Ελληνορωμαϊκά!

Παρασκευή 23 Αυγούστου 2024

τι έπαθαν όλοι και προαναγγέλλουν επιθέσεις και αντίποινα ανήμερα του Αγίου Κοσμά του Αιτωλού και μετά ;

Ας ξυπνήσουν  τα " αιγοπρόβατα " που υποφέρουν από την "πανώλη της αμαρτίας"

Γράφει ο Δρ.Κωνσταντίνος Βαρδάκας 

Μπορεί να υπάρχει αυτή την στιγμή μια τρομουστερία στην Δύση, ότι η Ρωσία θα αντιδράσει τρομακτικά και βίαια  για την θρασύτατη εισβολή των Ουκρανών  (ειδικών δυνάμεων του ΝΑΤΟ) στην επαρχία του Κούρσκ .
Η Κίνα και η Δύση λένε στους υπηκόους τους να φύγουν από την Ουκρανία γιατί επίκειται πλήγμα συντριπτικό εκεί την ημέρα της ανεξαρτησίας της στις 24 Αυγούστου .
"Παγκόσμιος συναγερμός ή προβοκάτσια για το Σάββατο 24 του μηνός - ξένα ΜΜΕ - Άμα χτυπήσουν οι Ρώσοι σκληρά «ο ουρανός θα πάρει φωτιά και η γη θα γίνει στάχτη»
Αν επαληθεύονται οι πληροφορίες ότι ο  "ψυχάκιας" του Κιέβου ήθελε να καταλάβει το ρωσικό πυρηνικό εργοστάσιο στο Κούρσκ και μετά να εκβιάζει όχι μόνο την Ρωσία αλλά και την υπόλοιπη Ευρώπη για να του δώσουν χρήμα και όπλα , μπορούμε να κατανοήσουμε τι παίζει εν μέσω θερινής ραστώνης;
Πληροφορίες εικάζουν  ότι οι Ρώσοι δεν θα χτυπήσουν μόνο την Ουκρανία, αλλά και γειτονικές χώρες με αυτήν , όπως την Ρουμανία , Βουλγαρία από τις οποίες ξεκινούν ειδικές επιχειρήσεις εναντίον τους.
Την ίδια ώρα γεγονότα βαρύνουν την ίδια βαριά κατάσταση στο Κοσσυφοπέδιο ...μιλάνε για τις επόμενες ώρες για αντιδράσεις και διαδηλώσεις εκεί, γιατί πέρασε η προθεσμία ότι πρέπει  οι Σέρβοι να αλλάξουν τα διπλώματα και τα έγγραφα τους εις την αλβανική .
Και φυσικά δεν λέμε για αυτό που βράζει μεταξύ Αλβανίας ,  πρωτεύουσας Σκοπίων και Βουλγαρίας .
Φυσικά για την Μέση Ανατολή όλα είναι όχι μόνο ανοικτά, αλλά και καταιγιστικά μάλιστα  στρατηγικοί σχεδιασμοί ζυγιάζουν καταστάσεις " για να μην χτυπήσει ο Ρώσος επάνω , να βάλουμε εμείς φωτιά κάτω "
Ακόμα λίγο και θα "ξυπνήσει" ο Τούρκος που δεν χάνει αυτά τα πανηγύρια για να έρθει "διακοπές μόνιμες στην γαλάζια πατρίδα του" που λέει ο παμπόνηρος .
Όλα αυτά οι αναλυτές τα προσδιορίζουν για μετά την εορτή του Πατρο Κοσμά φέτος, δίχως φυσικά να μπορούνε να συσχετίσουν ότι αυτός ο ΑΓΙΟΣ εν ΠΝΕΥΜΑΤΙ ΑΓΙΩ μίλησε με το νι και το σίγμα για τις ημέρες μας .
Μπορεί και εμείς απότομα να διακόψουμε τις διακοπές μας ;
Αν όχι να σκεφτούμε ...που πάμε ..τι έχουν ετοιμάσει για εμάς ;
Δυστυχώς ως " αιγοπρόβατα " προς σφαγή δεν υποφέρουμε από την πανώλη που λένε, αλλά από την " πανώλη της αμαρτίας και της αμετανοησίας "
ΣΤΩΜΕΝ καλώς 
Δρ. Κωνσταντίνος  Βαρδάκας