Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 23 Μαρτίου 2020

Με αυτά που γίνονται στον Έβρο σήμερα κατανοούμε γιατί ο Άγιος Παΐσιος εμφανίστηκε στις 7 Οκτωβρίου του 2017 στην Πνευματική Μητέρα της Ιεράς Μονής Σεϊδανάγιας της Συρίας και της λέει: «Έλα να με βρεις στο σπίτι μου στην Αλεξανδρούπολη»


Τα παρακάτω συνέβησαν στις 7 Οκτωβρίου του 2017 , γραφτήκαν και δημοσιοποιήθηκαν προς Δόξα ΘΕΟΥ τότε . Σήμερα αυτό που συμβαίνει στον Έβρο τα καθιστά πιο επίκαιρα.
Τα επαναδημοσιεύουμε για να εμψυχωθούμε ότι ο ΑΓΙΟΣ γνώριζε και γνωρίζει τι κίνδυνοι μας περιβάλλουν και για αυτό με την παρρησία του έγινε η  νοητή φρουρά στον Έβρο από την Αλεξανδρούπολη μέχρι το ακρότατο σημείο της συνοριογραμμής μας.
Από τότε μέχρι σήμερα ένας λογισμός μας βασάνιζε , τον οποίο και σας τον εκμυστηρευόμαστε με πόνο ψυχής ¨ έλεγα μέσα μου ..μήπως τολμήσουν να φέρουν την πολεμική ατμόσφαιρα που επικρατεί στην Συρία στον Έβρο; " και σήμερα με αυτά που συμβαίνουν ανατριχιάζω από αυτά που γνώριζε ο Ουρανός για τις ημέρες μας.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Αυτά γράφαμε στις 7 Οκτωβρίου του 2017
Αδελφοί δεν είναι εύκολο να γράφεις κάτι θαυμαστό που είναι χειροπιαστό γιατί το ομολογεί η ίδια η Γερόντισσα Ακυλίνα που είναι η πνευματική μητέρα της  μοναστικής αδελφότητας  στο Παγκοσμίου Ορθόδοξης Ιστορικής φήμης Μοναστήρι της ΠΑΝΑΓΙΑΣ της Σεϊδανάγιας πλησίον της Δαμασκού .
Ουσιαστικά έρχεται η Γερόντισσα Ακυλίνα από την Εμπόλεμη – Αιματωβαμμένη και Μαρτυρική Συρία με τους νέους Νεομάρτυρες της εποχής μας…
Έρχεται Θεία Οικονομία στην Ελληνική Συνοριογραμμή μας στον Έβρο, στην ακριτική Αλεξανδρούπολη και στο Πανεπιστήμιο της για ιατρικούς λόγους που εκθέτει η ιδία και τότε της παρουσιάζεται κατ όναρ ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ στις 7 Οκτωβρίου 2017.
ΤΗΝ παροτρύνει ο ΑΓΙΟΣ να τον βρει στο « σπίτι του» , στο γνωστό πανέμορφο εκκλησάκι της περιοχής του Μαίστρου στην ευρύτερη περιοχή της Αλεξανδρούπολης που τιμάται στην μνήμη των Αγιορειτών Πατέρων και του ιδίου.
Αυτά μας τα πληροφόρησαν αυτόπτες μάρτυρες και τα είδαμε σε βίντεο που κυκλοφορεί.
Η ΟΡΘΟΔΟΞΙΑ είναι οικουμενική και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ αγκαλιάζει και την Συρία.
Είναι τόσο ζωντανός ο Άγιος που για να διευκολύνει την Γερόντισσα Ακυλίνα στην προσπάθεια ανεύρεσης του συγκεκριμένου χώρου, της παρουσιάζει το Εκκλησάκι αυτό μέσα σε ΦΩΣ και μαζί τον άνθρωπο που το ανοικοδόμησε, τον κ. Ανέστη Μαυροκέφαλο
λέγοντας της …
-         Αυτό είναι σπίτι μου
- Και αυτό το παιδί μου, είναι γιός μου
- Θα το δεις
.
Όπως ακούγεται στο βίντεο.
Η συνάντηση γίνεται και τυχεροί όσοι παραβρέθηκαν εκεί σε μοναδικές πνευματικές στιγμές που ακουμπούσε ο Ουρανός την Γη με τα θαυμάσια του .
Μικρά παιδάκια και μεγάλοι άκουγαν από την ευλογημένη αυτή Γερόντισσα που διακονεί την Ιστορική Ιερά Μονή της της ΠΑΝΑΓΙΑΣ Σεϊδανάγιας που ανοικοδομήθηκε από τον αυτοκράτορα Ιουστινιανό …
Άκουγαν στην λουλουδιασμένη απλωταριά του προαύλιου χώρου , από τα ίδια τα χείλη της Γερόντισσας Ακυλίνας τα θαυμάσια της Υπεραγίας Θεοτόκου και συγκεκριμένα το ΘΑΥΜΑ που έκανε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας και συνετάραξε την Οικουμένη με τον κατασφαγμένο Σαουδάραβα μεγιστάνα από τον ταξιτζή – Σύριο δολοφόνο που έκρυψε τα κομμάτια του σώματος του στο πορτ – μπαγκαζ τα οποία συνέρραψε η ΘΕΟΤΟΚΟΣ και τον επανέφερε στην ζωή θαυματουργικά.
Είναι πρώτη φορά στα παγκόσμια χρονικά που περιγράφεται αυτό το ΘΑΥΜΑ όχι από κάποιον που το άκουσε αλλά από κάποιον που το έζησε σαν μάρτυρας για αυτό και έχουμε σήμερα τόσες λεπτομέρειες…
Όπως όταν οι αστυνομικοί την στιγμή που άνοιξαν το
πόρτ -μπαγκάζ στο Ταξί που έκρυψε ο δολοφόνος το κομματιασμένο θύμα του , άκουσαν την φωνή της Υπεραγίας Θεοτόκου.
-κλείστο, ακόμα δεν τελείωσα ( την συρραφή )
Αδελφοί σταματάει το μυαλό και το δικό μας το χέρι να προσπαθούμε να περιγράψουμε τα ΘΑΥΜΑΣΙΑ, όπως ακούγονται και θεώνται στο βίντεο .
ΜΕΓΑ ΘΑΥΜΑ – ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΠΑΪΣΙΟΥ ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΗ ΤΗΣ Ι Μ ΣΕΪΔΑΝΑΓΙΑΣ ΤΗΣ ΣΥΡΙΑΣ

