Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021

η νύχτα του αγίου Βαρθολομαίου;


Η Αυστρία προετοιμάζει το νομικό πλαίσιο προκειμένου να καταστήσει υποχρεωτικό τον εμβολιασμό έναντι του κορωνοϊού για το σύνολο του πληθυσμού της.
-Πρόστιμα, ακόμη και φυλάκιση στους αρνητές 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.iefimerida.gr/kosmos/aystria-ypohreotikos-emboliasmos-fylakisi-arnites


" το απεχθές προσωπείο του φασισμού είναι η σημερινή μάσκα του σημερινού αντίχριστου"

ΑΛΛΑ ΚΑΙ  ΠΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΟΥΝΕ ΣΤΟΥΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΟΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ  lockdown; «όποιος μπορεί να παραμείνει στο σπίτι»

ΓΕΡΜΑΝΙΑ 

Ο επικεφαλής του Ινστιτούτου «Ρόμπερτ Κοχ» Λόταρ Βίλερ δήλωσε ότι «οι αριθμοί των κρουσμάτων είναι πλέον απαράδεκτα υψηλοί» και συνέκρινε την κατάσταση με ένα τάνκερ το οποίο πλησιάζει στον τοίχο του λιμανιού. «Αν το στρέψουμε τώρα στην αντίθετη κατεύθυνση με όλη μας τη δύναμη, τότε θα συνεχίσει ίσως να κινείται για λίγο και μπορεί να χτυπήσει και πλευρικά στο λιμάνι.

Ας ελπίσουμε μόνο ότι δεν θα συγκρουστεί μετωπικά με τον τοίχο. Πρέπει να πάρουμε μέτρα τώρα», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Βίλερ και εξήγησε ότι σε πολλές περιοχές δεν είναι πλέον εγγυημένη η ιατρική περίθαλψη. «Το κλείσιμο των κενών εμβολιασμού και οι κανόνες για πρόσβαση σε υπηρεσίες και χώρους μόνο για τους εμβολιασμένους και τους αναρρώσαντες δεν επαρκούν πλέον. 
Χρειάζεται μια εκτεταμένη μείωση των επαφών για να επιβραδυνθεί η εξάπλωση του ιού», υπογράμμισε και ζήτησε «όποιος μπορεί να παραμείνει στο σπίτι», να ακυρωθούν μεγάλες εκδηλώσεις, να μειωθεί ο αριθμός των ατόμων στις μικρότερες εκδηλώσεις και να κλείσουν τα «hotspots», δηλαδή τα μπαρ και τα κλαμπ. Επιπλέον, σημείωσε, πρέπει να ελέγχεται αυστηρά η εφαρμογή των κανόνων. ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.protothema.gr/world/article/1183449/pithano-to-geniko-lockdown-kai-sti-germania-meta-tin-austria/