Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 3 Μαρτίου 2020

ΤΟ ΕΠΟΣ του Έβρου συνέχεια των μεγάλων στιγμών του Γένους. Οι φαντάροι μας αρνούνται να φύγουν από τις σκοπιές τους έστω και αν έχει τελειώσει η βάρδια τους.


Από πού να ξεκινήσουμε αδελφοί και που να τελειώσουμε;
Αυτό το  Εθνικό γεγονός  μόλις ξεκίνησε και πάει με το σχέδιο του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ.
Να ξεκινήσουμε με τον βρώμικο ρόλο που θα παίξουν τα επόμενα 24ωρα οι Βόρειοι γείτονες μας, με τις ήξεις – αφίξεις « των δήθεν φίλων μας και των άλλων, όπως έλεγε ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ, με τις πολιτικές ανοικτών συνόρων που διαλαλούν ακόμα κάποιοι εντός ημών;
Όλες οι προθέσεις των αποφάσεων που λήφθηκαν στο ανώτερο επίπεδο πλανητικής εξουσίας συγκλίνουν ΣΤΕΝΑ – Αν. Θράκη.
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Οι ορδές που κατέκλυσαν την Αν. Θράκη και θέλουν να περάσουν στην Ελληνική Θράκη και την Μακεδονία και νοτιότερα  είναι το πρόσχημα και χρησιμοποιούνται από αντίχριστα κέντρα και όχι μόνο από την τουρκία.
Η Ελλάδα και οι Έλληνες είναι το τυράκι στην  πλανητική φάκα που στήθηκε για να τελειώσουν κάποιοι τον σουλτάνο με ευγενικό τρόπο ( ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ) και φυσικά την ΟΡΘΟΔΟΞΗ χώρα μας που καίει τα σχέδια τους.
Δεν θέλουν να σηκώνονται ΘΕΙΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ σε τούτο το ευλογημένο αλωνάκι.    
Αυτά όλα είναι γνωστά , τα αψηλάφητα ήταν αυτά που είχαμε μέσα μας και τώρα βγαίνουν  σαν χείμαρρος.
Στο Έβρο έχουμε συνέχεια του ΕΠΟΥΣ του 40 , το ίδιο και στα ακριτικά νησιά μας.
Φαντάροι μας, νεαρά αμούστακα παιδιά , πολλοί από αυτούς επιστήμονες που μόλις τελείωσαν τις σπουδές τους , αρνούνται να αφήσουν τις σκοπιές και τα περίπολα, όταν τελειώνει η βάρδια τους. Απαιτούν να μείνουν με τους υπόλοιπους επί τω έργω της διαφύλαξης των αγιοφρούρητων συνόρων της πατρίδος.
Αυτά άραγε τα βλέπουν αυτοί που με ανεπαρκείς και άστοχες πολιτικές κατάντησαν την χώρα « παλιόψαθα των ξένων» ;
Αυτοί που ισοπέδωσαν ένα περήφανο λαό , αυτοί που έδωσαν πλείστες όσες αφορμές να φτάσουμε σε αυτό το σημείο;
Η ΕΛΛΑΔΑ βρε δεν είναι οίκος ανοχής με το τρισάθλιο ιδεολόγημα της δήθεν πολιτισμικότητας.
Η ΕΛΛΑΔΑ είναι κατ εξοχή πολιτισμική , οικουμενική και ανθρωπιστική πριν ακόμα εσείς ανακαλύψετε τις φαρμακερές καραμέλες.
Αυτά τα στοιχεία της τα κουβαλάει ανέκαθεν στο γενετικό υλικό  της ύπαρξης της, με πυρήνα αυτό που λέγεται ΦΙΛΟΤΙΜΟ.
Αλλά τους φιλότιμους τους περνάτε για κορόιδά;
Ο ΟΥΡΑΝΟΣ όμως τους αδικημένους τους ΕΥΛΟΓΕΙ
ΓΙΑΤΙ ο ΧΡΙΣΤΟΣ ανέβηκε στο ΣΤΑΥΡΟ για να μας δείξει την ΑΝΑΣΤΑΣΗ του.
Όταν γράφαμε τον Απρίλιο του 2016 τα παρακάτω δεν γνωρίζαμε τι θα γινόταν σήμερα στον ΕΒΡΟ.

