Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

" ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ" ;


Η επιστράτευση πρώτα ξεκινάει από  πάνω.

 


Οι ΑΣΩΜΑΤΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ πάντα ήταν εναντίων των γειτόνων και των σκοτεινών σχεδίων τους για αυτό βρίσκονται και σε " ΕΠΙΣΤΡΑΤΕΥΣΗ". 


Ένα χρόνο μετά προαναγγέλλονται από τον τούρκο οι ίδιοι εκβιασμοί για αυτό και τα επιτελεία των ΕΔ βρίσκονται πάλι σε αυξημένη επαγρύπνηση.


 Πάντα όμως αυτός που αδικείται έχει την αμέριστη συμπαράσταση του ουρανού αρκεί να το αξίζει ( δηλ. να βρίσκεται σε πνευματική εγρήγορση και να μην υπηρετεί τα σχέδια της νέας εποχής που ταυτίζονται με τον πονηρό) 


11 Μαρτίου του 2020  σε μια κρίσιμη στιγμή για την πατρίδα όταν πάλι ο σουλτάνος ήθελε να προσβάλει με υβριδικές ενέργειες την Ελληνική επικράτεια   μεταφέρουμε τα παρακάτω:  

 " Ο ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΣ κυκλοφορεί σαν αξιωματικός του Ελληνικού Στρατού στον Έβρο;"  βλ.https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/2020/03/blog-post_27.html 

Τι συμβαίνει ;
Εμείς οφείλουμε να το διηγηθούμε τέτοιες ώρες και ο καιρός θα δείξει και ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ θα αποδείξει.
Εβρίτης ιερέας πηγαινοέρχεται αυτές τις δύσκολες μέρες κατά μήκος της συνοριογραμμής  μας στο ποτάμι για να βοηθήσει και να ευλογήσει. 
Εκεί λοιπόν συναπαντούσε πολλές φορές πάνω – κάτω ένα τζιπ του Ελληνικού Στρατού να το οδηγεί μόνος του ένας άγνωστος του αξιωματικός με χαρακτηριστικά έντονα που τα συγκράτησε ο ιερέας.
Στην προσπάθεια του να τον σταματήσει και  να τον χαιρετήσει από κοντά , αυτός περνούσε σαν σίφουνας , απλώς τον χαιρετούσε και τον χαμογελούσε ιλαρά.
Σκέφτηκε να τον φωτογραφίσει αν και απαγορεύεται, αλλά κάθε φορά στο κινητό του αποτυπωνόταν μόνο η σκόνη που άφηνε πίσω του το στρατιωτικό όχημα.

Ήταν τόσο αποφασισμένος ο ιερέας να μάθει ποιος ήταν, που αποφάσισε προχθές να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να σταματήσει το τζιπ με τον άγνωστο αυτό αξιωματικό.
Το βράδυ που σκεφτόταν αυτά, του παρουσιάστηκε ο άγνωστος του  αυτός αξιωματικός, κατ όναρ όπως μας είπε και του λέει αυστηρά:
-         Εμένα δεν μπορεί να με σταματήσει κανένας μόνο ο ΚΥΡΙΟΣ μου.
-         Αν ρωτάς ποιος είμαι δες αύριο το τέμπλο στο ναό που λειτουργείς και θα καταλάβεις.
-         Αυτές τις ώρες είμαι κοντά στα παιδία μου και καμαρώνω  αξιωματικούς και στρατιώτες που τρέχουν και αυτοί μαζί μου.
-         Να πεις ότι όσο προσευχή γίνεται στους Ιερούς Ναούς της πατρίδας σου από πολλούς πιστούς,  τόσο εγώ « ο ΜΙΧΑΗΛ» θα είμαι ΠΑΡΩΝ στα σύνορα για μην περάσει ούτε πουλί πετάμενο .
-         Και εσύ καλά κάνεις που πας και ευλογείς τα παιδιά μου.
Αυτά μας είπε ο κληρικός κλαίγοντας γιατί ο κόπος και το συγκινησιακό φορτίο στους ηρωικούς Εβρίτες κορυφώνεται.
Κατασυγκινημένοι και εμείς προσπαθήσαμε να σας τα μεταφέρουμε όσο μπορούσαμε απλά και όπως τα ακούσαμε.
ΑΔΕΛΦΟΙ - ΘΕΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ-  ΔΕΗΣΗ- ΠΑΡΑΚΛΗΣΕΙΣ  για τα μαχόμενα παιδιά μας , στρατεύσιμους , αξιωματικούς , σώματα ασφαλείας , πολιτικό δυναμικό και σε κάθε ψυχή που μοχθεί εκεί πάνω.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

μετά άρχισαν και άλλοι να επιβεβαιώνουν την παρουσία των ΑΓΙΩΝ στα σύνορα μας.
σύνδεσμος βίντεο https://youtu.be/MVPl2WQNcu8