Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

Παγκόσμιος συναγερμός ή προβοκάτσια για το Σάββατο 24 του μηνός - ξένα ΜΜΕ - Άμα χτυπήσουν οι Ρώσοι σκληρά «ο ουρανός θα πάρει φωτιά και η γη θα γίνει στάχτη»

 


Κ
ολοσσιαίο ρωσικό χτύπημα στην Ουκρανία το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 ή πρόκειται για μία τεράστιας κλίμακας προβοκάτσια που σχεδιάζει το καθεστώς Zelensky;


Κλίμα ρωσικής μαζικής επίθεσης το Σάββατο 24 Αυγούστου 2024 στην Ουκρανία ως απάντηση στην εισβολή στο Kursk καλλιεργείται στο Κίεβο.

Αμερικανοί και Κινέζοι μάλιστα εξέδωσαν προειδοποιήσεις για τους πολίτες τους που παραμένουν στην ουκρανική επικράτεια.
Ωστόσο ειδικοί επισημαίνουν ότι το Σάββατο 24 Αυγούστου εορτάζεται στην Ουκρανία η Ημέρα της Ανεξαρτησίας της χώρας και δεν αποκλείεται το ίδιο το καθεστώς του Κιέβου να σχεδιάζει να στήσει μίας τεράστιας κλίμακας προβοκάτσια.
Μάλιστα υποστηρίζουν ότι είναι σχεδόν αδύνατο να πληροφορηθεί τρίτη δύναμη τα επιχειρησιακά σχέδια της Ρωσίας, που ως γνωστόν δεν λειτουργεί ποτέ εν θερμώ.
Η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Ουκρανία εξέδωσε προειδοποίηση προς τους Αμερικανούς πολίτες.
Εκτιμά ότι ο κίνδυνος επιθέσεων με ρωσικά drones και πυραύλους θα αυξηθεί τις επόμενες ημέρες και όλο το Σαββατοκύριακο σε συνδυασμό με την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας στις 24 Αυγούστου.
Συνιστάται στους πολίτες των ΗΠΑ να «παρακολουθούν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης για πληροφορίες, να εντοπίζουν τοποθεσίες καταφυγίων πριν από μια αεροπορική επιδρομή, να βρίσκονται αμέσως σε καταφύγιο εάν εκδοθεί προειδοποίηση επικείμενου χτυπήματος, να ακολουθούν τις οδηγίες των Ουκρανών αξιωματούχων και διασωστών σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης».
Την ίδια στιγμή η κινεζική πρεσβεία στο Κίεβο συστήνει στους πολίτες να αποφεύγουν τα ταξίδια στην Ουκρανία, λόγω της επικίνδυνης κατάστασης στη χώρα.
Όσοι Κινέζοι βρίσκονται ήδη στο έδαφος της Ουκρανίας, συνιστάται να το εγκαταλείψουν το συντομότερο δυνατό.

Προβοκάτσια;

«Οι Αμερικανοί, μου φαίνεται, είναι ανειλικρινείς όταν μιλούν για τα σχέδια της Μόσχας να χτυπήσει την Ημέρα της Ανεξαρτησίας της Ουκρανίας, αυτό είναι μάλλον ένα κόλπο του Κιέβου.
Είναι ακόμη ένα από τα  σχέδια της Ουκρανίας που είναι γνωστή στο να οργανώσει προβοκάτσιες» δήλωσε ο ειδικός στον τομέα των πληροφοριών Georgy Riper στην Pravda.Ru .
«Στα κοινωνικά δίκτυα διαδίδονται πληροφορίες ότι στις 24-29 Αυγούστου θα υπάρξουν επιθέσεις στην Ουκρανία, επιθέσεις σε διυλιστήρια πετρελαίου και άλλες επιδρομές.
Οι Ουκρανοί αναφέρουν στα κοινωνικά δίκτυα ότι περιμένουν κάποιο κολοσσιαίο χτύπημα με εκατοντάδες πυραύλους, συμπεριλαμβανομένων των Daggers, Zircons, Onyxes και Calibers», πρόσθεσε.
Άμα χτυπήσουν οι Ρώσοι σκληρά «ο ουρανός θα πάρει φωτιά και η γη θα γίνει στάχτη»

Ο Riper, αφού επισημαίνει πως ο ρωσικός στρατός δεν λειτουργεί ποτέ εκδικητικά αλλά στοχευμένα, τονίζει πως εάν πραγματικά θελήσει η Μόσχα να συντρίψει στρατιωτικά και διοικητικά την Ουκρανία «ο ουρανός θα πάρει φωτιά και η γη θα γίνει στάχτη».
Η απόφαση της Ρωσίας για σκληρά αντίποινα, που πιθανότατα θα σηματοδοτήσουν την αρχή του τέλους για την Ουκρανία, είναι ειλημμένη αλλά φυσικά δεν υπάρχει ημερομηνία έναρξης.
Τα αντίποινα για την ουκρανική εισβολή στο Kursk θα είναι καταλυτικά και θα πυροδοτήσουν εξελίξεις στο εσωτερικό της Ουκρανίας, της οποίας η κοινωνία είναι καταπονημένη από τα 2,5 χρόνια εχθροπραξιών.
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/