι όμως τον π. Αρσένιο τον αναζητούσαν χιλιάδες άνθρωποι.

Ο άγιος Αρσένιος Μπόκα υπήρξε επίσης ο πιο χαρισματικός oρθόδοξος αγιογράφος στη σύγχρονη εποχή. (1910- 1989)ήταν ορθόδοξος μοναχός ρουμάνος θεολόγος και αγιογράφος. Το 1939 έζησε για 3 μήνες στη ρουμάνικη σκήτη του Τιμίου Προδρόμου στο Άγιον όρος. Χειροτονήθηκε μοναχός το 1940. Ηγούμενος της μονής Brâncoveanu το 1942. Αρκετές φορές υπέφερε από το καθεστώς. Δεν έχει επίσημα αγιοκαταχθεί αλλά σε όλη τη Ρουμανία και όχι μόνο διάχυτη είναι η βεβαιότητα ότι πρόκειται για μεγάλο σύγχρονο άγιο. Η ζωγραφική του έχει έντονο εσχατολογικό χαρακτήρα.

  Κάποια στιγμή, από περιέργεια, και ο δικτάτορας της Ρουμανίας Νικολάε Τσαουσέσκου ενδιαφέρθηκε για μια συνάντηση με τον μεγάλο πνευματικό,σύμφωνα με την εφημερίδα Jurnalul Naţional. Στις αρχές της δεκαετίας του ’80 τον πήγαν στον Τσαουσέσκου,ο οποίος τον ρώτησε:

«Εϊ παπά,άκουσα ότι προλέγεις το μέλλον των ανθρώπων. Για μένα τι ξέρεις;»διηγείται η ανηψιά του π. Αρσενίου,Ζωή Ντειάν.

 Η απάντηση όμως χάλασε την διάθεση του κομμουνιστή ηγέτη:«Θα σας σκοτώσουν και τους δύο σε μια μεγάλη γιορτή(σ. σ. εκτελέστηκαν στις 25 Δεκεμβρίου 1989)

Αυτοί βέβαια δεν τον πίστεψαν και ζήτησαν από την φρουρά να τον πάρουν από μπροστά του και να μην τον ξαναδεί ποτέ,είπε η Ζωή Ντειάν.

Ταυτόχρονα ο π. Αρσένιος έστειλε ένα μήνυμα στον Ρουμανικό λαό μέσω της ανηψιάς του:«Μετά τον Τσαουσέσκου,όχι όμως αμέσως,ο λαός θα υποφέρει πολύ» και συμβούλευσε τους Ρουμάνους »να μην σκύβουν το κεφάλι»αλλά»να έχουν αξιοπρέπεια και προσωπικότητα». Ο γέροντας Αρσένιος Μπόκα εκοιμήθη στις 28 Νοεμβρίου 1989.

Η/Υ Ρουμανική πηγη:
http://jurnalul.ro/stiri/observator/profetie-cutremuratoare-sfantul-care-i-a-spus-lui-ceausescu-in-fata-cum-si-cand-va-muri-679067.html

Απόδοση στα ελληνικά π. Γεώργιος Κονισπολιάτης-