Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 7 Σεπτεμβρίου 2021

ο σουλτάνος απαντάει με σκονάκια - υπάρχει σοβαρό πρόβλημα κατάπτωσης της υγείας τουOι ειδήσεις από την γειτονική χώρα δείχνουν ρευστότητα στο εσωτερικό της.

Τι συμβαίνει άραγε, είναι όλα αυτά φήμες ή μια πραγματικότητα για την οποία δεν προετοιμαστήκαμε ώστε να αντιμετωπίσουμε νέες συνθήκες;

 

ο Τούρκος πολιτικός αναλυτής, Cevheri Güven μας μεταφέρει τα παρακάτω:  

«Δυσκολεύεται να απαντήσει στις ερωτήσεις των δημοσιογράφων, υπάρχει μία πολύ μεγάλη οθόνη πίσω από τους δημοσιογράφους και πρέπει να απαντήσει στις ερωτήσεις που του θέτουν, οι οποίες είναι προετοιμασμένες εκ των προτέρων, διαβάζοντας τα κείμενα σε αυτή την οθόνη… Πραγματικά έχει πολύ σοβαρά προβλήματα με την υγεία του» είπε ο αναλυτής.

Και συνέχισε: «Ειδικά μετά τις 15 Ιουλίου ο Ερντογάν παραχώρησε πλήρως τη διοίκηση των ενόπλων δυνάμεων της Άγκυρας στον Χουλουσί Ακάρ και έγιναν κάποιες πάρα πολύ σημαντικές νομικές αλλαγές. Επομένως, οι αεροπορικές, θαλάσσιες και χερσαίες δυνάμεις διοίκησης υπάγονται άμεσα στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας».

Οι άγιοι πατέρες μας προειδοποίησαν εδώ και πολύ καιρό ότι τα πράγματα δίχως Ερντογάν θα είναι διαφορετικά.

Αλλά ποιος νοιαζόταν; 

μόνο κάποιοι "γραφικοί" που έκρουαν το κώδωνα και οι υπόλοιποι χαμογελούσαν. 

Πράγματι αυτό το Φθινόπωρο που φθίνουν οι οπώρες και η υγεία του Ερντογάν μπορεί να έχει από όλα.

Φίλοι και αντίπαλοι του σουλτάνου περιμένουν υπομονετικά , μήπως γιατί γνωρίζουν κάτι;

Ο μεν κ. Ερντογάν φαίνεται να προετοιμάζει την διάδοχη κατάσταση στην σκληρή εκδοχή της, αλλά το εσωτερικό της τουρκίας μοιάζει με χύτρα δίχως βαλβίδα , αυτό λένε διεθνή ΜΜΕ.

Εκείνο που έρχεται από την γειτονική χώρα προς ημάς είναι μόνο ένταση σε όλα τα πεδία.

Το πόσο φαίνεται ότι είμαστε εδώ ομόφρονες επί τον αυτό σκοπό φαίνεται από το γεγονός που κάποιοι διχάζουν με μανία και κακοβουλία την Ελληνική κοινωνία με πράγματα που στο παρελθόν θα ήταν απίθανα. Αλλά τι να κάνουμε αφού μπλέξαμε με απίθανους τύπους;

ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας