Ελληνορωμαϊκά!

Κυριακή 8 Μαρτίου 2020

Ο παππούς σουλτάνος λέει στον εγγονό του « ότι οι Έλληνες είναι κακοί» αλλά δεν του λέει ότι η ΠΟΛΗ ήταν και είναι ΕΛΛΗΝΙΚΗ.


Ο Ερντογάν  συμβουλεύει τον εγγονό του: Έδειξα στον εγγονό μου ένα μωρό που περπατούσε στα σύνορα, παράλληλα με τον φράχτη. ‘Όπως εσύ, πέφτει, σηκώνεται. Ξέρεις γιατί; Για να γλιτώσει από τους κακούς’ (σ.σ. είπε στον εγγονό του). Και με ρώτησε: ‘Είναι κακοί;’, ‘Ναι, είναι κακοί’ ..οι ΕΛΛΗΝΕΣ
Γιατί σουλτάνε δεν του είπες του παιδιού την αλήθεια;
«ότι οι Έλληνες είναι καλοί μέχρι βλακείας, που εσύ τόσα χρόνια  την εκμεταλλεύθηκες και πάνω στον ανθρώπινο πόνο της πραγματικής προσφυγιάς και όχι όπως εσύ την κατασκεύασες, βγάζεις χρήματα με την σέσουλα»
Τι θέλει να κάνει ο παππούς Ερντογάν στους κακούς Έλληνες τα επόμενα 24ωρα, όταν θα επιστρέψει από τας Βρυξέλλας με υποσχέσεις και μεταχρονολογημένες επιταγές;
Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Η ψυχοσύνθεση της νεοθωμανικής αυλής του σουλτάνου κτύπησε κόκκινο , πιο πέρα δεν έχει από αυτό .
Πρώτα στρώνουν το χαλί …
« Ελλάδα, σε καλώ να ανοίξεις τα σύνορα. Άφησε τους να πάνε σε άλλες ευρωπαϊκές χώρες. Αυτοί οι άνθρωποι δεν θα μείνουν μαζί σας. Σας το είπαμε. Ότι αν συνεχιστεί αυτό, θα ανοίξουμε τις πόρτες. Δεν το πιστέψατε”.
Ο Ερντογάν δεν δίστασε να… χρησιμοποιήσει και τον εγγονό του, για να παρουσιάσει το απάνθρωπο πρόσωπο της Ελλάδας. “Έδειξα στον εγγονό μου ένα μωρό που περπατούσε στα σύνορα, παράλληλα με τον φράχτη. ‘Όπως εσύ, πέφτει, σηκώνεται. Ξέρεις γιατί; Για να γλιτώσει από τους κακούς’ (σ.σ. είπε στον εγγονό του). Και με ρώτησε: ‘Είναι κακοί;’, ‘Ναι, είναι κακοί’ “.
Με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ο “σουλτάνος” ανέφερε πως οι γυναίκες και τα παιδιά υποφέρουν περισσότερο από όλους τους πρόσφυγες στα σύνορα.»
Πηγή: Hurriyet
Mετά με υβριδικού τύπου επιχειρήσεις που πλέον τις παρακολουθούμε on line εκτοξεύουν ασύμμετρες  απειλές του τύπου:
« ακόμα δεν είδατε τίποτε»
Είναι τόση η πρεμούρα τους να μας φάνε που αποκαλύπτουν το σερβίτσιο με τα μαχαιροπήρουνα για να μας κατασπαράξουν.
Σαν να μας λένε καθαρά  « ότι πέφτει η Ελληνική Κυβέρνηση και αποσταθεροποιείται το εσωτερικό της Ελλάδος; Και αυτοί θα κάνουν ότι μπορούν για αυτό

