Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 3 Μαΐου 2022

" από το ΥΨΩΜΑ ανέβλυσε πίδακας αίματος"


ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ 

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Οι δημοσιογράφοι δεν προλαβαίνουν τις πληροφορίες και εμείς δεν μπορούμε να τις εμπεδώσουμε. Φεύγει το ένα , έρχεται το άλλο και όλα αφήνουν μια πικρή γεύση γιατί ουδείς γνωρίζει που πάμε. Και όμως αδελφοί συμβαίνουν παράδοξα.

Αν έβγαινε πριν καιρό ένας Γέροντας και έλεγε: 

"προμηθευτείτε τρόφιμα για κάποιο χρονικό  διάστημα" παλαβό θα τον ανέβαζαν , ανόητο θα τον κατέβαζαν και χθες  που βγήκε  η Γερμανίδα Υπουργός και προσκάλεσε τους Γερμανούς να στοκάρουν τρόφιμα για δέκα μέρες ενόψει αποφάσεων και νέων καταστάσεων που πρόκειται να βιώσουμε όλα είναι μέλι - γάλα και κανονικά; 

Με λίγα λόγια εμείς είμαστε αδικαιολόγητοι όχι γιατί δεν αγοράσαμε τρόφιμα, αλλά γιατί δεν μετανοήσαμε. Όλα μας τα είπαν οι άγιοι των ημερών μας.

Και λόγο της αμετανοησίας μας ζούμε την σκληρή εκδοχή των προφητειών σύμφωνα με το παγκόσμιο παιδαγωγικό σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ που έχει μόνο Φιλανθρωπία και Έλεος.

Έχουμε και εμείς πληροφορίες και προς Δόξα του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ σας τις μεταφέρουμε προς ενίσχυση και οικοδομή.

Ένας προσκυνητής συνάντησε ένα άγιο Γέροντα 

(γνωστό) και τον ρώτησε: 

Γέροντα τι θα γίνει με την πανδημία και όσα αυτή έφερε και άλλαξαν την ζωή μας και πολλοί  συνάνθρωποι μας έφυγαν και φεύγουν από αυτά που έφερε;

του έκανε εντύπωση η απάντηση του γέροντα

" άφησε την αυτήν τελείωσε, όπως την γνωρίσαμε " 

" να δούμε τα άλλα που έρχονται" 

Ένας άλλος Πατέρας συζητώντας με πιστούς τους ρώτησε: 

" Ο Πατρο-Κοσμάς μίλησε για μυστικό που θα γνωρίζουν οι τούρκοι τρεις μέρες μπροστά , άραγε παιδιά μου αυτό έχει σχέση  με το απόλυτο ενεργειακό και άλλο  εμπάργκο που θα επιβάλλουν οι δυτικοί στους Ρώσους και θα ανακατευθούν όλες οι οικονομίες;" 

Άλλος ευλαβής κληρικός από την ευρύτερη περιοχή της Δράμας βίωσε το ίδιο που βίωσαν πρόσφατα και σε εκκλησία των Αθηνών, όπως επισημάναμε τις προάλλες βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2022/04/blog-post_73.html  

Έντρομος ο Ιερέας αυτός είδε από το ΥΨΩΜΑ να αναβλύζει πίδακας αίματος ( το ΤΙΜΙΟ ΑΙΜΑ του Κυρίου μας Ιησού Χριστού) 

Αυτά πάντα συμβαίνουν στην Ορθοδοξία που έχει την Αγιαστική ΧΑΡΗ να μεταποιεί τα πάντα , σήμερα όμως είναι ένα ΜΗΝΥΜΑ για να διορθωθούμε, να μονοιάσουμε και να μετανοήσουμε ταχύτατα λόγω των χαλεπών καιρών μας. 

  ΑΛΗΘΩΣ ΑΝΕΣΤΗ

https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας.