Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

οι ξανθοί ετοιμάζονται πυρετωδώς για κάτι μεγάλο ...

Η Ρωσία ετοιμάζεται για κάτι πολύ μεγάλο – Κατασκευάζει μανιωδώς μαχητικά Su 57 – Πανικός ΗΠΑ για ελιγμούς... κόμπρα
Η Ρωσία αυξάνει αλματωδώς την κατασκευή του πιο αποτελεσματικού μαχητικού αεροσκάφους 5ης γενιάς έχοντας το βλέμμα στο μέλλον
Μια νέα μονάδα παραγωγής τέθηκε σε λειτουργία για να επιταχύνει τις παραδόσεις του μαχητικού Su-57 στις ρωσικές αεροδιαστημικές δυνάμεις.
Έτσι το επόμενο διάστημα αναμένεται ταχεία επέκταση του στόλου των αεροσκαφών αυτού του τύπου, γράφει το αμερικανικό στρατιωτικό περιοδικό Military Watch Magazine, που εξυμνεί τις αρετές του αεροσκάφους.
Το εργοστάσιο Komsomolsk-on-Amur στην Άπω Ανατολή της Ρωσίας άνοιξε νέες εγκαταστάσεις παραγωγής ειδικά σχεδιασμένες για την επέκταση της παραγωγής του μαχητικού 5ης γενιάς Su-57. Πετάει σε ασύλληπτες ταχύτητες, καταστρέφει κάθε είδους στόχο



Βίντεο ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ https://youtu.be/FE6CTvs_g9Y?si=okiWZGfodFzClE3a
Καθώς προσπάθησε να αξιοποιήσει τη θρυλική ιστορία των Sukhoi, η Ρωσική Αεροπορία ανέδειξε το Su-57 Felon ως ένα ευέλικτο ρωσικό μαχητικό αεροσκάφος πέμπτης γενιάς.
Το αεροσκάφος είναι φτιαγμένο για να καταστρέφει κάθε είδους στόχο: σε αέρα, έδαφος ή επιφάνεια.
Εκτός από τις πιο πρόσφατες τεχνολογίες επί του σκάφους, το μαχητικό διαθέτει ενδοσωματικό οπλισμό, ραδιοαπορροφητική επίστρωση (τεχνολογία stealth) και υπερηχητική ταχύτητα.
Περισσότερα στο https://www.bankingnews.gr/