Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2020

Με μια κίνηση ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ή αυτό που επέτρεψε να γίνει μας έβαλε στα σπίτια και μπορεί με μια κίνηση πάλι να μας βγάλει έξω στο ΦΩΣ.

ΦΏΤΟ από fb

Με μια κίνηση ο Ουρανός μας έβαλε κανόνα-επιτίμιο  και μας  κάνει εν δυνάμει ασκητές στις φωλιές των πόλεων;
«Μένουμε σπίτι» γιατί δεν έχουμε που αλλού να πάμε.
« Μένουμε σπίτι» γιατί έκλεισαν τα απολυμαντήρια, τα λοιμοκαθαρτήρια και τα αγιαστήρια των ψυχών και σωμάτων.
  « Μένουμε σπίτι» αλλά πρέπει όμως  να υποχωρήσει η αμαρτία και τα πάθη μας για να αποχωρήσει από τον αέρα η πνευματική πανώλη.
Με μια κίνηση που ΑΥΤΟΣ γνωρίζει, ο ΠΑΝΤΟΔΥΝΑΜΟΣ ΑΓΙΟΣ ΤΡΙΑΔΙΚΟΣ ΘΕΟΣ μπορεί να μας βγάλει από τα σπίτια μας σύντομα.
ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ και ΑΓΙΑ ΥΠΟΜΟΝΗ αδελφοί , τίποτε δεν τελείωσε , τώρα όλα αρχίζουν.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
 Με συνεχόμενη αρθρογραφία μας πάνω σε διεθνείς ιατρικές αναφορές – ενημερώσεις αναλύοντας  από τις πρώτες μέρες του Ιανουαρίου επιστούσαμε την προσοχή στην πρωτόγνωρη μολυσματικότητα του φονικού αυτού ιού.
Εδώ κάποιοι συνάνθρωποι μας ετοιμαζόταν για ταξίδια αναψυχής και για το καρναβάλι. Στην Αθήνα ζούσαν το όνειρο της ανάπτυξης ενώ ο ιός ανάπτυσσε όλα τα επίπεδα μάχης του κατά της ανθρωπότητας.
Παραπάνω ας πει η αρθρογραφία  μας από αρχές Ιανουαρίου μέχρι αρχές Φεβρουαρίου 2020 ,  δηλ. πολύ πριν   ξεκινήσει το θανατικό στην Ευρώπη. Κάποιες επικεφαλίδες με τις  ηλεκτρονικές παραπομπές  τους. 
Την ώρα που διαδίδεται ο φονικός ΙΟΣ από την Κίνα πρέπει να διαδοθούν προληπτικά και κατασταλτικά μέτρα έστω και αν είμαστε ακόμα στην αρχή της ιατρικής έρευνας.
Αυτό δεν είναι ΕΠΙΔΗMIA, μήπως είναι ΠΑΝΩΛΕΘΡΙΑ για το νοσηλευτικό προσωπικό; 1700 γιατροί νόσησαν σε λίγες μέρες στην Κίνα.
Αν δεν βρεθεί γρήγορα θεραπεία , ένας πονηρός ΙΟΣ θα πατάξει τον εγωισμό των ισχυρών της γης. Ο ένας θα ρίχνει το φταίξιμο στον άλλον
ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΣ του 1959 η ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟΣ διαμηνύει « Θα έρθουν ανίατες αρρώστιες. Θα γίνουν πόλεμοι. Να μετανοήσετε. Αν δεν μετανοήσετε, να περιμένετε να ρθεί η Τρίτη καταστροφή.»
Μετά τους εμπορικούς πολέμους ακολουθούν επιδημίες- πανδημίες και σεισμοί - μετά έρχονται οι πραγματικοί πόλεμοι;
Όταν οι οικονομικοί πόλεμοι ξεκινούν από τα στρατιωτικά βιολογικά εργαστήρια; Η αλήθεια θα φανεί όταν θα έχουν φύγει πολλοί από αυτήν την ζωή με τις νέες τεχνικές της ευγονικής;
« πως θα απαντήσει η ΚΙΝΑ γεωστρατηγικά, οικονομικά και βιοχημικά στην πανδημία που την έπληξε;» γιατί αυτό θα θυμίζει στιγμές ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ.
Ο ιός της Κίνας «εξαπλώνεται(μολύνει) πριν εμφανιστούν τα συμπτώματα» μεταδίδει το BBC – ΠΡΟΣΟΧΗ
Θα είναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΣΟΚ ότι η περίοδος επώασης του κοροναϊού από 14 μέρες φτάνει στις 24 μέρες και σε ασυμπτωματικούς ασθενείς;
Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ στην Ελλάδα και αλλαχού τις επιδημίες τις διώχνει με ΛΙΤΑΝΕΙΕΣ.
Τι συμβαίνει με αυτό τον φονικό ιό; Αυτοί που εξετάζονται αρνητικά για τον κοροναϊό τελικά μπορούν να αρρωστήσουν;
Ένας φονικός ιός με ΚΟΡΩΝΑ οδηγεί την Ιστορία πίσω σε Έθνη κράτη; Τι θα συμβεί τελικά;
Στην ΚΙΝΑ τους ψεκάζουν με ΠΥΡΟΒΟΛΑ – φορτηγά. Στην ΕΛΛΑΔΑ η ΧΑΡΙΣ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ μας λιβανίζει με θυμίαμα.
ο ΖΥΓΟΣ της ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ με ΚΟΡΩΝΑ πάνω από την ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