Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2021

Αδελφοί φαίνεται να ξεκινάει η τέλεια καταιγίδα για το βρωμοσύστημα τους.

 


φώτο από fb

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Θα μας ρωτούν οι επόμενες γενιές 
- εσείς που τα ξέρατε όλα αυτά 

Και εμείς θα απαντούμε ότι ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ οικονόμησε για τις μέρες μας μεγάλους αγίους.


" Κινεζικό «σοκ» στις διεθνείς χρηματαγορές: Μεγάλες απώλειες σε Ευρώπη και Νέα Υόρκη

Η κατάρρευση του κινεζικού κολλοσού του real estate, China Evergrande, προκαλεί κλυδωνισμούς - Φόβοι ότι θα εξελιχθεί στη «Lehman Brothers» του 2021

Έντονοι ήταν οι κραδασμοί στα ευρωπαϊκά χρηματιστήρια, τα οποία, υπό την «σκιά» της China Evergrande, υπέστησαν ισχυρές απώλειες, με τους επενδυτές να αναμένουν τις επόμενες ημέρες τις αποφάσεις των κεντρικών τραπεζών, μεταξύ άλλων, από ΗΠΑ, Βρετανία και Ιαπωνία." 

ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ - " θα φάει το σύστημα ένα χαστούκι , ο ΧΡΙΣΤΟΣ  θα επέμβει μέσα στην ανθρώπινη ιστορία για να βγάλει το πλάσμα του από τα αδιέξοδα. ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ο Βατοπαιδινός - " θα φύγει πίσω το κεφάλαιο το διεθνές , το πετρελαικό ..." 
ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο ΑΙΤΩΛΟΣ " θα φύγει πίσω το ψευτορωμαίκο" 
ΠΡΙΝ δυο 24ωρα είχαμε επισημάνει δίχως να γνωρίζουμε την ταχύτητα των  εξελίξεων:
 - είχες γράψει πριν λίγες μέρες ότι ο Σεπτέμβριος και ο Οκτώβριος θα είναι γεμάτοι από παγκόσμιες γεωπολιτικές ανατροπές.

- πράγματι αυτό έγινε πριν δυο 24ωρα που οι ΗΠΑ , Μεγ. Βρετανία και Αυστραλία αποφάσισαν δώσουν οι δυο πρώτες πυρηνικά υποβρύχια στην τρίτη για να περιπολεί στην κινεζική θάλασσα.

- η ΕΕ διαμαρτυρήθηκε γιατί την έχουν στην απέξω της συμφωνίας.

- πρόσεξε τώρα οι ΗΠΑ κάνουν αυτό που έκαναν στον Β΄ Παγκόσμιο Πόλεμο .

- με την έναρξη του Β΄ΠΠ δεν ασχολήθηκαν με την Ευρώπη αλλά με τον Ειρηνικό , όπως και σήμερα. Τότε τα έβαλαν με την Ιαπωνία ενώ σήμερα  με την Κίνα.

- στο τέλος του πολέμου αφού μαγαρίστηκαν με φρικτές βιαιότητες  οι λαοί της Ευρώπης   επενέβησαν για  να τους σώσουν από τον κίνδυνο του υπαρκτού κομουνισμού.

- σήμερα πάνε να κάνουν το ίδιο, αλλά με την διαφορά ότι στερούνται κρίσιμης ρευστότητας.

- έτσι βάζουν εργολαβίες για να αναλάβουν άλλοι  αυτό που θα έκαναν οι ίδιες.

- είναι φως φανάρι ότι μετά την αποχώρηση τους από το Αφγανιστάν όπου ξόδεψαν τρία τρις δολάρια, έβαλαν τον πάντα πρόθυμο τούρκο να τους εκπροσωπήσει στο Αφγανιστάν αλλά και όπως φαίνεται και στην Αν. Μεσόγειο.

- υπάρχει μυστική διπλωματία τουρκίας και οι ΗΠΑ άσχετα αν οι δεύτερες τους φοβίζουν με δήθεν κυρώσεις για τους S- 400. ( στάχτη στα μάτια μας ) 

- Φυσικό είναι όταν δίνεις εργολαβίες σε κάποιον να τον πληρώσεις . Και αν δεν έχεις ρευστό τον πληρώνεις με γη και ύδωρ. άραγε σε θαλάσσια οικόπεδα και νησιά;

- άραγε πότε θα ξυπνήσουμε;

- μας αρέσει να λέμε ότι έχουμε τις πλάτες του τάδε σύμμαχου ή του δείνα, αλλά τίποτε δεν μάθαμε από την ιστορία, τα πάθη και τις τραγωδίες μας.

- αν δεν είχαμε την ΠΑΝΑΓΙΑ μας που αγαπάει τα παιδιά της είμασταν από πριν πολλά χρόνια χαμένοι, αλλά εμείς αντίθετα την στενοχωρούμε συνέχεια.

Αυτά μας είπε καλός φίλος που είναι γνώστης εξ αντικειμένου και  παρακολουθεί τα δρώμενα σε μια απλή συζήτηση.

 ΣΤΩΜΕΝ καλώς

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας