Ελληνορωμαϊκά!

Τρίτη 20 Αυγούστου 2024

η Morgan Stanley που αξιολογούσε την είσοδο μας και την " έξοδο" από τα μνημόνια , σημαίνων στέλεχος της αγνοείται στο ναυάγιο με υδροστρόβιλο που κατάπιε σχεδόν αβύθιστο σκάφος

"Αγνοείται  και ο πρόεδρος της Morgan Stanley International  Τζόναθαν Μπλούμερ!

μαζί με τον Βρετανό δισεκατομμυριούχο Μάικ Λιντς στο ναυάγιο του Παλέρμο!
Η θαλαμηγός Bayesian έπλεε κοντά στο Παλέρμο όταν χτυπήθηκε από έναν σπάνιο υδροστρόβιλο που προκλήθηκε από την κακοκαιρία"

Ειδικότερα, σύμφωνα με το ιταλικό πρακτορείο Ansa το βίντεο τραβήχτηκε από κάμερα μία βίλας 200 μέτρα από το σημείο, το οποίο δείχνει το σκάφος καθώς βυθίζεται μπροστά από το Porticello. «Σε εξήντα μόλις δευτερόλεπτα μπορείτε να δείτε ότι το πλοίο εξαφανίζεται» είπε ο ιδιοκτήτης της βίλας.

Και πρόσθεσε: «Κατά τύχη, μετά τη δημοσιοποίηση της είδησης, κοίταξα τις κάμερες. Τα παιδιά μου μου το είπαν. Από τις είκοσι περίπου κάμερες που είναι εγκατεστημένες στο σπίτι, μόνο μία δεν ενοχλήθηκε από τον άνεμο και τη βροχή. Μπορείτε να δείτε πολύ καλά τι γινόταν».

Δείτε το βίντεο:

ΣΧΟΛΙΟ αναγνώστη : Το πλοίο αυτό ειναι πρακτικά αβύθιστο. Έχει λόγω τεράστιου βυθίσματος καρίνας, πάντα θετική πλευστότητα. Και ανάποδα να το γυρίσεις, επανέρχεται (με κλειστά τα ανοίγματα της κουβέρτας). Δεν ανατρέπεται. Μόνο με ρήγμα βυθίζεται.
Οι δύτες βρήκαν το σκάφος άθικτο δίχως χαρακιές ή ρωγμές ..
Πράγματι είναι ένα παράξενο ναυάγιο και θα πρέπει ο υδροστρόβιλος που το χτύπησε να ήταν πρωτοφανής ..κάποιοι θα πούνε κλιματική αλλαγή, άλλοι θα το ερμηνεύσουν αλλιώς ...δυστυχώς το λεωφορείο ανεβαίνει γεμάτο προς τα πάνω και έχει ψυχές αθώων θυμάτων του πολέμου που μαίνεται  αλλά και νεοποχιτών .
ΣΤΩΜΕΝ καλώς