Ελληνορωμαϊκά!

Σάββατο 24 Αυγούστου 2024

" οι κάτοικοι της Αθήνας μπορεί να αναγκαστούν να... μετακομίσουν" ;;; πόσο ισχύει αυτό και αν αντιστρέφεται (ανανέωση)

 


Κίνδυνος λειψυδρίας στην Αττική - Πέφτει η στάθμη της λίμνης του Μόρνου, αποκαλύφθηκε το βυθισμένο χωριό Κάλλιο

Ο ομότιμος καθηγητής του ΕΜΠ, Κίμων Χατζημπίρος, δήλωσε ότι αν η στάθμη συνεχίσει να μειώνεται, θα είναι αδύνατο να αντληθεί νερό, προειδοποιώντας ότι οι κάτοικοι της Αθήνας μπορεί να αναγκαστούν να... μετακομίσουν...

Ανησυχία προκαλεί στους επιστήμονες η κατάσταση που δείχνει να παγιώνεται στην χώρα μας -και ειδικά στην Αττική- και αφορά στα αποθέματα νερού, τα οποία βρίσκονται σε επικίνδυνα χαμηλά επίπεδα.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με ρεπορτάζ του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ΣΚΑΪ, τα αποθέματα νερού στη λίμνη του Μόρνου, που υδροδοτεί την Αττική είναι μειωμένα, ενώ η στάθμη της λίμνης έχει πέσει τόσο χαμηλά λόγω περιορισμένων βροχοπτώσεων, με αποτέλεσμα να αποκαλυφθεί ξανά το βυθισμένο χωριό Κάλλιο.

Ο ομότιμος καθηγητής του ΕΜΠ, Κίμων Χατζημπίρος, δήλωσε ότι αν η στάθμη συνεχίσει να μειώνεται, θα είναι αδύνατο να αντληθεί νερό, προειδοποιώντας ότι οι κάτοικοι της Αθήνας μπορεί να αναγκαστούν να... μετακομίσουν.

άντε και μετακόμισαν οι Αθηναίοι ..οι τουρίστες θα μετακομίσουν και αυτοί ;
Η ΠΛΗΓΗ ΤΟΥ ΥΠΕΡΤΟΥΡΙΣΜΟΥ - Η ΠΛΕΝΟΝΕΞΙΑ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΑΝΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΒΓΑΛΕΙ ΣΕ ΚΑΛΟ 
ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ -- ΘΑ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΊ; 
ΣΥΝΗΘΩΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΠΙΣΗΜΑΝΣΕΙΣ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ Η ΑΥΞΗΣΗ ΤΗΣ ΤΙΜΗΣ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ.
ΠΑΛΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΗΛΕΚΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΡΕΥΜΑ ΠΟΥ ΔΙΝΕΙ "ΖΩΗ" ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΤΗΣ ΑΛΒΑΝΙΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΓΙΝΕ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΑΚΗ ΑΞΙΑ;  
ΣΤΩΜΕΝ καλώς