Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 13 Μαΐου 2022

Μετά από αυτές τις δηλώσεις θα θελήσουν να τον βγάλουν από τα πόδια τους;

 


"Η ένταξη της Φινλανδίας και της Σουηδίας στο ΝΑΤΟ θα ήταν «λάθος», όπως και η ένταξη της Ελλάδας, δήλωσε την Παρασκευή ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σύμφωνα με τη Le Figaro .

«Αυτή τη στιγμή παρακολουθούμε τις εξελίξεις στη Σουηδία και τη Φινλανδία, αλλά δεν έχουμε θετική γνώμη, γιατί προηγουμένως έχουν κάνει λάθος στο ΝΑΤΟ όσον αφορά την Ελλάδα, εναντίον της Τουρκίας», δήλωσε ο αρχηγός του κράτους μετά την προσευχή της Παρασκευής στην Κωνσταντινούπολη" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο  

https://www.echedoros-a.gr/2022/05/blog-post_45.html#more

" Ο Ερντογάν ξεκαθάρισε σε κάθε τόνο ότι θα θέσει βέτο στο ΝΑΤΟ ώστε να μην ενταχθούν οι δύο χώρες αν δεν πάρει ανταλλάγματα. Την ίδια εικόνα μεταφέρουν και τουρκικά ΜΜΕ τις τελευταίες ώρες.

Ο Ερντογάν απαιτεί:

  • Να εγκριθεί η πώληση και αναβάθμιση F-16
  • Να ξεκινήσουν διαπραγματεύσεις ασφαλείας μεταξύ Τουρκίας-ΝΑΤΟ για τους Κούρδους και όλα τα θέματα ασφαλείας που έχουν προκύψει.
  • Σουηδία και Φινλανδία να διώξουν τους υποστηρικτές του PKK-YPG
  • Να επιτρέψουν οι ΗΠΑ τουρκική στρατιωτική επιχείρηση στα εδάφη της ΒΑ Συρίας
  • Να μην εξαιρεθούν τα εδάφη της ΒΑ Συρίας από τις αμερικανικές κυρώσεις όπως ανακοίνωσαν οι ΗΠΑ πρόσφατα καθώς αυτό θα σημαίνει την ανάπτυξη της περιοχής που ελέγχουν οι Αμερικανοί καθώς και ένα πρόπλασμα κουρδικού κράτους" ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο  .https://warnews247.gr/ektakto-telesigrafo-erntogan-se-nato-ekpliroste-tous-orous-mou-i-vazo-veto-stin-entaxi-souidias-finlandias-ti-apaitei/
ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΛΛΕΣ ΑΦΟΡΜΕΣ. 
ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΠΟΥΝ ΕΜΑΣ.
ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΓΝΩΣΤΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΙΠΕΙ ΑΓΙΟΙ.