« ο υπερ-ομιλιτικός Τούρκος υπουργός Εσωτερικών Σουλεϊμάν Σοϊλού σε συνεντευξή του σε τουρκικά ΜΜΕ εκτός των όσων ανέφερε χθες αποκάλυψε ότι οι μετανάστες και πάσης φύσεως αλλοδαποί που θα περάσουν στην Ευρώπη θα φτάσουν το 1 εκατομμύριο! Και συνέχισε αναφέροντας ότι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις θα πέσουν, θα αποσταθεροποιηθούν οι οικονομίες των ευρωπαϊκών χωρών και κανείς δεν θα μπορεί να κάνει τίποτα γι αυτό.»  
Ο Μητσοτάκης δεν έχει την ικανότητα να τους συγκρατήσει στα σύνορα. Να δείτε τι έχει να γίνει μετά. Δεν είναι μόνο ό,τι έχει γίνει μέχρι τώρα, αλλά και τι θα γίνει μετά». https://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/toyrkia/855253_i-toyrkia-etoimi-gia-oloklirotiko-polemo-tha-pesoyn-eyropaikes
ΓΙΑ να τα λένε αυτά σίγουρα κάτι μεγάλο ετοιμάζουν στο μυαλό τους ανάλογα και με τι αντάλλαγμα θα πάρουν από τους εταίρους.
Άραγε έφτιαξαν τις κατάλληλες μυστικές υποδομές στο εσωτερικό της Ελλάδος για να μπορέσουν  να την αποσταθεροποιήσουν;
Είναι βέβαιο ότι ο Έβρος είναι για τους τούρκους ένα προπέτασμα καπνού – καπνογόνων για τις άλλες επιχειρήσεις που θέλουν να τολμήσουν.
Ένα είναι το σίγουρο  για τον κ. Ερντογάν
« ότι βιάστηκε και απώλεσε το τακτικό πλεονέκτημα του αιφνιδιασμού , αυτός  και οι χορηγοί του.
Οι Έλληνες ξύπνησαν από την ¨πολλή καλοσύνη¨ τους και για αυτό φρόντισε η ΠΑΝΑΓΙΑ μας τέτοιες ΑΓΙΕΣ ΜΕΡΕΣ, η οποία θα φροντίσει και για τα υπόλοιπα.»
Το Ελληνικό έθνος τον εχθρό του τον ονομάζει τίμιο ( κατά τον Μακρυγιάννη) αλλά την προδοσία την θεωρεί ΑΤΙΜΙΑ γιατί από αυτή κινδύνεψε και κινδυνεύει.
Τα ΣΤΕΝΑ και η ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΛΗ άνοιξαν την γεωπολιτική καταπακτή ενός μεγάλου παγκόσμιου πολέμου.
Τώρα απλώς παρακολουθούμε την εισαγωγή των δρώμενων.
ΑΥΡΙΟ αδελφοί όσοι ζούμε , να το θυμάστε αυτό , θα δούμε και την ΣΥΝΘΗΚΗ της Κωνσταντινούπολης που θα δώσει  στους Έλληνες  , τις Ελληνίδες και τα Ελληνόπουλα την ΠΟΛΗ .
Αν κάποιοι αναρωτιούνται πως συνδέονται αυτά ;
Θα τους παραπέμψουμε εκτός των λεγομένων του ΑΓΙΟΥ ΠΑΙΣΙΟΥ και των άλλων Πατέρων μας σε μια πρόσφατη μαρτυρία που δόθηκε την ημέρα της κοιμήσεως ενός πολύ μεγάλου σύγχρονου αγίου μας , του Γέροντος Εφραιμ του Αριζονίτη στις 8 Δεκεμβρίου του 2019 από  πνευματικό του παιδί, κληρικό στην Θεσσαλονίκη:
Του είπε ο Γέροντας επακριβώς , όπως το αναφέραμε εκείνη την ημέρα
-         Παιδί μου δεν θα προλάβω την ΠΟΛΗ.
-         Γιατί θα κοιμηθώ στην αρχή των γεγονότων για την ΠΟΛΗ .
ΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ να έχουμε όλοι μας μπροστά σε όλα αυτά που έρχονται .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας