Ελληνορωμαϊκά!

Δευτέρα 9 Μαρτίου 2020

Πού οδηγεί το "κραχ" των πετρελαϊκών τιμών; « Θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο , το παγκόσμιο κεφάλαιο , το διεθνές , το πετρελαϊκό θα απολυθούν …;» ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΙΩΣΗΦ ο Βατοπαιδινός υποτακτικός του ΑΓΙΟΥ ΙΩΣΗΦ του ΗΣΥΧΑΣΤΗ που μόλις σήμερα έγινε η αγιοκατάταξη του.


Θα μου πείτε παρακολουθούν οι άγιοι χρηματιστήρια και οικονομικούς δείκτες;
Όλοι οι άγιοι οι πατέρες μας παρακολουθούν αυτές τις ώρες το ΝΕΥΜΑ του ΑΓΙΟΥ ΘΕΟΥ , παρακαλούν με  ΠΡΩΤΗ την ΥΠΕΡΑΓΙΑ ΘΕΟΤΟΚΟ να μετριαστεί η ΟΡΓΗ ΤΟΥ και το κακό που έρχεται επί της γης λόγω της μέγιστης αποστασίας των καιρών μας, που νομοθέτησε την διαστροφή και την φυσική καταστροφή του πλανήτη μας.
 Γράφει ο Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας
Οι αναλυτές όταν γίνονται μεγάλες καθιζήσεις στα χρηματιστήρια ομιλούν για μαύρες Δευτέρες , για σφαγές με παραστατικό τρόπο.
Πράγματι αυτή την στιγμή που γράφουμε αυτά , στα διεθνή χρηματιστήρια συμβαίνει ,ότι συνέβη την ιστορική νύκτα του ΑΓΙΟΥ ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΥ πέρα από τις άσχημες εξελίξεις παγκοσμίως  που υπάρχουν στο θέμα της φονικής αυτής επιδημίας.  

 « Η πρόσφατη ρήξη μεταξύ Ριάντ και Μόσχας όσον αφορά την πολιτική του OPEC+ είχε ως αποτέλεσμα έναν πόλεμο τιμών που αναπάντεχα οδήγησε σε πλήρη κατάρρευση τις τιμές του "μαύρου χρυσού”. 
 Οι Κεντρικές Τράπεζες σε ΗΠΑ και Ευρωζώνη τα τελευταία 24ωρα εμφανίζονται υπό πρωτοφανή πίεση καθώς στην ήδη αυξημένη αβεβαιότητα λόγω της συνδυασμένης ύφεσης και του κοροναϊού έρχονται να προστεθούν νέοι ισχυρότατοι παράγοντες αποσταθεροποίησης. 
Κάτι που δικαιολογεί απόλυτα την τοποθέτηση του Claudio Borio επικεφαλής του οικονομικού και χρηματοπιστωτικού τομέα της Τράπεζας Διεθνών Διακανονισμών (BIS), ο οποίος την περασμένη εβδομάδα υποστήριξε ότι η διεθνής οικονομία είναι σε κατάσταση απόλυτης αβεβαιότητας. Και ότι οι αγορές θα "χορεύουν” στον ρυθμό του κοροναϊού (δεν είχε ξεσπάσει ακόμα ο πόλεμος τιμών στο πετρέλαιο) αλλά και των παρεμβάσεων που θα κάνουν οι κεντρικές τράπεζες. Του Γ. Αγγέλη»  https://www.capital.gr/agores/3435915/ti-sumbainei-kai-pou-odigei-to-krax-ton-petrelaikon-timon

ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΡΩΤΗΜΑ
Πού οδηγεί το "κραχ" των πετρελαϊκών τιμών;
Μπορεί να απαντήσει ο Γερόντας Ιωσήφ ο Βατοπαιδινός από την αγία συνοδεία του μόλις σήμερα νέου ΑΓΙΟΥ της Εκκλησίας μας Οσίου Ιωσήφ του Ησυχαστή;
Λίγο πριν το 2009 ακούσαμε από τον Γέροντα μεταξύ των άλλων , αυτά που λέει ο ίδιος…( ΒΙΝΤΕΟ)
« …Θα τραβήξει πίσω το κεφάλαιο , το παγκόσμιο κεφάλαιο , το διεθνές , το πετρελαϊκό  , μόλις τραβήξει πίσω το κεφάλαιο θα απολυθούν …»

 Γέροντα σίγουρα με όλα αυτά θα απολυθούν από τις ζωές μας αναγκαστικά οι  αμαρτίες, οι πονηριές, οι υποκρισίες , οι διαστροφές και μπορεί να δούμε ΘΕΟΥ ΠΡΟΣΩΠΟ
Ξεπεράστηκαν οι κόκκινες γραμμές , ο πονηρός με τα όργανα του  παίζει με την κοινή λογική και τον φυσικό νόμο την στιγμή που ο πνευματικός νόμος έρχεται να θεραπεύσει την ανθρωπότητα.

ΣΤΩΜΕΝ καλώς
Δρ. Κωνσταντίνος Βαρδάκας