Ελληνορωμαϊκά!

Τετάρτη 29 Σεπτεμβρίου 2021

Στην Κρήτη μας δημιουργήθηκε αποταμιευτικός λογαριασμός πόνου και προσευχής, σε λίγο και στην Ελλάδα.

 


φώτο από  https://www.protothema.gr/greece/article/
 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

Οι ειδικοί επιστήμονες λένε ότι το σεισμικό προφίλ της Ελλάδος άλλαξε δραματικά με όλες αυτές τις τεκτονικές ανατροπές. Δεν γνωρίζουν όμως , ότι ο προφητικός λόγος πριν χρόνους αναδείκνυε  εν δυνάμει μεγάλα σεισμολογικά φαινόμενα σε όλη την ευρύτερη περιοχή μας. Η ανάδειξη αυτή δεν γινόταν για να προκαλέσει φόβο ή ταραχή, αλλά συναίσθηση και μετάνοια , που πάμε και που πατάμε; Το να προκαλείς το ΘΕΙΟ με την διαστροφή προκαλείς και τον πνευματικό νόμο της οργής.

ΠΡΙΝ λίγο

" Διπλή σεισμική δόνηση που σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης στην Κρήτη, αναστάτωσε και πάλι  τους κατοίκους του Αρκαλοχωρίου, εκεί όπου υπάρχουν πολλά κτήρια τα οποία έχουν υποστεί σοβαρές ζημιές." 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ    στο   https://www.protothema.gr/greece/article/1166066/seismos-tora-dipli-seismiki-donisi-anastatose-kai-pali-tin-kriti/

φώτο από  https://www.protothema.gr/greece/article/

Αυτές οι εικόνες προκαλούν αμέριστη συμπόνοια για τους συνανθρώπους μας και μας δείχνουν τι μπορεί να συμβεί σε οποιαδήποτε στιγμή.

Είναι γεγονός ότι άλλαξε το σεισμικό προφίλ της Ελλάδος και της Λεκάνης της Μεσογείου , φυσικά και όλου του πλανήτη.

Η συχνότητα των καταστροφικών αυτών φαινομένων παγκοσμίως μπορεί να ενταθεί και η πανδημία με τα παρελκόμενα της δύναται να παίζει σε δεύτερο και τρίτο πλάνο;

ΓΙΑΤΙ " σεισμός"  μπορεί να είναι και η παγκόσμια οικονομική κατάρρευση των πάσης λογής φουσκών που  ενισχύθηκαν από την πλάνη και την πλεονεξία.

ΓΙΑΤΙ " σεισμός"  μπορεί να είναι και η πολεμική σύγκρουση με κάθε λογής φονικά όπλα.

Πριν πάμε στην έμπρακτη μετάνοια είναι βέβαιο ότι πρώτα καταθέτουμε πόνο και προσευχή.



Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας