Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2020

Ο ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΕΧΘΡΟΣ η κατασκευή πληροφορίων που εξουθενώνουν το ΕΘΝΙΚΟ ΦΡΟΝΗΜΑ. Τι συμβαίνει τώρα;ΦΩΤΟ η ΠΑΝΑΓΙΑ η ΕΛΕΥΘΕΡΩΤΡΙΑ στο Διδυμότειχο – ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΘΕ
Η Ελλάδα αντέχει και μπορεί να απαντήσει.
Αυτοί που έχουν την φωλεά τους λερωμένοι σκέπτονται δρόμους διαφυγής.
Ο    Ελληνικός Λαός πρέπει να είναι έτοιμος για να δει πολλά θεατρικά δρώμενα, μονόπρακτα και αν επιτρέψει ο ΑΓΙΟΣ ΘΕΟΣ ( μη γένοιτο) και τραγωδίες.
Συγκεκριμένα που  και πότε θα κτυπήσουν μέσα και έξω οι εχθροί δεν το γνωρίζουμε.
Γνωρίζουμε όμως ότι θα κτυπήσουν ανά πάσα στιγμή παντού ( μόλις πάρουν το σύνθημα- το μυστικό που θα μάθουν οι τούρκοι τρεις μέρες πριν τους Έλληνες- ΑΓΙΟΣ ΚΟΣΜΑΣ ο Αιτωλός )  γιατί ζορίζονται από όλες τις πλευρές, όχι μόνο οι τούρκοι αλλά και οι γνωστοί χορηγοί τους ( τα ονόματα και τις εθνικότητες τους  τις γνωρίζουμε)
Έχασαν όμως το πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού. Η ΠΑΝΑΓΙΑ μέρες των ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΩΝ της κινητοποίησε το σύνολο των Ελλήνων. ΜΕΓΑΛΟ ΘΑΥΜΑ.
Οι δυσκολεμένοι έχασαν το όνειρο τους να κάνουν την πατρίδα βούτυρο στο πρωινό των ξένων αντίχριστων δυνάμεων.
Αυτό που συμβαίνει στον Έβρο είναι προκάλυμμα και εισαγωγή πολέμου.
Το πρωί οι δήθεν πρόσφυγες Σύριοι ( τα στοιχεία λένε ότι το 64% είναι Αφγανοί ) ρίχνουν χημικά τουρκικά και δημιούργησαν προπέτασμα καπνού σε όλη την μεθόριο. Εκείνη την στιγμή οι ειδικές δυνάμεις της τουρκίας που έστειλε από χθες έλαβαν θέσεις ακροβολισμού.
Όλοι είναι στο κόλπο κατά της Ελλάδος.
Λίγο μετά βόμβος Ελληνικών ελικοπτέρων σκέπασε με τον ήχο του την Αν. Μακεδονία και την Θράκη.
Η απάντηση των Ελλήνων μπορεί να δοθεί ανά πάσα στιγμή.
Αυτοί που δεν θα επιστρατευθούν, ας επιστρατευθούν πνευματικά στην προσευχή.
Το κλίμα έξω πάρα τις δηλώσεις συμπάθειας δεν είναι υπέρ των δικαίων της χώρας μας γιατί τους έμεινε το χούι να μας αδικούν ιστορικά σε όλα τα επίπεδα.
Μην πιστεύετε στους πράκτορες των ξένων που βυσσοδομούν ακόμα μέσα στην Ελληνική κοινωνία και προσπαθούν να φέρουν τα πράγματα εκεί που τους λέει το αφεντικό τους.
ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΘΕ
Το ψευτορωμαίικο και τους υποκριτές του τους χαιρετάει η ιστορία με τους ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ της ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ.
ΧΑΙΡΕ ΝΥΜΦΗ ΑΝΥΜΦΕΥΘΕ
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας