Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 1 Σεπτεμβρίου 2021

1η Σεπτεμβρίου ανακοινώνει ο Πάπας : "έρχομαι στην Ελλάδα"- ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ ο Αριζονίτης: "από το Σεπτέμβριο έρχονται δύσκολα"

 

φωτο (ο Λιμένας του Αποστόλου των Εθνών Παύλου από όπου ο Απόστολος μαζί με τους συνεργούς του Αποστόλους Τιμόθεο, Σίλα  και Λουκά αποβιβάστηκαν και ξεκίνησαν το έργο της διάδοσης του Ευαγγελίου με το μήνυμα του ΕΝΣΑΡΚΩΘΕΝΤΟΣ - ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ ΚΑΙ ΑΝΑΣΤΗΜΕΝΟΥ ΚΥΡΙΟΥ ημών ΙΗΣΟΥ ΧΡΙΣΤΟΥ προς την Ευρώπη των Εθνών)

Κάποιοι  εν μέσω προαναγγελλόμενης πανθρησκείας και παγκοσμίου εμβολιαστικού προγράμματος  επιθυμούν να κατασκανδαλίσουν το Χριστεπώνυμο πλήρωμα.

ΘΑ ΑΝΤΕΞΟYΜΕ εν τοις αγίοις πατράσι ημών.

Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Μη μου πείτε ότι δεν κάνει εντύπωση το γεγονός ότι εν μέσω πανδημίας και των μεταλλάξεων της που σκορπούν τρόμο και φόβο με τα ΜΜΕ , φυσικά και εν μέσω γιγαντιαίου εμβολιαστικού προγράμματος και ενώ είναι φρεσκοχειρουργημένος ο ποντίφηκας της Ρώμης και διαδίδονται φήμες περί δήθεν παραίτησης του , αυτός επιλεγεί να κάνει εξαντλητικά ταξίδια;

" Ο πάπας Φραγκίσκος ανακοίνωσε ότι θα επισκεφθεί προσεχώς την Ελλάδα, την Κύπρο και την Μάλτα.

«Η επιλογή μου, έως τώρα, σε ό,τι αφορά τα ταξίδια στην Ευρώπη είναι οι μικρές χώρες. Η πρώτη που επισκέφθηκα ήταν η Αλβανία και ακολούθησαν πάντα μικρές χώρες. Τώρα έχω προγραμματίσει επίσκεψη στη Σλοβακία και στη συνέχεια στην Ελλάδα, στην Κύπρο και στην Μάλτα», δήλωσε στην ραδιοφωνική του συνέντευξη που μεταδόθηκε σήμερα στο ισπανικό ραδιόφωνο Radio Cope."  ΠΗΓΗ https://www.romfea.gr/diafora/45349-o-papas-fragkiskos-anakoinose-oti-erxetai-stin-ellada


Έτσι επιβραβεύονται κόποι τουλάχιστον τριών ετών από  ένα σκληρό εκκλησιαστικό κατεστημένο εντός της Ελλάδος  που με  μέθοδο και πολύ  παρασκήνιο φαίνεται να κατόρθωσε την επίσκεψη του Φραγκίσκου στα " βήματα του Αποστόλου Παύλου" καλώντας την Ελληνική Πολιτεία να τον προσκαλέσει ως τιμώμενο πρόσωπο ( θεσμό) για τις εορταστικές εκδηλώσεις από  την συμπλήρωση  200 ετών από το ηρωικό 21; ( άραγε πόσο συνέδραμαν οι παπικοί στον αγώνα του 1821 είναι ιστορικά αποδεδειγμένο τοις πάσι) 

"ΕΥΓΕ τους" να γνώριζαν τι πληροφόρησε πριν τρία χρόνια η ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ της Κλεισούρας για όλους αυτούς  και για αυτά που ετοίμαζαν σε μια ψυχούλα και τι πρόκειται να επισυμβεί; 

Βλέπεται ο ΟΥΡΑΝΟΣ είναι ο μόνος που παρακολουθεί τα παρασκήνια των ανθρώπων, τους σχεδιασμούς , τις υποκρισίες τους και τις φιλοδοξίες τους.

