Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 12 Νοεμβρίου 2021

πριν από δύο ώρες - Λαβρόφ: Η Ρωσία υπόσχεται ασύμμετρη απάντηση στις «μη φιλικές» ενέργειες της Δύσης- ΔΗΛΑΔΗ τι εννοεί ο ποιητής;


 Διαπραγματεύσεις μεταξύ των υπουργών Εξωτερικών και Άμυνας της Ρωσίας και της Γαλλίας πραγματοποιήθηκαν την Παρασκευή στη γαλλική πρωτεύουσα, Παρίσι, σε μορφή «2+2».

Ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ δεσμεύτηκε ότι η Μόσχα θα λάβει ασύμμετρα αντίποινα ως απάντηση σε τυχόν εχθρικές ενέργειες από τις δυτικές χώρες.
«Επιβεβαιώσαμε την πρόθεσή μας να συνεχίσουμε να επιδεικνύουμε μια εξαιρετικά συγκρατημένη προσέγγιση, να μην δημιουργούμε προβλήματα τεχνητά, αλλά φυσικά θα αντιδράσουμε στα εχθρικά βήματα που κάνει η Δύση», είπε ο Λαβρόφ. «Θα ενεργήσουμε με αμοιβαίο τρόπο και αν χρειαστεί και ασύμμετρα».
Ο Λαβρόφ σημείωσε επίσης ότι το ΝΑΤΟ ενεργεί «επιθετικά» προς τη Ρωσία τον τελευταίο καιρό, αναφερόμενος συγκεκριμένα στην πρόσφατη ναυτική συσσώρευση της συμμαχίας στη Μαύρη Θάλασσα.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://sputniknews.com/20211112/lavrov-russia-vows-asymmetrical-response-to-unfriendly-western-actions-1090693719.html