«Τα φανταράκια του Έβρου θα γίνουν η ΦΡΟΥΡΑ της ΠΟΛΗΣ ΜΟΥ.»

Τρέχουμε και δεν φτάνουμε.
Μας τρέχουν οι αντίχριστοι και πρέπει να τρέχουμε και εμείς.

Και ενώ οδηγούν την Ελλάδα με τους παραλογισμούς τους στην κατάσταση του Out Of Order δηλ. εκτός λειτουργίας, εμείς ως Έλληνες Ορθόδοξοι Δημοκράτες Ρωμιοί τούτες τις κρίσιμες στιγμές πρέπει να κινούμαστε όχι στο χώρο του παράλογου, αλλά του ΥΠΕΡΛΟΓΟΥ γιατί είναι και ο φυσικός μας χώρος.
Το αντίχριστο πνεύμα μέσα στην Ελλάδα όσο και να φαίνεται ότι επικρατεί ώρα με την ώρα απογυμνώνεται με την δυσωδία των πράξεων του και αποκαλύπτεται . Είναι σαν μια πυκνή ομίχλη που λίγο- λίγο υποχωρεί.

Ουσιαστικά βιώνουμε μέρες με αποκαλυπτικά γεγονότα που ήδη τρέχουν με φόρα.

Μέσα σε αυτό το κλίμα είναι λογικό οι οικογένειες που έχουν τα παιδιά τους στον Ελληνικό Στρατό να ανησυχούν.

Γνωστή μου οικογένεια με καταγωγή από την ευρύτερη περιοχή του Προυσού και των Αγράφων ευλαβούμενη ιδιαιτέρως την ΠΑΝΑΓΙΑ την Προυσιώτισσα έχει ένα μέλος της να υπηρετεί αυτήν την στιγμή στην συνοριογραμμή μας στον Έβρο.
Η μητέρα του παιδιού που υπηρετεί στον Έβρο καθημερινά απαγγέλει όρθια τρείς φορές την ημέρα του ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ έμπροσθεν της Εικόνος Της Παναγίας Προυσιώτισσας που έχουν στο οικογενειακό τους εικονοστάσι με το αναμμένο κανδήλι.

Μια μέρα αποκαμωμένη από τον κόπο της ημέρας λύγισε τα πόδια της και στηριζόμενη σε ένα κάθισμα αποκοιμήθηκε ελαφριά ενώπιον της Εικόνος της Προυσιώτισσας.

Όπως η ίδια μας περιέγραψε είδε δίπλα της μια Μαυροφόρα Γυναίκα Πανώρια ( ΠΑΝ- ΩΡΑΙΑ) που της σήκωσε το βιβλίο των χαιρετισμών που είχε πέσει από τα χέρια της και της είπε.
«  κόρη μου τα φανταράκια του Έβρου σύντομα θα γίνουν η Φρουρά στην ΠΟΛΗ μου, για να δω και ΕΓΩ τα δικά μου μέρη ελεύθερα»

Σημειωτέον η Παναγιά η Προυσιώτισσα που είναι το σέμνωμα της Στερεάς Ελλάδος και προίσταται απάσης της Ελλάδος σύμφωνα με το απολυτίκιο της¨ Της Ελλάδος απάσης συ προΐστασαι πρόμαχος και τερατουργός εξαισίων τη εκ Προύσσης εικόνι Σου¨ ήλθε στους χρόνους της εικονομαχίας από την Προύσα που βρίσκεται απέναντι από την Κωνσταντινούπολη σε ευθεία γραμμή μέσω θαλάσσης και σε απόσταση 90 χιλιομέτρων»

ΣΤΩΜΕΝ καλώς τούτες τις ώρες
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας

ΥΓ. αδελφός σε πρωινή τηλεφωνική επικοινωνία μας είπε:
« Κώστα, η εικόνα ιστορικό κειμήλιο που έφεραν οι δικοί μου από τις αλησμόνητες πατρίδες με τον  αγιογραφικό τύπο της ΠΑΝΑΓΙΑΣ των Βλαχερνών, εδώ και μια βδομάδα δεν σταμάτησε να δακρύζει»