Ποιος νους δύναται να κατανοήσει τα θαυμαστά γεγονότα όπως εκτίθενται στο παραπάνω ζωντανό βίντεο σε μια χρονική συγκυρία που όλα τα Εθνικά μας θέματα είναι ανοικτά και τρέχουν , μάλιστα την στιγμή χρειαζόμαστε την άνωθεν βοήθεια δίχως μεμψιμοιρίες και ανθρώπινες αδυναμίες.
Στεκόμαστε σε μια θαυμαστή συγκυρία δίχως να αποσκοπούμε σε κοσμικές αγιογραφίες και διαφημίσεις αλλά σε κάτι που έχει να κάνει με την παρουσία των Αγίων μας στις Εθνικές Επάλξεις στα σύνορα μας , στην ακριτική Αλεξανδρούπολη.
Συγκεκριμένα στον άνθρωπο που έφτιαξε το Ναύδριο αυτό και ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ τον σύστησε κατ όναρ στην         Γερόντισσα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ Σεϊδανάγιας στις 7 Οκτωβρίου του 2017 …υποδεικνύοντας την ..έλα στο σπίτι μου
Στο ίδιο άνθρωπο που τυχαίνει να ήταν πνευματικό παιδί του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ σύμφωνα με μαρτυρία του ιδίου που κυκλοφορεί από πολλών χρόνων , ό ίδιος ο ΑΓΙΟΣ του είπε αρχές δεκαετίας του 90
ΜΑΡΤΥΡΙΑ Ανέστη Μαυροκέφαλου
«Γέροντα, του λέω, «απ’ την Αλεξανδρούπολη είμαστε. Μήπως μας πιάσει η μπόρα κατά κει;»
Μου απαντά: «Κοίταξε να δεις. Οι Τούρκοι δε θα μπουν στην Αλεξανδρούπολη»

Αδελφοί μου ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ φυλάει σκοπιά στα νοητά σύνορα της Πατρίδας μας, φυλάει Θερμοπύλες και βρίσκεται ένα βήμα από το ΠΟΘΟΥΜΕΝΟ την Κωνσταντινούπολη, που μας ανακοίνωσε θεόπνευστα ότι θα το δούμε στις μέρες μας .
Ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ παρουσιάζεται στην Αλεξανδρούπολη στην  Γερόντισσα της ΠΑΝΑΓΙΑΣ Σεϊδανάγιας που προέρχεται από μια εμπόλεμη περιοχή , σημειολογία που δείχνει ότι είμαστε προ των πυλών γεωπολιτικών εξελίξεων .
Δεν μπορούμε να μην πιστέψουμε στα λεγόμενα της Γερόντισσας Ακυλίνας της ΠΑΝΑΓΙΑΣ Σεϊδανάγιας καθότι και σε εμάς προσωπικά παρουσιάστηκε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ λέγοντας μας
Έρχεται η ΑΝΑΣΤΑΣΗ της Ελλάδος και της Κύπρου
Για αυτό τον λόγο το παραπάνω κείμενο μας διακατέχεται από ιδιαίτερη συναισθηματική φόρτιση και δέος .
Η ΕΛΛΑΔΑ μας δεν θα χαθεί , πρέπει να δώσει και άλλα θαυμαστά στην ανθρωπότητα και στον πολιτισμό.

Με Πίστη και Ελπίδα
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας