Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 6 Αυγούστου 2024

αυτή είναι προφητεία και όχι παίξε γέλασε: "οι Ρώσοι θα φτάσουν στην Μέση Ανατολή ( Παλαιστίνη) μέχρι το Όρος που έγινε η Μεταμόρφωση του Χριστού "

Κατα αρχάς Χρόνια πολλά για την μεγάλη εορτή της Μεταμορφώσεως του Σωτήρος .
Από το πρωί θέλαμε να τα επισημάνουμε αυτά καθότι ραγδαία γεγονότα στην Μέση Ανατολή και στην περιοχή της Παλαιστίνης που ήδη εκεί ξεκίνησαν παραλληλίζονται εν έτει 2024 με το Όρος Θαβώρ, όπου έγινε το ιστορικό γεγονός της Μεταμορφώσεως .
Και επειδή για τους Ορθόδοξους Μεταμόρφωση σημαίνει ΦΩΣ καί όχι τα ψεύτικα φώτα λαμπιόνια που μας άναψαν οι τυφλοπόντικες του πλανήτη , εμείς θα προσευχόμαστε και θα επιμένουμε πάνω σε αυτό να έρθει δηλαδή και η δική μας προσωπική μεταμόρφωση και η μεταμόρφωση του Έθνους μας ...
Διαβάζουμε λοιπόν ..
Η προφητεία διατυπώθηκε από τον Άγιο Φιλούμενο τον Αγιοταφίτη το 1978, ενώπιον του Όρους Θαβώρ, όπου έγινε η Μεταμόρφωση του Κυρίου και αφορά τον Γ΄ Παγκόσμιο Πόλεμο και την σαρωτική κάθοδο των Ρωσικών Στρατευμάτων, που θα γίνουν στις ημέρες μας, καθώς ο Άγιος τόνισε ότι θα τα δούμε εμείς, ενώ εκείνος όχι, γιατί τότε δεν θα ζει. 

  ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΟΥΜΕΝΟΣ: "Παιδιά μου, θα σας πω κάτι το οποίο εσείς θα ζήσετε, αλλά εγώ δεν θα ζω για να το δω.
Μέχρι εδώ, στον κάμπο δηλαδή του Θαβώρ, θα έρθει ο Ρωσικός Στρατός!
 Ο Πανιερώτατος Μητροπολίτης Μόρφου αναφέρει την συγκλονιστική μαρτυρία του Σκευοφύλακα του Παναγίου Τάφου π. Παντελεήμονος, για μια πολύ σημαντική προφητεία του Αγίου Φιλουμένου, ο οποίος μαρτύρησε στο Φρέαρ του Ιακώβ έναν χρόνο μετά την διατύπωσή της (+29 Νοεμβρίου 1979 μ.Χ.).
Πώς σήμερα εμείς θα τα δούμε όλα αυτά ;
Πώς θα διαχειριστούμε τον Προφητικό Λόγο;
Πώς θα βρούμε πίσω από την επιβεβαίωση των Προφητειών και των δυσκολιών που θα προκύψουν την Μετάνοια , την οποία όμως έπρεπε ήδη να την βρούμε γιατί το μέλλον Άδηλον για τον καθένα και το μόνο βέβαιο η Αιωνιότητα .
Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας