Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

ο σουλτάνος " ασθενεί" και το Κουρδιστάν ανανήπτει - στο τέλος θα γίνει το Σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ - και για αυτό υπομονή

 


Το Γενικό Προξενείο των ΗΠΑ στο Ερμπίλ ανακοίνωσε σχετικά με την οικονομική υποστήριξη 250 εκατομμυρίων δολαρίων στον σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας Kor Mor στην περιοχή του ιρακινού Κουρδιστάν, «είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την υποστήριξή μας για την οικονομική ανάπτυξη της Περιφέρειας του Κουρδιστάν».

Η Pearl Petroleum, μια κοινοπραξία με επικεφαλής την εταιρεία Dana Gas and Crescent Petroleum των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ), υπέγραψε χρηματοδοτική συμφωνία ύψους 250 εκατομμυρίων δολαρίων με την Αμερικανική Διεθνή Οικονομική Ανάπτυξη (DFC) για την υποστήριξη της επέκτασης φυσικού αερίου στο εργοστάσιο αερίου Kor Mor στην περιοχή της ιρακινής περιφέρειας του Κουρδιστάν....

Στην ανακοίνωση , τονίστηκε ότι με αυτήν την οικονομική υποστήριξη, οι ΗΠΑ θα συμβάλουν στην παραγωγή καθαρότερου νερού, φθηνού φυσικού αερίου και ηλεκτρικής ενέργειας για τους κατοίκους της περιοχής του Κουρδιστάν.

"Είμαστε αποφασισμένοι να συνεχίσουμε την υποστήριξή μας για την οικονομική ανάπτυξη της περιοχής του Κουρδιστάν", ανακοίνωσε το Γενικό Προξενείο.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ στο https://www.echedoros-a.gr/2021/09/blog-post_18.html#more