Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2021

Μέγα σημείο σε εικόνα της Παναγίας σε Εκκλησία την ώρα του σεισμού (VIDEO).


 

Σεισμός ΤΩΡΑ Ικαρία: Μέγα σημείο σε εικόνα της Παναγίας σε Εκκλησία την ώρα του σεισμού (VIDEO).

Μέγα σημείο σήμερα 30 Νοεμβρίου 2021 ανήμερα του Αγίου Ανδρέου σε ιδιωτικό παρεκκλήσι οικείας στην Ικαρία. Δείτε αναλυτικά.

Όπως αναφέρει ο Στέλιος Μπουσουλόπουλος, σήμερα μετά το μεγάλο σεισμό, εικόνα της Παναγίας που βρισκόταν σε παρακείμενο τοίχο που υπέστη μικρή ζημιά ο σοβάς, εμφάνισε στο πρόσωπο σημάδι ΜΗ φυσικό. Όλη η γειτονιά είμαστε έκπληκτοι, το παρεκκλήσι είναι αφιερωμένο στην Αγία Βαρβάρα.

ΠΗΓΗ https://orthodoxathemata.blogspot.com/2021/11/video_30.html?m=1&fbclid=IwAR1amteuKu6K0XT3STmZwuk0ps7Mo8-jdJweUfi66K6vzPUoxcx46PWCXqg


Ισχυρός σεισμός λίγο μετά τις 6 το πρωί ανοικτά της Ικαρίας.

Συγκεκριμένα σημειώθηκε σεισμική δόνηση μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ με τα πρώτα στοιχεία να αναφέρουν επίκεντρο 20χλμ βορειοδυτικά της Ικαρίας.

Εννέα λεπτά αργότερα σημειώθηκε και νέος ισχυρός σεισμός μεγέθους 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ επίσης στο ίδιο σημείο, 23 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του νησιού. Το εστιακό βάθος της δεύτερης δόνησης ήταν στα 24,3 χιλιόμετρα.

Λέκκας: Θα έχουμε μετασεισμούς 4 Ρίχτερ το επόμενο διάστημα
Ισχυρός σεισμός μεγέθους 5,1 βαθμών της Κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 6.00 το πρωί της Τρίτης στην Ικαρία.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο σεισμός είχε ως επίκεντρο τον θαλάσσιο χώρο 20 χλμ. βορειοδυτικά της Ικαρίας, ενώ το εστιακό βάθος υπολογίστηκε στα 17,5 χλμ.

ekklisiaonline.gr