Το τι θα περάσει μετά το ποίμνιο δεν τους ενδιαφέρει;

Ο Πάπας λοιπόν ανακοινώνει την μεγαλειώδη αυτή επίσκεψη του για την οποία εργάστηκαν και κοπίασαν κάποιοι με μεράκι, ανακοινώνει τούτο αρχή της νέα ινδίκτου του νέου εκκλησιαστικού έτους ( προσεγμένη κίνηση )  και ετοιμάζει τις βαλίτσες του.

Όταν αυτό το καλοκαίρι που μας πέρασε ανακοινώθηκε ότι το Βατικανό έκανε αποδεκτή την πρόσκληση της Ελληνικής Πολιτείας, ένας ασκητής γέροντας είπε:

"αν έρθει μετά θα έχουμε πολύ μεγάλες  δυσκολίες" 

Όλα αυτά μας θυμίζουν κάτι συγκλονιστικό που ανέφερε το 2013 ο Όσιος Γέροντας Εφραίμ ο Αριζονίτης και καταγράφηκε από τότε.

είπε τότε:

" Από το Σεπτέμβριο έρχονται δύσκολα" 

Θα μας πείτε τι δουλεία έχει το 2013 με το 2021; 
Όμως από το 2013 φρόντισαν να απογυμνώσουν την Ελλάδα και τον Λαό της και να τον κάνουν άλαλο. 
ΚΑΙ σήμερα τον Σεπτέμβριο του 2021 φαίνεται να ολοκληρώνεται η αρχή μιας νέας  πνευματικής τραγωδίας.

Έτσι ο άγιος γέροντας της Αριζόνας λαμβάνει την πληροφορία για τον Σεπτέμβριο και εμείς βλέποντας τα σημεία των καιρών του 2021 εκτιμούμε τι μπορεί να έρθει. 

 Από το Σεπτέμβριο έρχονται δύσκολα ΚΑΙ προσδιόριζε τον Σεπτέμβριο του 2021;  όπως μας λένε και τα  δικά τους ΜΜΕ αραδιάζοντας μας μια σειρά περιοριστικών και άλλων μέτρων που θα κάνουν την καθημερινότητα τραγική. 

  ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΝΗ ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΝΕΟΠΟΧΙΤΙΚΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΟΙ ΒΑΠΤΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΥΡΩΜΕΝΟΙ ΟΡΘΟΔΟΞΟΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΙ. 

ΟΤΑΝ ΣΤΙΣ 8 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ ΤΟΥ 2013 Ο ΟΣΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΑΡΙΖΟΝΙΤΗΣ ΕΛΕΓΕ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ  ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΔΙΟΡΙΖΕ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2021 ( δημοσιεύθηκε τότε σε πολλά ιστολόγια) βλ.https://national-pride.org/2013/08/08/%CE%B3%CE%B5%CF%81%CE%BF%CE%BD%CF%84%CE%B1%CF%83-

ΜΗΠΩΣ ΡΩΤΑΜΕ Ο ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ ΤΟΥ 2021 ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥΣ;

Ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ΜΑΣ ΕΔΩΣΕ ΜΥΑΛΟ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΗ ΛΟΓΙΚΗ ΑΣ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙ ΤΕΛΟΥΣ ΠΥΞΙΔΑ ΜΑΣ 
ο ΟΣΙΟΣ ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΕΦΡΑΙΜ Ο ΑΡΙΖΟΝΤΙΤΗΣ είπε: 

«ετοιμασία επειδή ΣΥΝΤΟΜΑ θα αρχίσουν τα πολύ δύσκολα».

Από το Σεπτέμβριο έρχονται δύσκολα


Κάποιοι επιθυμούν εν μέσω προαναγγελλόμενης πανθρησκείας και παγκοσμίου εμβολιαστικού προγράμματος, θέλουν  να κατασκανδαλίσουν το Χριστεπώνυμο πλήρωμα. 

Όμως θα αντέξουμε επί  τοις αγίοις πατράσι ημών και θα βγούμε πιο καθαροί μέσα από τον τεχνητό  τυφώνα τους.

Τα επιτρέπει όλα αυτά ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ γιατί από αυτά θα βγάλει πολλά καλά.

  https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/

Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΥΓ όταν πριν λίγες μέρες μιλήσαμε για τον Σεπτέμβριο του 2021 μας πέταξαν έξω από τις μηχανές αναζήτησης - δεν δίνουμε καμία σημασία στους βρυκόλακες που πίνουν το αίμα αλλά δεν μπορούν να πιούν πνεύμα.