Ελληνορωμαϊκά!

Πέμπτη 26 Μαρτίου 2020

Τελείωσαν τα ψέματα για να σωθούμε πρέπει να μας κάνει like ο ΟΥΡΑΝΟΣ.


ΦΩΤΟ : Σπυρίδωνος Κρητικού, Ζωγράφου: Η Πολυπρόσωπος Εικόνα Της Ζωοδόχου Πηγής Στο Ιερό Αγίασμα Του Ιστορικού Ναού Της Παναγίας Τρυπητής.https://imkalaig.gr/component/k2/item/1473-spyridonos-kritikoy-zografou-themata-ekklisiastikis-texnis
Κυβερνητικές πηγές για τον κορονοιό  « πολεμάνε με ένα αόρατο εχθρό»
ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΔΗΜΟΣ ο Αγιορείτης « ο ΑΟΡΑΤΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ»
«ὡς λέων ὠρυόμενος περιπατεῖ ζητῶν τίνα καταπίῃ»
Αόρατο όπλο ή βιολογικό όπλο ή εφιάλτης συνεχόμενος; 
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Αν δεν μπορούμε να βάλουμε την καρδιά να δουλέψει και την Προσευχή , τουλάχιστον να βάλουμε το μυαλό.
Ούτε καν γνωρίζουμε τι έρχεται και τι συμβαίνει.
 Πως καταλήγει ένας άνθρωπος νέος δίχως υποκείμενα συμπτώματα;
« Κατέληξε ο Γερμανός καθηγητής ο οποίος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο ΠΑΓΝΗ. O άτυχος καθηγητής νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε σοβαρή κατάσταση στην εντατική του ΠΑΓΝΗ και έδινε μάχη για τη ζωή του. Μάλιστα ο άτυχος 42χρονος σύμφωνα με πληροφορίες του neakriti.gr δεν είχε υποκείμενα νοσήματα.

Το πρωί της Τετάρτης ο καθηγητής ήταν σε καλή κατάσταση ωστόσο στη 13:30 εμφάνισε μια αιμοδυναμική αστάθεια  και οι γιατροί κατάφεραν να τον σταθεροποιήσουν. Όπως αναφέρει το neakriti.gr στις 16:00 ξαφνικά κι ενώ οι γιατροί είχαν πέσει «πάνω» στον ασθενή με όλες τους τις δυνάμεις, ο επικεφαλής της ΜΕΘ, καθηγητής εντατικολογίας κ. Γεωργόπουλος παρατήρησε ένα άγνωστο σύνδρομο στους πνεύμονες. Μέσα σε ελάχιστα λεπτά τα ζωτικά του όργανα κατέρρευσαν και ο ασθενής κατέληξε στις 16:12. Επίσημη αιτία θανάτου θεωρείται η πνευμονική εμβολή που προήλθε από σηψαιμικό σοκ στους πνεύμονες.»
Πως κηδεύεται αυτός ο άτυχος νέος  συνάνθρωπος μας;
Ο 42χρονος κηδεύτηκε σε μεταλλικό φέρετρο στο Νέο Κοιμητήριο Ηρακλείου κι όχι σε ξύλινο  φέρετρο.
«Κατόπιν συνεννόηση με το ΠΑΓΝΗ τηρήσαμε όλα τα μέτρα ασφαλείας για να μην μολύνουμε το περιβάλλον. Την σορό την καλύψαμε με δύο πτωματοσακούλες, όπως ορίζει ο νόμος, ενώ μπήκε σε ειδικό σιδερένιο φέρετρο και σφραγίστηκε αεροστεγώς. Όσοι από το γραφείο τελετών ασχολήθηκαν με την προετοιμασία και την ταφή του νεκρού τήρησαν όλα τα μέτρα έχοντας συγκεκριμένο εξοπλισμό, μάσκες και αντισηπτικά», ανέφερε μιλώντας σε τοπικό μέσο, ο ιδιοκτήτης του γραφείου τελετών που είχε αναλάβει την ταφή, Νίκος Χαρούλης
«Πήγαμε βάσει νόμου που είναι ξεκάθαρος. Απαγορεύεται ο επαναπατρισμός του. Μάλιστα, υπάρχουν και διαφοροποιήσεις στις διαδικασίες της ταφής. Για παράδειγμα το μεταλλικό φέρετρο μπήκε στον τάφο αλλά δεν σκεπάστηκε με τσιμεντένιες πλάκες όπως γίνεται συνήθως. Αντιθέτως, σκεπάστηκε μόνο με χώμα», είπε ο ιδιοκτήτης του γραφείου Τελετών. Μάλιστα πρόσθεσε ότι «ο συγκεκριμένος τάφος δεν θα ανοίξει σε τρία χρόνια αλλά θα πρέπει να παραμείνει κλειστός για δέκα χρόνια».
« Πάντως, αν ο κορωνοϊός έχει χρησιμοποιηθεί ως  βιολογικό όπλο κατά της ανθρωπότητας, τότε έχει ήδη διαπραχθεί το διεθνές έγκλημα της γενοκτονίας, το οποίο τιμωρείται και κατά το εθνικό δίκαιο» λέει ο  Κυριάκος Κυριαζόπουλος
καθηγητής του Εκκλησιαστικού Δικαίου στη Νομική Σχολή του ΑΠΘ, δικηγόρου παρ’ Αρείω Πάγω, θεολόγου
« Από τις μέχρι τώρα δηλώσεις των ηγετών ή επίσημων ή ανεπίσημων εκπροσώπων αφενός των ΗΠΑ, και αφετέρου της Ρωσίας και της Κίνας, συνάγεται ότι οι υπερδυνάμεις αυτές δεν μπορούν να συμφωνήσουν για την προέλευση του κορωνοϊού, ο οποίος προκαλεί σημαντικές αρνητικές συνέπειες στις ελευθερίες και τις ζωές των πολιτών σχεδόν όλων των χωρών του κόσμου. 
 Ως εκ τούτου, απαιτείται η σύσταση έστω μιας διεθνούς εξεταστικής επιτροπής που να παρέχει  τα εχέγγυα ανεξάρτητης έρευνας, ώστε να διαπιστωθεί αν ο κορωνοϊός αναπτύχθηκε με φυσικό τρόπο ή ως βιολογικό όπλο κατά της ανθρωπότητας για την επιδίωξη περαιτέρω αθέμιτων σκοπών, εφόσον κάποια χώρα – μέλος του Συμβουλίου Ασφαλείας δεν προβάλλει βέτο στη λήψη σχετικής απόφασης.
Πάντως, αν ο κορωνοϊός έχει χρησιμοποιηθεί ως  βιολογικό όπλο κατά της ανθρωπότητας, τότε έχει ήδη διαπραχθεί το διεθνές έγκλημα της γενοκτονίας, το οποίο τιμωρείται και κατά το εθνικό δίκαιο

Ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τράμπ, στα μέσα Μαρτίου τρέχοντος έτους, αποκάλεσε τον κορωνοϊό σαν «κινέζικο ιό» και συμφώνησε με τη χρήση από αξιωματούχους του Λευκού Οίκου του χαρακτηρισμού «Kung Flu» (ένα λογοπαίγνιο που συνδέει τον κορωνοϊό με την Κίνα, από το Kung Fu και τη λέξη «flu» που σημαίνει γρίπη). Από τα μέσα Μαρτίου ένας εκπρόσωπος του Υπουργείου Εξωτερικών της Κίνας είχε διατυπώσει την άποψη ότι ο Αμερικανικός Στρατός είχε εισάγει τον κορωνοϊό στην πόλη Ουχάν κατά τους στρατιωτικούς αγώνες διαφόρων στρατών που έλαβαν χώρα εκεί στα τέλη του περασμένου έτους. Κατόπιν αυτού, το State Department κάλεσε τον Κινέζο Πρέσβη να δώσει εξηγήσεις. Στη συνέχεια η Κινεζική Πρεσβεία στο Παρίσι διερωτήθηκε «πόσα κρούσματα του Covid-19 υπήρχαν μεταξύ των 20.000 θανάτων από τη γρίπη στις ΗΠΑ τον περασμένο Σεπτέμβριο;». 
Δυτικά μέσα, όπως το Αμερικανικό The National Interest, γράφουν ότι, για το ζήτημα αν ο κορωναϊός προήλθε από Αμερικανικό εργαστήριο βιολογικού πολέμου, ο Πρόεδρος της Ρωσίας Βλαντιμίρ Πούτιν αυτοπεριορίζεται να εκφραστεί, αρκούμενος σε εκφράσεις συμπάθειας και προσφέροντας βοήθεια στην Κίνα και στην Ιταλία. Εν τούτοις, ορισμένα Ρωσικά μέσα δεν αυτοπεριορίζονται.
Για παράδειγμα, ένα Ρωσικό ειδησεογραφικό πρακτορείο με τον τίτλο Zvezda, για το οποίο γράφηκε ότι χρηματοδοτείται από το Ρωσικό Υπουργείο Άμυνας, δημοσίευσε, στα τέλη Ιανουαρίου του τρέχοντος έτους, το άρθρο της Julia Papsheva με τίτλο «Κορωνοϊός: βιολογικός πόλεμος των ΗΠΑ κατά Ρωσίας και Κίνας» (Коронавирус: биологическая война США против России и Китая), Αγγλική μετάφραση του οποίου δημοσιεύθηκε στον ιστότοπο του geopolitics (Coronavirus: US Biological Warfare Against Russia and China).»  
Του Κυριάκου Κυριαζόπουλου
 τι να κάνουμε για να σωθούμε;
Να ενεργοποιήσουμε τα πνευματικά ΟΠΛΑ απέναντι στο αόρατο εχθρό.
Και εδώ στην ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΛΛΑΔΑ έχουμε πάρα πολλά.
« Ο Μητροπολίτης Ονούφριος κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προσευχήθηκε για την θεραπεία όλων των ασθενών και ανέγνωσε ειδικές ευχές για την πανδημία.
Τέλος ο κ. Ονούφριος ευλόγησε από αέρος την Ουκρανία με την θαυματουργή εικόνα της Παναγίας της Λαύρας των Σπηλαίων»








Πότε θα ανακάμψουν τα χρηματιστήρια ρωτούν και γράφουν.
Με αυτά  επιβεβαιώνεται ο ΑΓΙΟΣ ΠΑΙΣΙΟΣ που έλεγε: 
« τώρα οργώνει ο πονηρός αλλά ο ΚΥΡΙΟΣ θα σπείρει τελικά»
Τα νέα από το χρηματιστήριο του Ουρανού λένε ότι υποχωρεί με όλο αυτό η αμαρτία και αυξάνεται η μετάνοια και η προσευχή.

Να γνωρίσουμε και να πιστέψουμε με την καρδιά μας, ότι ο ΣΤΑΥΡΟΣ του Κυρίου μας Ιησού Χριστού απολυμαίνει και θεραπεύει μια για τα καλά, αλλά χρειάζεται ζωντανή ΠΙΣΤΗ προς το Πρόσωπο του. 
https://konstantinoupolipothoumeno.blogspot.com/
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας